Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.621
- 73.158
- 5.188
Kerem de admirimMarcao kesinlikle satılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem de admirimMarcao kesinlikle satılmalı.
O kadar da degil. Sen degerinin altinda oyuncuyu nereye gonderiyorsun?2 haneye çıktıkları anda satılmalı ikisi de kerem 7 8'e de gönderilebilir.
Keremi veririm o parayasatacaksak dahi böyle demek daha iyi
12 -13 milyona en iyi oyuncularımızı vereceğimizi düşünenler var
ederi o bence üstatO kadar da degil. Sen degerinin altinda oyuncuyu nereye gonderiyorsun?
Ederi mevcut piyasada en kotu 15 milyon .Oyuncularimizi yerin dibine sokmayalim, bugun Ridvan Yilmaz bile 6 milyona transfer oluyor. Baska ne idugu belirsiz oyuncular hangi paralara gidiyor, goruyoruz.ederi o bence üstat
3.5a gitti diye biliyorum.Ederi mevcut piyasada en kotu 15 milyon .Oyuncularimizi yerin dibine sokmayalim, bugun Ridvan Yilmaz bile 6 milyona transfer oluyor. Baska ne idugu belirsiz oyuncular hangi paralara gidiyor, goruyoruz.
3.5 degil, 6-6,5 milyona satmislar haberlere gore.3.5a gitti diye biliyorum.
Valla ben de isterim yüksek ücretlere satalım ama görücez ne kadar teklif geliyor. inş ben yanılırım da yüksek teklifler gelir
3.5 degil, 6-6,5 milyona satmislar haberlere gore.
Yuksek teklif gelmezse satmazsin o kadar basit, yani yuksek tekliften kastim ederi neyse o kadar. Bugun Kerem'i 8'e satarsan bir tarafiyla gulerler bize. Marcao icin de 10 milyon cok az.
Bu paralara en iyi oyuncularimizi satacaksak hic ugrasmayalim derim, bosuna kurek cekiyoruz o zaman.
Hoca konusunda anlaşmışız2011 yazında Ünal Aysal'ın kurduğu iskelet: Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander. Böyle bişey lazım acil.
BILD yarisini teklif etti (3.5) diyor ama Besiktas kabul etmedi yazmislar. Zaten kapiyi 10 milyon'dan acmis BJK, 3 milyona birakmazlar.O rakami türk basini diyor. BILD Frankfurt yarisini ödeyecek diyor.
Marcao+Nelson 25-283.5 degil, 6-6,5 milyona satmislar haberlere gore.
Yuksek teklif gelmezse satmazsin o kadar basit, yani yuksek tekliften kastim ederi neyse o kadar. Bugun Kerem'i 8 satarsan bir tarafiyla gulerler bize. Marcao icin de 10 milyon cok az.
Bu paralara en iyi oyuncularimizi satacaksak hic ugrasmayalim derim, bosuna kurek cekiyoruz o zaman.
Marcao + Nelsson 30-33Marcao+Nelson 25-28
Kerem+ Yunus 16-18
Mohamed 5
41-46m şu 5li için çok kötü paralar değil hocam bence . beni tatmin eder bu rakamlar ama taraftarın geneli memnun olmaz. herkeste beklenti yüksek
ve adam baba parasıyla değil tek başına ulaşmış bu seviyeye.
Mantıken sadece orta sahaya bile 2-3 net isim alınması gerekirken neye dayanarak 4 dediler acaba4 oyuncu alacagiz dedi Dursun