Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Aferim sebo
YÖNETİM İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salınanlardan biri çıkar çıkmaz sevgilisini kesti öldürdü. Bugün sadece internet haberinde gördüm. Tvler öevcut sisteme çalışmaktan başka bi bok yapmamaya başlamışZaten maksat bu.
Hedef seciliyor, islem yapiliyor, makyaji yapiliyor. İlgili gerizekalilar tamamen farkli yere cekiyor konuyu. Saranda da benzeri olmadi diyemem simdi dogruya dogru.
Bir kac yayina baktim, kanala baktim.
Acilis su " sehit polislerimize allahtan rahmet diliyoruz " diye tek cumle ile bahsedilip erden timur konusuna donuluyor. Bu cok trajik bir sey.
Adaletsizlik, bir adamin hayati ailesi falan filan hikaye...
50bin tane it kopuk salindi, sorsan "banane yeeaaa" der aptal kesim.
Onunkisi mabat korkusu, Memati gibi kullandığı için aman ötme derdi olma olasılığı olabilir.Size gidin adliyenin önüne kendinizi zincirleyin açlık grevine girin demedik
Yanındayız demek bu kadar mı zordu lan 2022 de seçimi bu adam kazandırdı bide sana yoksa esamen okunmuyodu
Gitmiş kar tatili yapıyor dalga geçer gibi ,fbde selahattin baki yönetimden şutlandıktan sonra geçen davası varmış ali koç bizzat gidip katılmış şunun kadar bile olamadın
Çok aydınlatıcı yazmışsın, renktaş.Erden'i bitirecekler