Erden Timur

Tam iki sene boyunca yüz yüze baktilar ayni yönetim icerisinde ama bir kisi bile destek vermeye gitmediler

Hatta ülke de bazi kararlar destege göre aliniyor bu da bir gercek buna ragmen gitmediler

Adami orda yalniz biraktilar ve belli ki mal varligina kadar uzanacaklar

İmamoğlu ile ilgili bir anımı anlatayım. Büyükşehir belediyesinden bir şikayetim vardı. Bir tanıdık vasıtasıyla telefon numarasını bulup whatsapptan uzun bir mesaj yazmıştım. Korona dönemiydi net hatırlıyorum. İki gün sonra telefonum çaldı. Arayan kişi, sorununuzla ilgili bizzat Ekrem Bey aradı dedi. Hemen randevu ve saat verdiler gidip görüştüm.
açıkçası hiç bilmiyorum nasıl biri ama ülke için çözüm olabileceğine inanmak istiyorum

bunun ötesinde şu da bir gerçek ki CHP'nin içinde çok fazla sayıda hiçbir yaraya merhem olmayacak adam da var, birinci elden şahit oluyorum maalesef. bir yandan da bu kadar büyük bir partide normal bir durum. neyse bakalım umarım boşuna gitmez bu ülkede normal bir yaşam sürdürmek isteyenlerin emekleri

yönetim yine üc maymunu oynuyor

yönetim ve dursun nefretimi ezelden beri biliyorsunuz ama bu sezon zaten seçim var statta yönetime tepki vermek ne kadar yarar getirir emin değilim

tek yapmamız gereken 4-5 ay hep beraber kenetlenip o kupayı bütün şikeci kerhane mahsüllerinin makatına yerleştirmek

içerdekilerin hesabını daha sonra keseceğiz

Kendisini tanımam etmem, dolayısıyla kefil de olamam. Ama yönetici olduğu dönem sıklıkla aynı bölümde maç izlemiştik. Bir maç sırasında uzaktan seslenip fotoğraf çekinmek isteyen bir gence devre arasında işareti yapmıştı. Devreye girince Erden Timur tam içeri giriyordu, aklına geldi, çocuğu aradı gözleriyle ve işaret etti çocuğa, yanına gidip fotoğraf çekinmişti. Neredeyse sıfır ego biriydi. Bana dokunmuştu o hareketi.

Umarım suçsuz olur ve çabucak özgürlüğüne kavuşur.

Bir yıl içinde neredeyse arka arkaya eniştemi, kuzenimi, teyzemi ve bir başka kuzenimi kaybettim. Kurumsal bir şirkette çalışıyordum. Bir kez aradılar, “başın sağ olsun” dediler, o kadar. Diğer cenazelerde kimse aramadı bile.
Ertesi gün işe geldim, masama oturdum ve çalışmaya devam ettim. Çünkü düzen böyleydi. Yas kişisel bir şeydi ama iş her şeyden önemliydi. Aynı zihniyet, sevgilisi tarafından terk edilmiş yirmili yaşlarda biri için günlerce “yanındayız” diye ortalarda dolaştı.
İnsanlar gitgide aptallaşıyor demek belki sert ama başka türlü anlatmak zor. Her şey yüzeyselleşti. Yani kısacası kimse kimsenin acısını içselleştirmiyor umursamıyor. Emin ol o tweetin altında adamın hasta eşine ve babasına bile küfürler vardır.

Bu gece sevinç naraları atanlar eğlenip gülenler bilsin ki biz sesten gürültüden korkmayız ama sizler bu sessizlikten korkun.

Türkiye'de futbol yurtdışindakiler gibi değil pek. Bucular şu takımlı şucular bi takimli denilmez fazla. Erzurumlu bir ülkücü, chpli bir izmirli, konyali akpli, tuncelili tkpli, diyarbakirli demli ayni takimi (GS, fb, bjk farketmez) tutar. Chp tayfanin paylasimlari cok sacmaydi

Su anda en sacma sey yonetimi istifaya cagirmak. Yonetimi istifaya cagirmak, yönetim-taraftar-futbolcu arasinda kaos cikarmaktir, bu da takimi sahadan uzaklastirir. Su anda yapilacak en en em yanlis karar bu olacaktir.

Cik bildiri yayinla de ki yonetimin susmasi olmaz vs vs de. Ama birligimizi bozmamak icin kol kirilir de gec. Yoksa sampiyonluk gidecel ve o giderse daha da buyuk kaos bizi bekleyecek. Bu tongaya dusulmemesi lazim.

Su anda en sacma sey yonetimi istifaya cagirmak. Yonetimi istifaya cagirmak, yönetim-taraftar-futbolcu arasinda kaos cikarmaktir, bu da takimi sahadan uzaklastirir. Su anda yapilacak en en em yanlis karar bu olacaktir.

Cik bildiri yayinla de ki yonetimin susmasi olmaz vs vs de. Ama birligimizi bozmamak icin kol kirilir de gec. Yoksa sampiyonluk gidecel ve o giderse daha da buyuk kaos bizi bekleyecek. Bu tongaya dusulmemesi lazim.
Hangi yönetim?

Yönetim mi ? Hangi yönetim? Sahada her türlü hakkımız yenilirken susan yönetim mi? Yoksa azılı Galatasaray düşmanı haciosmanoglunu istifaya cagirmayan yönetim mi? Kusura bakmada öyle yönetim Galatasaraya layık bir yönetim değil

Yönetim güya savaş açmış sosyal medyaya kulübe iftira atanlara dava açacakmış

Lan 5 senedir aynı şeyi söylüyosunuz kimsenin tutuklandığı yok aksine daha ağır şeyler yazıyolar 3 yaşında çocuk mu kandırıyosunuz oğlum siz

Biz de malız ya güya AKSİYON ALIYOLAR zannedicez

Yönetim mi ? Hangi yönetim? Sahada her türlü hakkımız yenilirken susan yönetim mi? Yoksa azılı Galatasaray düşmanı haciosmanoglunu istifaya cagirmayan yönetim mi? Kusura bakmada öyle yönetim Galatasaraya layık bir yönetim değil
Bana bu yonetimden daha iyi bir yonetim kurabilir misin? Hem de hükümetle arasini kotu tutmayacak. Herseye ragmen buyuk butceler ile transfer yapabilecek ve 3 senedir sampiyon olabilecek. Bunlar boyle buralardan cok kolay gorunuyor ama isin icine girdigimizde en ufak bir karar bile veremeyecek durumda oluruz. Ben Dursun'u savunmuyorum. Hatta Metin Ozturk ile kendisini de devamli elestiriyorum. Lütfen biraz pragmatis bakalim. Kolay is degil günümüz adaletsizligin kol gezdigi yerde bu isleri hasarsiz atlatmak.

Geri
Üst Alt