Erden Timur

dursun ozbek ne bu kadar sponsor bulabilirdi ne de 30-35'e futbolcu satabilirdi. erden timur'a hareket alanı sağladığı için takdir edildi biraz. yoksa kim ister dursun ozbek'i bir önceki döneminde taktığı borçlar ortada rahmetli az çırpınmadı düze çıkartmak için.
Mustafa Cengiz ne yapmış düze çıkartmak için? Kendi dönemini Riva'dan gelen paralarla idare etti. Cengiz dönemi çok çabuk unutuyorsunuz. Şampiyon kadroyu kuranda Dursun Özbek'ti bu arada. Dursun Özbek'in il dönemi özellikle o Levent Nazifoğlu'lu kısmı berbattı ama onu kötülemek için başka bir kötüyü de övmeyin.

Yaza zaten Abdürrahim geliyor, kurtuluyorsunuz kına yakarsınız.
Kesinlikle bırakmalı ailesiyle çocuklarıyla ilgilensin bunu aylar önce söylemiştim bizim kadar nankör bir kulüp olamaz ,fenerde olsa bu adam stadın önüne heykelini dikerlerdi
Lakin taraftar çoğunlukla kendisini seviyor esas nankör kısım camia ve liseliler ,şu son transfer rezilliginin sebebide tamamen yönetim ve başkan, ihaleyide erdene bırakmak istiyorlar çok yazık cok

Mustafa Cengiz ne yapmış düze çıkartmak için? Kendi dönemini Riva'dan gelen paralarla idare etti. Cengiz dönemi çok çabuk unutuyorsunuz. Şampiyon kadroyu kuranda Dursun Özbek'ti bu arada. Dursun Özbek'in il dönemi özellikle o Levent Nazifoğlu'lu kısmı berbattı ama onu kötülemek için başka bir kötüyü de övmeyin.
sadece florya arazisini geri kazandırması bile başarıdır avrupadan men yememek için uğraşması oradan gelir elde etmek bile başarıdır. şahsen cengiz dönemini unutmuyorum başarısız transfer sezonlarini ama asıl unutmadığım mustafa cengiz'e iyi başkan dedirtecek dursun ozbek donemi. riva gelirlerini futbolcu kontratlarina bağla sonra iyi başkan mı diyelim.

Yeni dönemde olma ihtimali azalıyor.

sadece florya arazisini geri kazandırması bile başarıdır avrupadan men yememek için uğraşması oradan gelir elde etmek bile başarıdır. şahsen cengiz dönemini unutmuyorum başarısız transfer sezonlarini ama asıl unutmadığım mustafa cengiz'e iyi başkan dedirtecek dursun ozbek donemi. riva gelirlerini futbolcu kontratlarina bağla sonra iyi başkan mı diyelim.
Avrupa'dan men yememek başarı olduğunu düşünmüyorum. Riva'dan gelen paranın çoğunu Mustafa Cengiz kullandı. Kurulan kadro ile 2 yıl şampiyon olduk. Ndiaye 17 milyona gitti, Gomis'i sattı 6 milyona hatta ne kadar doğrudur bilinmez asansör mevzusundan dolayı sattı diyenler vardı başkanı tanımaması falan ciddi haber olmuştu. Dursun Özbek'in ilk döneminin berbat olması Mustafa Cengiz döneminin de iyi olmadığı gerçeğini değiştirmez.

allah sana sabır versin kral

o kadar uğraşıp didinip dışarıdan çok içeriyle uğraşmak harbiden nasıl bir zorluktur tahayyül dahi edemiyorum

Avrupa'dan men yememek başarı olduğunu düşünmüyorum. Riva'dan gelen paranın çoğunu Mustafa Cengiz kullandı. Kurulan kadro ile 2 yıl şampiyon olduk. Ndiaye 17 milyona gitti, Gomis'i sattı 6 milyona hatta ne kadar doğrudur bilinmez asansör mevzusundan dolayı sattı diyenler vardı başkanı tanımaması falan ciddi haber olmuştu. Dursun Özbek'in ilk döneminin berbat olması Mustafa Cengiz döneminin de iyi olmadığı gerçeğini değiştirmez.
sana göre başarı olmayabilir renktaş saygı duyarım ama bana göre başarıdır. avrupa liginde ortalama bir başarı bile tr ligindeki kadar veya daha fazla gelir getiriyorsa özellikle. ozan kabak sampiyonlar liginde oynadığı için boey s.liginde oynadığı için iyi paraya satıldı. mustafa cengiz dönemine iyi demiyorum ama o mali tabloda başkan adaylarının bile çıkmadığı unutulmamalı.

sana göre başarı olmayabilir renktaş saygı duyarım ama bana göre başarıdır. avrupa liginde ortalama bir başarı bile tr ligindeki kadar veya daha fazla gelir getiriyorsa özellikle. ozan kabak sampiyonlar liginde oynadığı için boey s.liginde oynadığı için iyi paraya satıldı. mustafa cengiz dönemine iyi demiyorum ama o mali tabloda başkan adaylarının bile çıkmadığı unutulmamalı.
Birinde Özbek adaydı zaten Özbek'in kaybetme nedeni seçimi apar topar yapması ve görüşeceğiz falan gibi bir söz etmesiydi. Diğerinde zaten o sezonun devamında olmuştu ve takım şampiyon olduğundan ve yeni gelmiş olduklarından seçilmişlerdi ve yine Ozan Korkut, Dursun Özbek falanda aya olmuştu yani yanlış hatırlıyorsun aday çıkmadığı ile alakalı.

Takip etmediğim, hakkında bilgi sahibi olmadığım topçularla ilgileniyoruz. Hangisi iyi hangisi kötü transfer olur fikrim yok ama çoğunluğun fikrine göre Aurier yanlış bir transfer. Hele Boey'in yerine geldiği düşünülürse...

Transfer sezonu sonunda bu saatten sonra iyi ya da kötü ne transfer yapılırsa yapılsın taraftara neden bu kadar gecikildiği ve plansızlık konusunda bir açıklama yapılmalı. Erden Bey'e güvenim sonsuz ama soru işaretlerini de kabul edemeyiz.

transfer plansızlığı hiç yakışmadı kendisine, ama yine de seviyoruz kendisini, fakat şu bir gerçek ki, transferden anlayan, vizyon sahibi bir sportif direktör şart bu takıma

Geri
Üst Alt