Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Bence Erden gelene kadar yetki verilmesin kimseye... Ben de ilginçtir Fatih Altaylı gibi düşünüyorum bu konuda. Biz bu bku kendimiz yiyemeyiz. Daha yüksek bir oranla taşere etmeliyiz. Ama bu fon olayları konusu doğru ise yetki verilmesin kimseye. Kalsın öyle atıl durumda. Kim geliyorsa gelsin orada öyle bir arazi yokmuş gibi yönetsin kulübü...

Bankalar Birliği de kalsın orada öylece... Ben gerçekten böyle bir riske girmem. Ne şekilde olursa olsun bu proje hayata geçirildiğinde başında kim varsa projenin yaftalanacak...

Bugüne kadar ki söylemlerim için de özür dilerim. Erden Timur a iftira atanlar da yönetimin içerisinde ise hâlâ onları da onları orada tutanları da istemiyorum. Neymiş sponsorlarla farklı ilişkileri varmış. Be namussuz sen adam gibi sponsor buldun da sana yok mu dediler? Ne olacaktı adam tanıdığı ilişkide olduğu adamları sponsor yapacak. Herkes Ali Koç mu kendi kendini sponsor yapacak, para aklayacak. Al diğer kuşlar da gidiyor tanıdıkları rahmi yı sponsor yapıyor.

Sinir olduğum tek şey iyi giden şeylerin insanların egoları yüzünden bozulup tüm emeklerin çar çur edilmesi. Göreceksiniz ki bizlerin bu ayrılıkları bu sene sahaya yansıyacak. Rakiplerimizi ezip süpüreceğimiz zaman kendi kendimizi ezip süpüreceğiz. Kırılmamız an meselesi. Allah Okan Buruk un yardımcısı olsun. Çünkü bir iki kötü sonuçta Türkiye de görülmemiş bir linç kampanyası başlatılacaktır.

bizim arazi ezelden beridir spor tesis alanıydı zaten. imara yeni açılacak. emsal olarak ne verecekler bunu söyleyen bile yok. kulüpte sunum sorunu var
he tmm işte bende ona demin dikkat ettim fonksiyon spor tesis alanı olarak geçiyor falan imar bilgisi emsal o yüzden yoktur diye.

işte öyle durumki bunu al - yanaklar avuçlardayken bazı emsal ve izin garantisi almış olma durumuna kadar(çevre ve şehircilik bakanlığında idi yerel seçim adayı - bugün gene orda) minik minik hikayeler yazabilirsin (o fotoda Belmasta vardı)

bir şekilde çıkar ortaya işin o kısmı. Türkiyede o kadar kolay ki .

Erden Reis'in Florya konusunda son kurşunumuz tarzında konuşması beni bir mutsuz etti durduk yerde. Haklı tabi ama huzursuz edici.

erden başkan olana kadar kulubu kapatalım

Bence aday olmalıydı seçimde bu kadar önemli mevzular varken. Florya meselesinde koyacağı şerh karşılık bulur mu göreceğiz

Yine bir tarafından element uydurmuşsun. Bünyamin Balcı' yı övdüğüm tek bir mesajımı bul, forumu sonsuza dek terk edeceğim; bulamazsan sen ne yapacaksın?..Bilakis hiç beğenmediğim bir elemandır.
1. Ghezzal
2. Szalai...Defansif yönü zayıf solbeklerden bıktığımdan dolayı öncelikle solbek için; gereğinde stoper de oynardı...
3. Pelkas

Bunlar artık pek imkanı olmayan transferler...

1. Salih
2. Berkan Kutlu
3. Efe
4. Bünyamin
5. Halil Akbunar (Keşke birkaç yaş daha genç olsaydı)
6. Gökdeniz
7. Abdülkerim
8. Fatih Kuruçuk
9. Lobjanidze
10. Doğan

Bunlar da alınması mümkün olan, ilk 11 veya rotasyon için değerlendirilmesi gerekenler. Mutlak alınmalılar demiyorum...

Beğenmediğin adamı önerecek kadar saçmalamamışsındır diye düşünüyorum

Bu arada bulmamın sebebi forumu bırak diye değil he

Gerçi sen özü sözü bir adamsındır onu dedikten sonra forumu bırakırsın

Mevzu belli oldu bu arada.

