Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Odak noktalari Italya, arkadaslari, cocuklarin egitimi falan diye ekledi Erden Timur. Istanbul'dan Milano'ya gitmek daha yakin , Arabistan daha uzak kaliyor. Para hersey degil tabi ama Wanda'nin gozu Arap dollari gorurse ne yapacagini kestiremiyorum, ama Icardi bizde kesin olarak kalmak istiyor.Arabistan' da imana gelip 5 vakit namaza başlaması, Wanda' nın tesettüre bürünmesi filan gerekmiyor. Bizdekinden daha sık gider sağa sola, ne yapacaksa yine yapar ki Arabistan' da iken de çok kısıtlanmayacaktır; adamına göre muamelenin kralı orada (Öyle diyorlar, hiç bulunmadım)...''Money talks'' gözüyle bakıyorum olaya; 7-8 nere, 30-40 nere?!..
Para yok hala butce diyorlarkım soruyor bu basket sorusunu
arabistanda türkiyede site vari dediğimiz yapılar var yani orada alkol parti vs şeyler yasal yapılabiliyoArabistan' da imana gelip 5 vakit namaza başlaması, Wanda' nın tesettüre bürünmesi filan gerekmiyor. Bizdekinden daha sık gider sağa sola, ne yapacaksa yine yapar ki Arabistan' da iken de çok kısıtlanmayacaktır; adamına göre muamelenin kralı orada (Öyle diyorlar, hiç bulunmadım)...''Money talks'' gözüyle bakıyorum olaya; 7-8 nere, 30-40 nere?!..
Evet sonrasında %90 a ulaşmış bir görüşmede yok dedi yanlış duymadıysam işte. Bu konuda dursun başkanın bitmeye yakın 2 transferiyle çakıştığı için dursun başkan atmış gibi duruyor.%90 ile %100 arasında bile bence çok ciddi mesafeler var dedikten sonra üstelik bahsettiklerimizde de henüz %90 civarına gelmiş bir transfer yok dedi. Bakalım, hayırlısı
Aboumayang sanchez falan korkutuyor. Bu sene alinan mertens mata falan da bitik oyuncular yusuf ve midstjo da tutmadi. Biraz genc ilerde satilabilecek oyuncu almak lazim. Yukari yazdiklarim gibi gidersek is kotuye giderErden işini ciddiye alan bir profesyonel. Fazlasiyla kredi hak ediyor. O açidan rahat olalim.