Erden Timur

Hayatımda ilk defa bir yöneticiyi sevdim, gerçekten bu renklere en az bizim kadar aşık bizden daha da Galatasaraylı ama şu son 2 dönemdir kendisine hiç yakışmayan transfer süreci geçirdi. Arka planda ne var bilmiyoruz ama kendim adına çok üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım

Her şeye rağmen seviyorum işte var mı diyeceğin? 😍

normal olan bu değil mi? adamı pasifize ettiler
Nasıl pasifize ettiler? Erden Timur Sportif AŞ'nin başkan vekili futbolda en sorumlu kişi. Pasifizelik bir durumda zaten istifa etmesi yada görevden alınması gerekir. Uydurup bir şey ona inanma başka. Transfer için bütçe vermemiş olabilirler, sadece kiralık kovala demiş olabilirler ama Sacha Boey'de görüşmeleri yapan adam nasıl pasifize oluyor acaba?

Basın toplantısı düzenleyip dursunun ihanetini anlatmalı.

İyiyken tüm övgüler ona kötüyken sövmeler dursuna. O da garipmiş.
dursun ozbek ne bu kadar sponsor bulabilirdi ne de 30-35'e futbolcu satabilirdi. erden timur'a hareket alanı sağladığı için takdir edildi biraz. yoksa kim ister dursun ozbek'i bir önceki döneminde taktığı borçlar ortada rahmetli az çırpınmadı düze çıkartmak için.

gündemi takip etmiyor musunuz yoksa safa mı yatıyorsunuz siz yahu?

haftalardır yönetime yakın isimlerin imalarına hiç mi dikkat etmiyorsunuz?
Pasifize adam nasıl Boey'de görüşmeleri yapıyor acaba? Yönetime yakın dediğin de Uğur denen yalancıdır büyük ihtimalle.

Görünen o ki başkan, erdenin elini kolumu bağlamış bakalım erden nekadar sabredebilecek

Adam bizim tanrımız asla yanlış yapamaz 3 aydır angelino yerine bile adam bulamayan birinin peşinden gidenler değil, en basit eleştiriyi yapanlar antuya gitmeli diyecek kadar köylü kafasında adamlar var

Geri
Üst Alt