Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.170
- 35.235
- 3.758
GS umrunda olmayan liseliler yuzunden olan sana olacak yiğidim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeye rağmen seviyorum işte var mı diyeceğin?![]()
normal olan bu değil mi? adamı pasifize ettilerİyiyken tüm övgüler ona kötüyken sövmeler dursuna. O da garipmiş.
Siz Erden timura bu pasifliği yakıştıramıyorsunuz bence. Asıl Dursundan pasif bir başkan yoktur.normal olan bu değil mi? adamı pasifize ettiler
adama transfer işinden el çektirildi bunu anlayamayacak ne var?Siz Erden timura bu pasifliği yakıştıramıyorsunuz bence. Asıl Dursundan pasif bir başkan yoktur.
Nasıl pasifize ettiler? Erden Timur Sportif AŞ'nin başkan vekili futbolda en sorumlu kişi. Pasifizelik bir durumda zaten istifa etmesi yada görevden alınması gerekir. Uydurup bir şey ona inanma başka. Transfer için bütçe vermemiş olabilirler, sadece kiralık kovala demiş olabilirler ama Sacha Boey'de görüşmeleri yapan adam nasıl pasifize oluyor acaba?normal olan bu değil mi? adamı pasifize ettiler
El çektirildiği filan yok, kendi oluşturduğu hayvani maaş bütçesinin altında ezildiği belli değil mi? 35 m euro bile hareket alanı sağlamadı belli kiadama transfer işinden el çektirildi bunu anlayamayacak ne var?
gündemi takip etmiyor musunuz yoksa safa mı yatıyorsunuz siz yahu?Nasıl pasifize ettiler? Erden Timur Sportif AŞ'nin başkan vekili futbolda en sorumlu kişi.
okEl çektirildiği filan yok, kendi oluşturduğu hayvani maaş bütçesinin altında ezildiği belli değil mi? 35 m euro bile hareket alanı sağlamadı belli ki
dursun ozbek ne bu kadar sponsor bulabilirdi ne de 30-35'e futbolcu satabilirdi. erden timur'a hareket alanı sağladığı için takdir edildi biraz. yoksa kim ister dursun ozbek'i bir önceki döneminde taktığı borçlar ortada rahmetli az çırpınmadı düze çıkartmak için.İyiyken tüm övgüler ona kötüyken sövmeler dursuna. O da garipmiş.
Sen önce köyüne git ben de antuya giderim. Lafa bakBU ADAMA GELİP SALLAYAN ADAMDA BEN İYİ NİYET ARAMAM
GİDİN ANTUNUZA!!!
Pasifize adam nasıl Boey'de görüşmeleri yapıyor acaba? Yönetime yakın dediğin de Uğur denen yalancıdır büyük ihtimalle.gündemi takip etmiyor musunuz yoksa safa mı yatıyorsunuz siz yahu?
haftalardır yönetime yakın isimlerin imalarına hiç mi dikkat etmiyorsunuz?