Erden Timur

Kıymetini bilelim. Ndombele ve Aurier'i kulübe kazandırdı. Mental sorunları olan +40 yaş bir 10 numara da bulursa üçlü komboyu tamamlar. İnancım tam kendisine

Yazdan beri eleştiriyorum ancak erden timur düşmanı değilim. Yazın da rashica'yı hoca her maç sonu toplantısı istemesine rağmen benzer maliyetle Teteyi alması ve orta saha transferini son güne bırakması eleştirdiğim noktalardı. Aldığı oyuncuların çoğunun da geri dönüşü yok, parlatıp satma üzerine aldığı çok az oyuncu var demiştim.
Ara transferde hücumunu güçlendiren şampiyon olur diyorum bu yüzden golcü 8 veya 10 no getirmesi halinde Aurier transferine olumlu bakılabilir. Kendisini sevmekle beraber burada eleştiriye tahammülü olmayan çok fazla fanı var. Umarım daha da güçlenerek yeni yönetimde daha üst bir makamda kendisini görürüz.

İçine Dursun kaçtı sanırım Erden Bey'in. Bu kadar fahiş hatalar normal değil.

Auririeri de alırım oynatacak hocayıda diyormuş şimdi çıkıp kral

Vallaha benim için büyük hayal kırıklığı bunu belirtirken de düşman olmuyorum tam aksine çok seviyorum lakin böyle olmamalıydı. İyi iş yaptığında övgüyü hak ediyorsa yanlışta da eleştiriyi alacak. Başkan olmasını istiyorum ancak transfer işlerinde daha profesyonel ekip olmalı

Gs taraftarlığına yeni madde eklendi kendisiyle ilgili sanırım. Eleştirirken bile ''Erden Timuru severim ama ....'' ile başlanıyor. Ft bile bu kadar dokunulmaz değildi.

Adaylığını açıkla ordu gibi arkandan yürüyelim ama dursunla devam etme nolur be yoksa valla kendini de bitirirsin

Erden başkanım zor durumdaysan, sana transferi yasakladılarsa kaş göz yap.

Hala sol bekimiz olmaması affedilemez bir durum, özellikle de Angelino'yla devam etmeyeceğimiz son 3(!) aydır belliyken.

ah be ağabey. şunların salyalarını akıttın ya. nasıl da üşüştü akbabalar.

Özellikle Twitter'daki 2-3 ergenin ağzına bakıp iş yapmadığı için seviyorum Erden Timur'u. Hatası varsa da hoşgörüyle bakıyorum ve güveniyorum. Yalnız kendisinin bir yönetici olmadığının farkında da olmak gerekiyor. Başkan harcama yapılmasın, seçime daha rahat girelim diyorsa onu uyguluyor.

Burada bir yanlışlık görüyorsanız bence sorumlu başkan, Erden Timur değil. 10 gün kala kiralık topçu al dersen adama durum bu hale gelir. Hiçbir kulüp son gün kala hazır topçusunu bonservisle de olsa bırakmaz. Kiralık olacaksa da çürük elmalar veya çürük sanılanlar kalır. Alınacak verim ise şans faktörüne bağlı olur. Bence hak etmiyor bazı yazılan şeyleri.

Geçmiş olsun erden başkana. Her transfer döneminde kendini bukadar yıpratmamalı. Daha profesyonel bir ekip kurup onları yönetmeli sadece.

Bizim camiaya ve taraftara fazla olan biri. İnş bırakmaz bizi.

Aslında taraftarın sevdiği 1 isim.Galatasaray Lisesi'nin üyeleri yetkisinin fazla olmasını istemiyo başkanlık gibi.Burda iş taraftarda biter desteğini gösterirse yöneticilikte şu anlık devam eder.İleride de başkanlığa kadar gider bu yol bence..

Aslında taraftarın sevdiği 1 isim.Galatasaray Lisesi'nin üyeleri yetkisinin fazla olmasını istemiyo başkanlık gibi.Burda iş taraftarda biter desteğini gösterirse yöneticilikte şu anlık devam eder.İleride de başkanlığa kadar gider bu yol bence..
öyle olmalı - ama işte öyle ki "dokunulmaz" seviyeye gelebilecek bir otoriteyi divan istemiyor ya da desteklemiyor diyelim.

arkasında durularak olması lazım. çok ama çok doğru bir profil.

Geri
Üst Alt