Erden Timur: "Nelsson ve Boey'in kaldığı bir senaryo düşünürsek 5-6 transfer yapacağız"

Aliye giydirdi herkes bana açıklasın diyip duruyor aliye neden demiyor onunda açıklaması lazım seçim bitti bekliyoruz gibisinden.

Erden Timur: "İsteyen istediğini araştırsın. Hiç bir şey bulamazlar, hiç bir şey... Kendi taraftarlarının gazını almak uğruna bu toplara girmesinler."

Yanlış hatırlamıyorsam, en 'prime' zamanlarında Ronaldo ve Messi bile kulüplerinden 20 milyon civarı maaş alıyorlardı; sponsorluklarla filan katlıyorlardı tabii...

S.A. takımlarının şu an savurdukları para tam idrak edilememiş sanki; Kante' ye 100 milyon nedir yahu?!..Tarihte kulbüne en çok adanmış futbolculardan biri olarak görülen Pavel Nedved bugün futbolcu olsa ve böyle paralar teklif edilse, arkasına bakmadan gidiverirdi belki; bunu kendisine sormak isterdim...

Bence Erden Baskan Ali ile JB geciyor. Cildirmistir Ali Gs kimi istiyor diye, salca olacak ya. Bu kez transferi derinden hallediyoruz. Pat diye hic ismi cikmamis isimler gelecek.

Yanlış hatırlamıyorsam, en 'prime' zamanlarında Ronaldo ve Messi bile kulüplerinden 20 milyon civarı maaş alıyorlardı; sponsorluklarla filan katlıyorlardı tabii...

S.A. takımlarının şu an savurdukları para tam idrak edilememiş sanki; Kante' ye 100 milyon nedir yahu?!..Tarihte kulbüne en çok adanmış futbolculardan biri olarak görülen Pavel Nedved bugün futbolcu olsa ve böyle paralar teklif edilse, arkasına bakmadan gidiverirdi belki; bunu kendisine sormak isterdim...

Messi 2017 de sözlesme imzaladiginda 100 milyondan fazla brüt aliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Loyalty bonus falan da var diye bir sözlesmesi "Leak" olmustu

- Fenerbahçe'nin 5 yıldız kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

🔥 Erden Timur: "Böyle bir şeyin olmadığı ve sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze getiriliyor. Hukuk Kurulu'nun bunun için artık bir girişimde bulunması gerekiyor."

ismi geçen oyuncuların coguyla ilgimiz yok bu çok güzel baskan inanılmaz sessiz ilerliyor

Sadece anamizin ligi varken torreira Oliveira icardi mertens rashica bardakci mata getirdin şimdi şampiyonlar Ligi var ağam bi üst levele taşı şu transferleri. Bayern Münih olmamamiz için hiç bir sebep yok şu an.

Geri
Üst Alt