Cemal ve Levent ayrılınca Metin ve Eray itibarsızlaştırma çabasına girmişler. Temel sebebi de önceki sene 17 milyon TL artan sponsorluk seviyesini 40-50 m euroya çıkarıp bunu söyledi diye rahatsız olunması.

Sonrasında da olumsuz noktalar üzerinden kulüpte dedikodu çıkarmışlar sürekli, kongre üyelerine vs taşımışlar bu mevzuyu. Yüzüne hiç bir şey söylememiş bu ikili keza.

Tayfun Bayındır haberi de doğru çıktı kısacası.

Cemal ve Levent ayrılınca Metin ve Eray itibarsızlaştırma çabasına girmişler. Temel sebebi de önceki sene 17 milyon TL artan sponsorluk seviyesini 40-50 m euroya çıkarıp bunu söyledi diye rahatsız olunması.

Sonrasında da olumsuz noktalar üzerinden kulüpte dedikodu çıkarmışlar sürekli, kongre üyelerine vs taşımışlar bu mevzuyu. Yüzüne hiç bir şey söylememiş bu ikili keza.

yetki verecekmisiniz adminim

yetki verecekmisiniz adminim
Mevzuyu taşşağa vuruyorsun da Dursun’un 50-50 vermesi, bloke hesap kaldırması vs kabul edilebilir işler değil.

Elinde altın var gümüş parasına satmış olacaksın. 70 m dolar borç ödeyip yarın 70 m dolar para gerektiğinde o kaçtığın faizi yine ödeyeceksin.

Bir mantık gözükmüyor bu şartlarda projede.

Beğenmediğin adamı önerecek kadar saçmalamamışsındır diye düşünüyorum

Bu arada bulmamın sebebi forumu bırak diye değil he

Gerçi sen özü sözü bir adamsındır onu dedikten sonra forumu bırakırsın
Övmek başka, 'yoklukta idare edebilir, denenebilir' başka şeyler. O listeye yazdığım Gökdeniz de hiç beğenmediğim bir elemandır mesela, şimdi yine adı geçiyor; keza ortalıktan kaybolan Fatih Kuruçuk.

Asla düşünülmemesi gereken, futbolculukları tartışılır adamlar vardır, Yiğit Gökoğlan, Tarık Çamdal vs.

Bariz kadro zaafiyeti yaşıyorsan, 'kötünün iyisi' kabilinden birilerini denemek zorundasındır. İşte Fatih, Gökdeniz, Bünyamin, Serdar Gürler vs. Bunlara as oyuncu diye güvenmez, ciddi maliyetlerin altına girmezsin. Kazımcan' ı da bu kategoriye dahil ederek alınmasına itiraz etmemiştim, tutmadı.

Bir de ciddi beklentiyle alınacak, takımda as oyuncu olması muhtemel adamlar vardır; ben onları överim. Abdülkerim' e daha Konyasporda sondan ikinci sezonundan itibaren defalarca dikkat çekmişimdir mesela. Şimdi de Oğuz ve Yasin için aynı şeyleri söylüyorum. Alınıp tutmayabilir de tabii; bağımlı-bağımsız birçok etmen belirleyicidir, insan performansı söz konusu, makine değil bunlar; önemli olan doğru adam için risk almaktır. Yiğit ve Tarık için yazdığım mesajları bulman zor olmaz; ben beceremiyorum, uğraşacak vaktim de yok...

Bu arada Bünyamin için epeyce olumsuz yorum da yazmışımdır; onların arasından bunu bulup çıkarman zor olmuştur ki övgü de yok işin içinde @Samet Nalbant. Emeğini takdir ettim, beni takibe devam et, belki bir şeyler kaparsın...

bu 50-50 mevzusu doğruysa yüklenici firmaya 50 gitmez.

%10-20lik pay @Emrah Duvar başkana akar.

bu işler böyledir

Tayfun bayındır'a da bunlar ötmüştür kesin.

Erden bey akıllı adam. Türk futbol tarihinde belki de hiçbir spor yöneticisinin görmediği sevgiyi görüyor taraftarından. Milyonlarca seveni var, bir de üstelik sosyal medya çağı ve taraftar sayısını da hesaba katarsak inanılmaz bir güç bu. Belli ki net şekilde başkanlığı istiyor.

Umarım o koltukta en kısa sürede kendisini görürüz

Geri
Üst Alt