erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanlıktan ziyade yönetimde olsa daha iyi olur . Bize paralı değilde futbolu bilen başkan lazım yönetim ekibi paralı olsa yeter .
futbolu bilmesine gerek yok çok fazla, iyi yönetsinler kaynak yaratsınlar yeter. aysal futbolu çok mu iyi biliyordu sanki. gayrimenkul işlerini işleyişi bilen tecrubeli birinin üstlenmesi bile avantajlı açımızdan.

futbolu bilmesine gerek yok çok fazla, iyi yönetsinler kaynak yaratsınlar yeter. aysal futbolu çok mu iyi biliyordu sanki. gayrimenkul işlerini işleyişi bilen tecrubeli birinin üstlenmesi bile avantajlı açımızdan.
ki biliyorda baya, sıkı takip ediyor futbolu ve basketbolu bir cok macta gordum

ki biliyorda baya, sıkı takip ediyor futbolu ve basketbolu bir cok macta gordum
orası tartısılır da suan her sey güzel gibi duruyor. tek korkum dursun un bu isimlerin ardında kalıp ego zehirlenmesine girip cıngar cıkarması. yönetimi toplamak kadar bir arada tutmak da önemli 1 sene sonra secime gitmeyelim sonra. hep bu yapılar yerlesmediği iç huzursuzluk çıktığı için kaybediyoruz. gs in düşman aramasına gerek yok kendi içerisine baksın denmesinin sebebi bu.
yoksa cengiz yönetiminin son dönemindden sonra elmas yönetimi de yıldız gibi parlıyordu diğer adayların arasında. esref de pasif kalıyor aday olmak için adaylığını açıklıyor gibi. 2 seçim ardı ardın kaybedecek gözüken.

Bu dönemde ilaç gibi geldi ilaç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu dönemde ilaç gibi geldi ilaç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
elmasta böyleydi karsim yanlıs ilac koca yıla mal oldu. bide yapılanma diye girdiği yolda. hiç girmese o toplara daha avantajlı olabilirdi. bünye doğrr ilacı bulsa bile nası tepki verecek bakalım

Erden Timur gibi 5-6 adam olsaydi Galatasaray yillardir yasadigi bu inis cikislari yasamazdi. Yillarca Fenerbahce´nin bu konuda büyük bir avantaji oldu ve hala var.

bu adam gelirse futbola yedirmezler inşallah. doğru insanları tanıdığı her amatör şubenin başında olmalı. abdürrahim albayrak rolünü başkası oynasın

elmasta böyleydi karsim yanlıs ilac koca yıla mal oldu. bide yapılanma diye girdiği yolda. hiç girmese o toplara daha avantajlı olabilirdi. bünye doğrr ilacı bulsa bile nası tepki verecek bakalım
Elmas bir çok doğru hamle yaptı ama TFF süreci ve başarısızlığı kimse kurtaramaz. Şu anki basketbol başarısının ana mimarı Elmas mesela.

Erdenle de fark var zira adam yönetimde bile olmayacak başkanı geçtim.

Iste tam olarak yanlis düsünce bu... Kafanizda garanti olarak görüyorsunuz sampiyon olmayi. Genc ve ederi olan bir takim varsa elinde, her türlü her sezona avantajli girersin... Gerisi kulübün durumuna bagli. Tecrübeli, doymus, bitmis, ederi olmayan ve sisik maaliyetler ile dolu bir kadron varsa esas o vakit ayvayi yersin bir kulüp olarak, cünkü hareket alanan kalmaz. Hele ki yönetimin de mali gücü yoksa...

Şikebahcenin siyasi ayakları olduğu sürece sportif başarı beklemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt