Erden Timur

Size gidin adliyenin önüne kendinizi zincirleyin açlık grevine girin demedik

Yanındayız demek bu kadar mı zordu lan 2022 de seçimi bu adam kazandırdı bide sana yoksa esamen okunmuyodu

Gitmiş kar tatili yapıyor dalga geçer gibi ,fbde selahattin baki yönetimden şutlandıktan sonra geçen davası varmış ali koç bizzat gidip katılmış şunun kadar bile olamadın

Ultraslana da çok güvenemiyorum maalesef. Cambaza bak da olabilir.
Ayrıca erden tribünden gelen bir insan ultraslan sahip çıkmasına da şaşırmam.

Zaten maksat bu.

Hedef seciliyor, islem yapiliyor, makyaji yapiliyor. İlgili gerizekalilar tamamen farkli yere cekiyor konuyu. Saranda da benzeri olmadi diyemem simdi dogruya dogru.

Bir kac yayina baktim, kanala baktim.

Acilis su " sehit polislerimize allahtan rahmet diliyoruz " diye tek cumle ile bahsedilip erden timur konusuna donuluyor. Bu cok trajik bir sey.

Adaletsizlik, bir adamin hayati ailesi falan filan hikaye...

50bin tane it kopuk salindi, sorsan "banane yeeaaa" der aptal kesim.
Salınanlardan biri çıkar çıkmaz sevgilisini kesti öldürdü. Bugün sadece internet haberinde gördüm. Tvler öevcut sisteme çalışmaktan başka bi bok yapmamaya başlamış

Ultraslan beni şaşırttı özür dilerim düşüncelerim ve yazdıklarım için.

ET gittiğinden beri 1.5 senedir hiçbir bok yapmadınız, hocanın ve futbolcuların sırtına binip başarılı oldunuz sadece

rakibin gitti 50 sene sonra yabancı hakem getirdi stadındaki maça ses bile çıkaramadın, konuşuyorsun 10 yaşındaki çocuk bile seni dikkate almıyor, hocanı tehdit etti cevap yok seni tehdit etti cevap yok

haklıyken haksız duruma düşürülmekten bıktık

Size gidin adliyenin önüne kendinizi zincirleyin açlık grevine girin demedik

Yanındayız demek bu kadar mı zordu lan 2022 de seçimi bu adam kazandırdı bide sana yoksa esamen okunmuyodu

Gitmiş kar tatili yapıyor dalga geçer gibi ,fbde selahattin baki yönetimden şutlandıktan sonra geçen davası varmış ali koç bizzat gidip katılmış şunun kadar bile olamadın
Onunkisi mabat korkusu, Memati gibi kullandığı için aman ötme derdi olma olasılığı olabilir.

Geri
Üst Alt