Erden Timur: "Nelsson ve Boey'in kaldığı bir senaryo düşünürsek 5-6 transfer yapacağız"

Arabistan' da imana gelip 5 vakit namaza başlaması, Wanda' nın tesettüre bürünmesi filan gerekmiyor. Bizdekinden daha sık gider sağa sola, ne yapacaksa yine yapar ki Arabistan' da iken de çok kısıtlanmayacaktır; adamına göre muamelenin kralı orada (Öyle diyorlar, hiç bulunmadım)...''Money talks'' gözüyle bakıyorum olaya; 7-8 nere, 30-40 nere?!..
Odak noktalari Italya, arkadaslari, cocuklarin egitimi falan diye ekledi Erden Timur. Istanbul'dan Milano'ya gitmek daha yakin , Arabistan daha uzak kaliyor. Para hersey degil tabi ama Wanda'nin gozu Arap dollari gorurse ne yapacagini kestiremiyorum, ama Icardi bizde kesin olarak kalmak istiyor.

Icardi Inter'de oynasa ŞL'yi kaybetmeyebilirlerdi.

Adam büyük futbolcu.

Imkansi olanlari yalanladi erden baskan. Paredes ve auba kesin listede onlari gecistirdi

Erden işini ciddiye alan bir profesyonel. Fazlasiyla kredi hak ediyor. O açidan rahat olalim.

Arabistan' da imana gelip 5 vakit namaza başlaması, Wanda' nın tesettüre bürünmesi filan gerekmiyor. Bizdekinden daha sık gider sağa sola, ne yapacaksa yine yapar ki Arabistan' da iken de çok kısıtlanmayacaktır; adamına göre muamelenin kralı orada (Öyle diyorlar, hiç bulunmadım)...''Money talks'' gözüyle bakıyorum olaya; 7-8 nere, 30-40 nere?!..
arabistanda türkiyede site vari dediğimiz yapılar var yani orada alkol parti vs şeyler yasal yapılabiliyo

ama o sitenin sınırları dışında hiçbir şey yapamazsın. orada da zaten yabancılar oturuyor genelde(orada çalışan üst düzey yöneticiler vs)

Paredes bu dönem Türkiye yapar ya bize ya Koçspor’a.

İcardi ve Rashica ninnkakmasi durumunda
4 iyi transfer seviye atlatır
2. santrafor, sol bek , 8 ve 10 mevkileri
Ötesi içerideki rolünü kabullenmiş oyuncuyu da bozar
Misal BAY bir rolü var
Oyuna ne için girdiğini biliyor
Onun önüne adam alamazsın

%90 ile %100 arasında bile bence çok ciddi mesafeler var dedikten sonra üstelik bahsettiklerimizde de henüz %90 civarına gelmiş bir transfer yok dedi. Bakalım, hayırlısı
Evet sonrasında %90 a ulaşmış bir görüşmede yok dedi yanlış duymadıysam işte. Bu konuda dursun başkanın bitmeye yakın 2 transferiyle çakıştığı için dursun başkan atmış gibi duruyor.

Adam yer Torreira-Paredes koy önüne istediğini Zaniolo dahil.

Performansı belki CL de fark yaratmaz ama AL’de çok ciddi iş de yapar.

Erden Timur: "Yönetimlerden yeni başkan çıkması Galatasaray'ın geleneğidir."

Erden işini ciddiye alan bir profesyonel. Fazlasiyla kredi hak ediyor. O açidan rahat olalim.
Aboumayang sanchez falan korkutuyor. Bu sene alinan mertens mata falan da bitik oyuncular yusuf ve midstjo da tutmadi. Biraz genc ilerde satilabilecek oyuncu almak lazim. Yukari yazdiklarim gibi gidersek is kotuye gider

Geri
Üst Alt