Erden Timur: "Nelsson ve Boey'in kaldığı bir senaryo düşünürsek 5-6 transfer yapacağız"

Odak noktalari Italya, arkadaslari, cocuklarin egitimi falan diye ekledi Erden Timur. Istanbul'dan Milano'ya gitmek daha yakin , Arabistan daha uzak kaliyor. Para hersey degil tabi ama Wanda'nin gozu Arap dollari gorurse ne yapacagini kestiremiyorum, ama Icardi bizde kesin olarak kalmak istiyor.
Yakın ne, uzak ne, herif özel uçak kullanıyor, belki kendisinindir bile?! Ha 2 saat, ha 3-4 saat...

Uzatmaya gerek yok. Umarım Araplar ilgilerini en azından birkaç yıl ertelerler de İcardi bizimle kalır. TR liglerinin görmediği kalitede bir forveti birkaç yıl daha izlemek güzel olur. Yerine kim alınırsa alınsın, bir şeyleri eksik hissedeceğimiz kesin gibi bir şey...

Aboumayang sanchez falan korkutuyor. Bu sene alinan mertens mata falan da bitik oyuncular yusuf ve midstjo da tutmadi. Biraz genc ilerde satilabilecek oyuncu almak lazim. Yukari yazdiklarim gibi gidersek is kotuye gider

Yusuf icin daha erken bence. Bitik oyuncular konusunda katiliyorum ama bu takimi bitik oyuncularla doldurursan sorun olur yoksa 1-2 tahammul edilecek seyler. Midsyo de her transfer donemi 100% oran olmadigin kaniti

Dediklerine katiliyorum gençlere de yönelmek lazim. Bu konuda Okanin istekli olmasi daha onemli lakin

Yakın ne, uzak ne, herif özel uçak kullanıyor, belki kendisinindir bile?! Ha 2 saat, ha 3-4 saat...

Uzatmaya gerek yok. Umarım Araplar ilgilerini en azından birkaç yıl ertelerler de İcardi bizimle kalır. TR liglerinin görmediği kalitede bir forveti birkaç yıl daha izlemek güzel olur. Yerine kim alınırsa alınsın, bir şeyleri eksik hissedeceğimiz kesin gibi bir şey...
Sakin olalım

Bir sürü transferi reddetti ama ziyech, aubameyang ve paradese güldü geçti

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf icin daha erken bence. Bitik oyuncular konusunda katiliyorum ama bu takimi bitik oyuncularla doldurursan sorun olur yoksa 1-2 tahammul edilecek seyler. Midsyo de her transfer donemi 100% oran olmadigin kaniti

Dediklerine katiliyorum gençlere de yönelmek lazim. Bu konuda Okanin istekli olmasi daha onemli lakin
Mata gibi oyuncular alirsak patlariz gercekten ınsallah ileride satilabilecek kisilere yoneliriz ozellikle boey ve nelsondan gelen parayla

Blas’ı Scout önermiştir de sanmıyorum öncelik olduğunu.

Auba’yı da ben istemiyorum.

Oluyorsa

Paredes
Dembele

Olsun.

Niye çıktı ki şimdi anlamadım ben. Çıkıyorsan bari bi transferi bitir de öyle çık açıkla. Aysal başkanın elmanderi açıklama işi efsaneydi

Geri
Üst Alt