Erden Timur: "Tarihte ilk oldu, Güntekin Onay programı açarken hakem hatalarına direkt olarak değindi"

Alanya maçında o kadar çok şey olmuş ki saymakla bitiremiyoruz o gün medya bu kadar konuşmamıştır :asd:
Rezalet yav, neresinden tutarsan tut elinde kaliyor. Adamlar 3.golümüzü net bir sekilde gasp etti. Onu gasp etmesi operasyonun baslangiciydi. O golü verip Boey'i atsa 3-0'dan sittin sene Alanya dönemezdi. O macta VAR hakemi olarak görev yapan Koray Gencerler bir daha bizim maclara verilmedi ondan sonra. Derbide veya Ankaragücü macinda VAR'da Koray Gencerler oturursa operasyon yapilacak demektir.

Rezalet yav, neresinden tutarsan tut elinde kaliyor. Adamlar 3.golümüzü net bir sekilde gasp etti. Onu gasp etmesi operasyonun baslangiciydi. O golü verip Boey'i atsa 3-0'dan sittin sene Alanya dönemezdi. O macta VAR hakemi olarak görev yapan Koray Gencerler bir daha bizim maclara verilmedi ondan sonra. Derbide veya Ankaragücü macinda VAR'da Koray Gencerler oturursa operasyon yapilacak demektir.
Ali Palabıyık'ın tribünler önünde 2 dakika dikilip dik dik bakışlarıyla millete küfür ettirmesi ve 25.000 kişinin Beşiktaş maçına ceza alması harbiden skandal gibi maçtı.

Masaysa masa, sahaysa saha.
Bunu fb belirleyecek! Ne kadar çirkefleşirse o kadar karşılığını almalı. Nokta!

Dört sene içinde bir şampiyonluğumuz gitti. O zaman kim hakkımızı aradı?

Diyelim hata, ilk kez mi oluyor?
Haftaya maç öncesi yaptıkları bu şey algı.
TSye yaptılar. Kırmızı gördüler bu hafta.
Biz susalım da dogranalım. Yok ya!

Ali Palabıyık'ın tribünler önünde 2 dakika dikilip dik dik bakışlarıyla millete küfür ettirmesi ve 25.000 kişinin Beşiktaş maçına ceza alması harbiden skandal gibi maçtı.
Alanya macindan sonra oynadigimiz tüm maclari kazandik ama bu hakemleri temize cikarmaz. Cogunun sicili bozuk.

Karagümrük macina Torreira'ya yapilan faule rica minnet kirmizi verdiler. Ilk kez VAR gördük orada bu sezon.
Besiktas macinda Cenk Tosun'un faulünde VAR devreye girmeliydi.
Basaksehir ve Istanbulspor maclarinda VAR'lik bir sey oldugunu sanmiyorum.
Bugün Nelsson'un pozisyonunda VAR devreye girmeliydi.

Giresun, Kayseri ve Alanya. Bu 3 macta net olarak operasyon cektiler.

hatirlamiyorum, önemide yok baskalarinin ne yaptigi, aldik 3 puan bitti gitti ama hatayla ama dogru kararla. nasil bir aciklama olur peki yarin?

Karar kural ölçüsünde açıklanmalı.
Hem tff hem fbye gereken cevap olur.
Hem de bizim maçlardaki hatalar vurgulanmalı. Sivas'ın diyelim ki yenilen bir hakkı var bunu aramak fbye mi düşüyor? Onların ağzı, dili yok mu? Ya da pilot takımı da haberimiz mi yok? Bu normal bir şey mi yahu. Biz bize yapılan algıya cevap vereceğiz. Başkalarına salça olmuyoruz.

Pozisyonu hala anlamış değilim. Bari mhk başkanı falan çıkıp bilgilendirme yapsa

Alanya macindan sonra oynadigimiz tüm maclari kazandik ama bu hakemleri temize cikarmaz. Cogunun sicili bozuk.

Karagümrük macina Torreira'ya yapilan faule rica minnet kirmizi verdiler. Ilk kez VAR gördük orada bu sezon.
Besiktas macinda Cenk Tosun'un faulünde VAR devreye girmeliydi.
Basaksehir ve Istanbulspor maclarinda VAR'lik bir sey oldugunu sanmiyorum.
Bugün Nelsson'un pozisyonunda VAR devreye girmeliydi.

Giresun, Kayseri ve Alanya. Bu 3 macta net olarak operasyon cektiler.
Antep de ekleyebiliriz aslında o dönem zorlu fikstürde tamamen kopup hocayla yolları ayırmamızı istiyorlardı hatta kaosa sürüklenmemizi de istiyorlardı en son Şenol Güneş psikolojik üstünlüğü elinde tutuyor diye avutuyorlardı Başak maçından önce Emre var diyorlardı Sivas maçından önce Rıza var diyorlardı hepsi üst üstte koya koya gidiyoruz.

istermisiniz birde karar dogru olsun, hepsine saplamis olur zumbaci. 😂

Antep de ekleyebiliriz aslında o dönem zorlu fikstürde tamamen kopup hocayla yolları ayırmamızı istiyorlardı hatta kaosa sürüklenmemizi de istiyorlardı en son Şenol Güneş psikolojik üstünlüğü elinde tutuyor diye avutuyorlardı Başak maçından önce Emre var diyorlardı Sivas maçından önce Rıza var diyorlardı hepsi üst üstte koya koya gidiyoruz.
Ligde en az ic saha ve en fazla deplasman maci oynayan biziz. Kimse masal anlatmasin. Bal gibi operasyon cektiler. Fener'i kolay fikstürde daha rahat yürüttüler.

Bizim 12 ic saha, 9 deplasman macimiz kaldi. Önümüzdeki 7 macin 5'i ic sahada. Fener ve Giresun deplasmanlarimiz var.
Nisan ayinda Istanbul'dan cikmiyoruz. Fikstürün lehimize döndügünü görünce tutustular.

istermisiniz birde karar dogru olsun, hepsine saplamis olur zumbaci. 😂

Ben vallahi hakem daha vara gitmeden bu golü vermemeli demiştim. Bence her şey vardı golde. Nitekim kuralları yazan bir arkadaş özetlemiş. Asporda izlerken gördüm Sivaslı oyuncu Nellson'u koluyla on tarafından sarıyor. Zaten hiçbir müdahale olmasa öyle düşmez. Ve el var. Bein o açıyı sadece bir kez verdi, maç içi. O açıyı bir daha bulamadım. Bilinçli ya da bilinçsiz bilmem sekiz numara eliyle sektiriyor. Maç sonu Mecnun bi GSli oyuncunun bunu da dediğini söyledi. Ya hadii diyelim değil. Bugün jk maçında da bir sürü yanlış karar var, tekini konuşmadılar. Bu bile zaten organize kötülüğe karşı mücadele ettiğimizin kanıtı.

Bence çıkıp mhk tarafından durumun aydınlatılması gerektiği açıklanmalı. Ortada bi kural hatası falan varsa da alnızım akıyla çıkıp tekrar oynamayı biliriz.

Bence çıkıp mhk tarafından durumun aydınlatılması gerektiği açıklanmalı. Ortada bi kural hatası falan varsa da alnızım akıyla çıkıp tekrar oynamayı biliriz.
deget😂 ne tekrar oynicaz yav? boey haksiz atildi 2p gitti, meleklik yapan oldumu, herkes kösesine cekilip cekirdek yedi. 😂

Geri
Üst Alt