Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.425
- 39.285
- 3.293
Ulan umutla konuşsam ben de anlasirim sanki bir halt yapmış dursunla esref
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Recep Yıldırım @Gökhan SancakHayır. Oyuncuyla anlaşmaları lazım.
Mevcut sözleşme tam tersi diye biliyorum.@Recep Yıldırım @Gökhan Sancak
Benim bildiğim kadarıyla opsiyonlu anlaşmalarda futbolcunun sözleşmesi de belirleniyor, yani bizim Mostafa ile imzaladığımız gibi. Sadece kulüp taraflı olmuyor opsiyonlu anlaşmalar, kulüp opsiyonu kullanırsa futbolcunun sözleşmesi de devreye giriyor. Umut'un burada yapabileceği tek şey Kasımpaşa tarafıyla görüşüp bonservis konusunda ikna etmek olur. Yani Kasımpaşa opsiyonu kullanacak ve biz de onlardan alacağız. Kasımpaşa ne kadar belirlerse artık orası malum.
Sözleşmeyi imzalamıştır çoktan.Opsiyonlu sözleşmelerde oyuncu ile 3-4 yıllık kontrat hazır oluyor.Mevcut sözleşme tam tersi diye biliyorum.
Mohamed'in opsiyonunu kullanacağımızı belirttiğimiz KAP bildiriminde de yazıyor zaten sözleşmeyi kiralık geldiği transfer dönemi imzaladığı. Opsiyonlu anlaşmalar da iki tarafı da korumak adına böyle yapılıyor sözleşmeler benim bildiğim. Aksi durumda ipler tamamen futbolcunun elinde kalıyor, opsiyonun da çok bir anlamı kalmıyor. Futbolcu da sonuçta bu satın almanın bir parçası. Futbolcudan bağımsız anlaşılmasının imkanı yok.Mevcut sözleşme tam tersi diye biliyorum.
66 xG'yle 51 gol attık biz bu sene ve ligin en kötü takımıyız bu istatistikte. Kasımpaşa 69 xG 67 gol mesela. Gol pozisyonu üretmekten çok kaleye topu sokmada problemi var bizim takımın.Bunun bizde basarili olmasi icin birileri bunu bol bol beslemesi gerek öyle ahim sahim kendin pisir kendin ye golü atmamis hic
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize gelince Umut Bozuk olmaz umarim...