Erden Timur: "Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız"

O iskelet korunursa eger bu kez yarim kalan isi tamamlar ve kume duseriz.

Ederi mevcut piyasada en kotu 15 milyon .Oyuncularimizi yerin dibine sokmayalim, bugun Ridvan Yilmaz bile 6 milyona transfer oluyor. Baska ne idugu belirsiz oyuncular hangi paralara gidiyor, goruyoruz.
3.5a gitti diye biliyorum.
Valla ben de isterim yüksek ücretlere satalım ama görücez ne kadar teklif geliyor. inş ben yanılırım da yüksek teklifler gelir

U19 takımına takviye yapıp öyle mi çıksak sahaya. Daha kolay olur gibi...

3.5a gitti diye biliyorum.
Valla ben de isterim yüksek ücretlere satalım ama görücez ne kadar teklif geliyor. inş ben yanılırım da yüksek teklifler gelir
3.5 degil, 6-6,5 milyona satmislar haberlere gore.

Yuksek teklif gelmezse satmazsin o kadar basit, yani yuksek tekliften kastim ederi neyse o kadar. Bugun Kerem'i 8'e satarsan bir tarafiyla gulerler bize. Marcao icin de 10 milyon cok az.

Bu paralara en iyi oyuncularimizi satacaksak hic ugrasmayalim derim, bosuna kurek cekiyoruz o zaman.

Değerini bulan oyuncularımız var. Kerem marcao bu ikisi kesinlikle satilmali. Yerlerinede onlardan daha kaliteli kişiler lazım.ayrica cicaldau ve Mustafa da eklenmeli satış listesine. En kritik nokta teknik direktör seçimi olucak.

Yuksek teklif gelmezse satmazsin o kadar basit, yani yuksek tekliften kastim ederi neyse o kadar. Bugun Kerem'i 8'e satarsan bir tarafiyla gulerler bize. Marcao icin de 10 milyon cok az.

Bu paralara en iyi oyuncularimizi satacaksak hic ugrasmayalim derim, bosuna kurek cekiyoruz o zaman.

O rakami türk basini diyor. BILD Frankfurt yarisini ödeyecek diyor.

FIwjc_aXEBMxrPC.webp

Yuksek teklif gelmezse satmazsin o kadar basit, yani yuksek tekliften kastim ederi neyse o kadar. Bugun Kerem'i 8 satarsan bir tarafiyla gulerler bize. Marcao icin de 10 milyon cok az.

Marcao+Nelson 25-28
Kerem+ Yunus 16-18
Mohamed 5

41-46m şu 5li için çok kötü paralar değil hocam bence . beni tatmin eder bu rakamlar ama taraftarın geneli memnun olmaz. herkeste beklenti yüksek

Marcao+Nelson 25-28
Kerem+ Yunus 16-18
Mohamed 5

41-46m şu 5li için çok kötü paralar değil hocam bence . beni tatmin eder bu rakamlar ama taraftarın geneli memnun olmaz. herkeste beklenti yüksek
Marcao + Nelsson 30-33
Kerem + Yunus 26-28

bundan asagisi kotudur.

Ha bunlar astronomik fiyatlar da degil, dedigim gibi mevcut piyasa bu. Zaten Nelsson icin 7 milyon verdik, en kotu 15-17 milyon getirmeli.

Rıdvanın 6.5 + %20 satış bonusu haber servisi varken 10-19 arası hiç bir rakamı bizim topçular için görmek istemem

Geri
Üst Alt