Erden Timur

Nef'te kalıp kayyum atama durumu olabilir sanki hmm???
ilk başta terör denilince öyle olur dedim ama o ilgili birimin adıymış. tutuklanma sebebi o değil.
ama bu kara para meselesi şirket üzerinden döndü derlerse kayyum ihtimali doğabilir yine sanki
bilemiyorum

CHP eleştiriyi hak etmiyor demiyorum

son genel seçimdeki hayal kırıklığından beri CHP'de daha aktif çalışmaya gayret ediyorum

şu anda WhatsApp gruplarında gençlik kolları yönetiminin içinden geçiliyor

şu süreçten partiyi zararlı çıkarmayı bir şekilde başardı gençlik kolları örgütlenmesinin başındaki zat

yılıp pes etmeden önce acaba bu ülke hala bizim ülkemiz olabilir mi, yoksa onlara mı kalacak onun şahsi muhasebesini yapıyorum

belki de romantiklik. her neyse. benim asıl takıldığım şey şu: bu süreçte nasıl birincil eleştiri odağı CHP olabilir? faillere odaklanmak lazım

kim Erden Timur'a iftira atıyor? kim malına çökmeye çalışıyor? kim bundan fayda sağlıyor? buna odaklanmalı
İmamoğlu ile ilgili bir anımı anlatayım. Büyükşehir belediyesinden bir şikayetim vardı. Bir tanıdık vasıtasıyla telefon numarasını bulup whatsapptan uzun bir mesaj yazmıştım. Korona dönemiydi net hatırlıyorum. İki gün sonra telefonum çaldı. Arayan kişi, sorununuzla ilgili bizzat Ekrem Bey aradı dedi. Hemen randevu ve saat verdiler gidip görüştüm.

CHP eleştiriyi hak etmiyor demiyorum

son genel seçimdeki hayal kırıklığından beri CHP'de daha aktif çalışmaya gayret ediyorum

şu anda WhatsApp gruplarında gençlik kolları yönetiminin içinden geçiliyor

şu süreçten partiyi zararlı çıkarmayı bir şekilde başardı gençlik kolları örgütlenmesinin başındaki zat

yılıp pes etmeden önce acaba bu ülke hala bizim ülkemiz olabilir mi, yoksa onlara mı kalacak onun şahsi muhasebesini yapıyorum

belki de romantiklik. her neyse. benim asıl takıldığım şey şu: bu süreçte nasıl birincil eleştiri odağı CHP olabilir? faillere odaklanmak lazım

kim Erden Timur'a iftira atıyor? kim malına çökmeye çalışıyor? kim bundan fayda sağlıyor? buna odaklanmalı
Toplumdan , daha dogrusu sosyal medya toplulugundan cok sey beklemek olur bu.

O akil ve saygi seviyesi bulunamaz. Oyle olsaydi bir cok sey var sorgulanmasi gereken.

Bunu da 3 gun sonra baska bir gundem kapatacak zaten. Döngü bu hale geldi.(Bu gundem bile baska gundemleri kapatiyor zaten mesela)

O kadar kutuplasma o kadar zitlik, her konuda vardigi nokta ayni. Halkin birbirini yeme modunda her konuda, ulke meclisi komedi sahnesi gibi. Kisaca tepeden tirnaga trajik halde.o kadar uzun zamandir boyle ki, duzelmesi cok ama cok zor.

Sayfa sayfa 2 ay konusuruz bunlari ama ulkede olan her ufak gundem buyuk çarkın bir dislisi haline geliyor.

Ua samimi mi değil mi ilk iç saha maçında stadda protesto yapsın da görelim

Sahada kısmen iş bizim elimizde, gol atıp yırtıyoruz ama bu son durumda malesef bir camia bir koç ailesine yenildi.

Erden timur icin diyemeyebilir surece dahil olmamak icin. Ona bri sey demem.

Ama cikip yanci medyaya, tarafli "gazetecilere" "Gs eski sportif as baskani" ibaresine tepki gostermemek, renkleri ve camilari konuya bulastirmama adina iki laf etmemek, bir noktada durumun boktanligina katki veriyor
Aynen öyle. İşte asıl mesela burada. Galatasaray hem bir sivil toplum kuruluşu hem de borsaya kota bir şirket. O yüzden yargı sürecinden dolayı Erden Timur ile ilgili bir açıklama yapmaması doğru. Bu süreçte kendi markasına, imajına zarar verenler için de şimdiye kadar çoktan bir aksiyon ve açıklama olmalıydı. Bu nokta ağırdan alınacak bir nokta değildi. Yönetime tepki de buradan olmalı "aciz yönetim istemiyoruz" sloganı ne kadar doğruysa "Erden'i satanı biz de satarız" sloganı yanlış.

ayatollah.gif

Yönetim artık istifa etmelidir. Benim için zerre değerleri yok. Galatasaray'ın haklarını ilk geldikleri günden beri savunmadılar. Önüne gelen dokundu Galatasaray'a, üstelik haksız yere. Hacıosmanoğlu bile taştaş geçer hâle geldi. Hakemler miklemiyor seni. Penaltılarını bile rahatça vermiyorlar, sahada ezilmene izin veriyorlar.

Kendi camianı koruyamıyorsun tamam anladık, bari şu tescilli şikeci köpeklerin kollanmasına izin verme. O da yok. Herifler her sene el büyüterek kollanmanın kitabını yazdı.

Karşı tarafın başkanının uyuşturucu kullandığı labaratuvar testleri ile kanıtlanmışken adam serbest bırakıldı, ama Erden Timur'a ne olduğu belli olmayan sebeplerden ceza verildi. Büyük ihtimal de şirketine çökecekler (bence).

Sona geldik. Artık yeter! Galatasaray'ın haklarını Erden Timur'dan başka savunan yoktu, onu da yediniz.

erden timur sevgisini engellemeniz mümkün değil. günlerce sessiz kalınsa bile haftalarca derin bir sessizlik oluşsa bile bir gün kralın biri 55 binin önünde bir gol atar ve erden timurun resmini o sahada savaş ilan edercesine gösterir ve siz bu sessizliğin nasıl bir korkunç savaş sesine dönüştüğüne şahit olursunuz.
Bunu yapacak kisi icardi veya toreyradir. O ikisi yapmazsa kimse yapmaz futbolcu olarak

Saat sabah 07:12 bir dakika uyumadım davayı takip ettim. Ülkeden uzaklaşsak bile gündemden uzaklaşamıyoruz

Yönetim artık istifa etmelidir. Benim için zerre değerleri yok. Galatasaray'ın haklarını ilk geldikleri günden beri savunmadılar. Önüne gelen dokundu Galatasaray'a, üstelik haksız yere. Hacıosmanoğlu bile taştaş geçer hâle geldi. Hakemler miklemiyor seni. Penaltılarını bile rahatça vermiyorlar, sahada ezilmene izin veriyorlar.

Kendi camianı koruyamıyorsun tamam anladık, bari şu tescilli şikeci köpeklerin kollanmasına izin verme. O da yok. Herifler her sene el büyüterek kollanmanın kitabını yazdı.

Karşı tarafın başkanının uyuşturucu kullandığı labaratuvar testleri ile kanıtlanmışken adam serbest bırakıldı, ama Erden Timur'a ne olduğu belli olmayan sebeplerden ceza verildi. Büyük ihtimal de şirketine çökecekler (bence).

Sona geldik. Artık yeter! Galatasaray'ın haklarını Erden Timur'dan başka savunan yoktu, onu da yediniz.
Erden Timur çıkıp bagirmasa içimizden gececeklerdi

Geri
Üst Alt