Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Adam bir çıktı tek yayınla Acun ve Ali Koç'un gündem olmaya çalıştığı abukluklardan 3-4 katı fazla izlendi. Sosyal medyada gündem oldu. Altı dolu, açıklayıcı betimlemeleriyle çoğu kişiyi tatmin etti. Güçlü yönetici budur.

Tayfun bayindir,serdal ali celikler gibi amigolarin sorulari da sorulacakmis

Reklama girerken sen kos tuvalete dedi seten sesi geldi hhahaha

Daldan dala atladigi icin konusmalari ses getirmiyor belki ama önemli konulara aciklik getirdi

yonetimler bildirmedikleri borçların altına sokacaklar kulübü

bu yonetim olmazsa öteki yapacak

ayrıca başkası yapıyor diye bizde mi yapalim
Ben senin neyi problem olarak gordugunu hala cozemedim galiba olayi gereginden fazla buyutorsun yada bu seyleri tam olarak bilmiyorsun gibi geliyor bana.

Biz zaten mali genel kurulda tum detaylariyla herseyi acikliyoruz, yani gizli mizli bir sey yok orada genel kurulda herkes takimdaki maliyeti olsun futbolcularin maaslari olsun gidip bilgilere ulasabiliyor. KAP sadece Sportif AS'nin (borsaya bagli oldugundan) genel bir bilgi bildirimi ki bunda her kulubun kendi kurallari var bagli oldugu. Mesela biz sadece garanti ucreti bildiriyoruz, Fener 3.5-4 alti hic birsey bildirmiyor hatta onlar kendi genel kurulunda bile soylemiyorlar kim ne kadar aliyor.

Adam bir çıktı tek yayınla Acun ve Ali Koç'un gündem olmaya çalıştığı abukluklardan 3-4 katı fazla izlendi. Sosyal medyada gündem oldu. Altı dolu, açıklayıcı betimlemeleriyle çoğu kişiyi tatmin etti. Güçlü yönetici budur.
Acur ve yali erden başkanın yanında başçavuşun şeyi gibi kalıyor

Sermaye arttırımından gelen para dedi haluk. Transferde kullanılabiliyor mu acaba? Sanırım yönetim transfer yerine bu parayı BB anlaşmasından çıkmak ve oyuncu maaşlarını ödemek için kullanmak istiyor.

harcama limiti işte #arif

Ben senin neyi problem olarak gordugunu hala cozemedim galiba olayi gereginden fazla buyutorsun yada bu seyleri tam olarak bilmiyorsun gibi geliyor bana.

Biz zaten mali genel kurulda tum detaylariyla herseyi acikliyoruz, yani gizli mizli bir sey yok orada genel kurulda herkes takimdaki maliyeti olsun futbolcularin maaslari olsun gidip bilgilere ulasabiliyor. KAP sadece Sportif AS'nin (borsaya bagli oldugundan) genel bir bilgi bildirimi ki bunda her kulubun kendi kurallari var bagli oldugu. Mesela biz sadece garanti ucreti bildiriyoruz, Fener 3.5-4 alti hic birsey bildirmiyor hatta onlar kendi genel kurulunda bile soylemiyorlar kim ne kadar aliyor.

fenerden bize ne abi böyle bir mantık olur mu

onlar bildirmedigi icin azizin giderken 400 dediği borç 600 çıktı

bana söyler misin hangi mali genel kurulda hangi evrakta ziyechin maaşının 5 milyon olduğunu gördük

ben buna burak elmastan beri itiraz ediyorum

biz tam detaylı acikliyorduk sonra kuralı degistirdiler spk ile sanırım artık bonuslari aciklamiyoruz

Ulan okan

Zahalar angelinolar 1.sıranın da 1.sırasındalarmış

Tabi çözmüş olayı,süre vermezsem benim istemediğim düşünülür diyip oynatmamış ihale de erden timura kaldı,tam söylediğim gibi

Şimdi de jelerte aynısını yapıyo ihale hatipe kaldı

Zahayı ziyeşi angeli jelerti okan istemedi diyen utanmazlar hesaplaşacaz tek tek
Kendisi de istedim diyor ki sorulunca

Erden Timur da Okan hoca istedi demedi, teknik ekip + scout ekibi görüş bildiriyor o sürecin sonunda liste oluşuyor dedi. Belki liste oluşumunda scout ekibi daha yetkilidir

reklam diye bize ali k.oç izletiliyor

kuşların yönetici vasfındaki bütün elemanlarını toplasan erden başkanın eline su bile dökemez

böyle delikanlı hakkaniyetli mert gsliler oldukça sırtımız yere gelmez,,

iyiler sonunda mutlaka kazanır mottosu okan/erden duosuna gerçekten yakışıyor

Geri
Üst Alt