Erden Timur, Umut Bozok ve Lorient Kulübü ile Pazarlık Masasında

Ulan umutla konuşsam ben de anlasirim sanki bir halt yapmış dursunla esref

Bitiriciliği çok temiz Umut Bozok un hani sezon içerisinde sürekli kaleye gidip atamadan döndüğümüz maçlarda olsa işe yarardı ama Kasımpaşa daki hücum gücünün yarısı yok şuan bizim takımda

Hayır. Oyuncuyla anlaşmaları lazım.
@Recep Yıldırım @Gökhan Sancak

Benim bildiğim kadarıyla opsiyonlu anlaşmalarda futbolcunun sözleşmesi de belirleniyor, yani bizim Mostafa ile imzaladığımız gibi. Sadece kulüp taraflı olmuyor opsiyonlu anlaşmalar, kulüp opsiyonu kullanırsa futbolcunun sözleşmesi de devreye giriyor. Umut'un burada yapabileceği tek şey Kasımpaşa tarafıyla görüşüp bonservis konusunda ikna etmek olur. Yani Kasımpaşa opsiyonu kullanacak ve biz de onlardan alacağız. Kasımpaşa ne kadar belirlerse artık orası malum.

@Recep Yıldırım @Gökhan Sancak

Benim bildiğim kadarıyla opsiyonlu anlaşmalarda futbolcunun sözleşmesi de belirleniyor, yani bizim Mostafa ile imzaladığımız gibi. Sadece kulüp taraflı olmuyor opsiyonlu anlaşmalar, kulüp opsiyonu kullanırsa futbolcunun sözleşmesi de devreye giriyor. Umut'un burada yapabileceği tek şey Kasımpaşa tarafıyla görüşüp bonservis konusunda ikna etmek olur. Yani Kasımpaşa opsiyonu kullanacak ve biz de onlardan alacağız. Kasımpaşa ne kadar belirlerse artık orası malum.
Mevcut sözleşme tam tersi diye biliyorum.

4m Euro makul bir rakam. 25 yaşında olduğu düşünülürse para kazanılma ihtimali yüksek. Umut'un yanı sıra bir komple forvet, bir de scouting forvet alınarak, 4. forvet olarak da Beknaz hazırlanarak sezona girilebilir.

Mevcut sözleşme tam tersi diye biliyorum.
Mohamed'in opsiyonunu kullanacağımızı belirttiğimiz KAP bildiriminde de yazıyor zaten sözleşmeyi kiralık geldiği transfer dönemi imzaladığı. Opsiyonlu anlaşmalar da iki tarafı da korumak adına böyle yapılıyor sözleşmeler benim bildiğim. Aksi durumda ipler tamamen futbolcunun elinde kalıyor, opsiyonun da çok bir anlamı kalmıyor. Futbolcu da sonuçta bu satın almanın bir parçası. Futbolcudan bağımsız anlaşılmasının imkanı yok.

"Bunun yanı sıra, profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla ile Şirketimiz arasında 2020/2021 kış transfer döneminde imzalanmış olan protokol uyarınca, Şirketimiz ve profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla arasında 2022/2023 sezonu için 900.000 Dolar, 2023/2024 sezonu için 1.000.000 Dolar ve 2024/2025 sezonu için 1.200.000 Dolar tutarında sabit ücret karşılığında üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Taraflar arasında yürürlükte olan mevcut sözleşme ise, 2021/2022 sezonu sonuna kadar aynı şartlarda devam edecektir."

başka forvet de lazım mostafa 7-8 e gitse tüm parayı umuta gömeriz kesin

Oyuncu hayir deme hakki olsa, Mohamed ben imzalamiyorum Fransaya gidiyorum derdi ve biz alamazdik. Satin alma opsiyonlu sözlesmelerde her zaman oyuncular opsiyon cekildigi an gecerli olan bir ön sözlesme imzaliyor.

Kasımpaşa ise kesin biz alırız en sevdiği müşterisiyiz adamların... Yine eksikliklerimizi tamamlayamaz isek Umut'a da yazık ederiz birşey değişmez bu seneden...

Çocuğu hiç izlemedim. Emre akbaba muamelesi gösterilmesin inşallah. Bu arada kim görüşmüş de oyuncu ile Galatasaray adına?

Diagneyi neden kovmadık adam 3seneden fazlla kaldı bizde :@ Onun yerine Umut Bozok Alalım

Geri
Üst Alt