Erden Timur

Şerefsiz herifler istediklerini elde ettiler kasıtlı ve organize yapılmış bir hareket erden abiye yapılanlar camiayıda komple karıştırdılar sonumuz hayırlara vesile olsun yüce rabbim sen kötülük yapanların eline ayağına dolandır inşallah

Adam çok sevdiği takımına hizmet etmek ve daha iyi yerlere getirmek için iş hayatında çok başarılı olmasına rağmen bu Türk futbolu denilen bok yuvasına adım attı. Karşısında şimdiye kadar baba parasıyla hep istediğini alan zengin ve güçlü biri vardı. Onu yerin dibine soktu. Sonra gelin Türk futbolunu temizleyelim dedi. Ve aniden kendi kulübü ve yönetimi tarafından dışlandı.
Yalı çocuğu peşini bırakmayacağım dedi ve arkasındaki gücü de alıp dosyalar hazırladı.
Tam da yurtdışından büyük proje almışken bir anda içeriye alınıyor ve mal varlığına el konulacak.
Yani gerçek bir Galatasaraylı olmasaydı bunlar başına gelmezdi.
O yüzden kulübü ilgilendirmez bunlar diyenleri anlamıyorum.
Taraftar gereken tepkiyi göstermeli. Özellikle koç ürünlerini boykot ederek ve bu korkak ordusu yönetimi istifaya çağırarak.

duruşması muruşması ne zaman belli mi şimdi nasıl ilerleyecek bu süreç yok mu hukukçu

Tamamen yalı veledi muallak çocuğunun talimatıyla yapılmış bir dava bu. Uydurma bahanelerle adamı içeri attılar şaka gibi

Galatasaray unutmaz!

Bugün erden timura yapılanlar yarın başınıza en ağır şekilde gelince ağlamayacaksınız ama. Bugün sevinin ama yarın üzülmeye başlayın.

Benim delirdigim nokta

Ev satilmis, satin alan kirli para vermis falan filan.

Yahu yillar boyunca vergiden kacanlar ne olacak. Vergi borclari milyar bulanlarin sifirlanan borclarinin hesabi nerede? Ev satanlar rayic bedel.gosteirr aciktan milyonlar alir..(bunun da kanunu kac sene sonra yeni cikiyor bu arada)

Yani normalde sayisiz sahis ve bazilarinin bagli oldugu tipler sorgulanmadi ama gundeme oturacak isim olunca bir adamin hayatindan aylar gidecek... Her yere cektiler konuyu, ne camur atsalar iz birakacaklar.

Daha dun okudum ya bizim burda caddede spor arabalar olan galerici herif dolandirmis kacmis milyarlarla. Sanki hiiiic yakalanma sansi yoktu misal.

Biktim usandim valla, yoldaki vatandasin hayatini zehir edenler degil, gundem belirleyecek seyler kovalaniyor, cildiriyorum ya

İlk önce Özdağ alındı ve nabız yoklandı. O gün kimseden yeterince ses çıkmadı. Sonra İmamoğlu alındı. İlk Özdağ yenildiğinde yeterince tepki gelmeyince cüret arttı. Daha sonra terörü eleştiren süreci eleştiren gazeteciler, emekli komutanlar alınmaya başladı. 8 kişiyi canice yakıp katlederek öldüren şahıs serbest kaldı, konferans konferans dolaşıp sabah akşam Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırıyor ve elini kolunu sallayarak dolaşabiliyor. Diğer yandan şehit aileleri malum kitle tarafından hedef gösterilip tehdit edilmeye başlandı. Daha bugün işid terör örgütü polislerimizi şehit etti. Başladığım cümlenin sonunu bağlamaya zorlanıyorum. Bizim bir hafta içerisinde yaşadığımızı, bir Norveç vatandaşı muhtemelen ömrü boyunca yaşamıyordur.
Sen Özdağ'dan başlatırsın
Başkası Ergenekon/Balyoz'dan başlatır
Ötekisi Gezi/Osman Kavala'dan başlatır
Öbürküsü HDP'li belediye başkanlarından/Selahattin Demirtaş'tan başlatır

vs. vs. vs.

Durumun özü şudur ki
Bir toplum bu kadar bölünmüşse
İnsanlar hassasiyetleri etrafında bu kadar kör olmuşsa
Derdi gururlu, onurlu, namuslu bir ömür sürmek olan insanlar bu gaye etrafında bir araya gelemiyorsa

daha çok ensemize vurup ekmeğimizi alırlar
düşünsene bugün bu süreç yaşanıyor

burada en çok küfür yiyenler GS yönetimi ve CHP
e peki ya aktif olarak bunun failleri? onlara tepki ikinci planda

böyle olmaz ki

Geri
Üst Alt