Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.260
- 10.603
- 1.303
Yönetimi istifaya davet etmek saçmalık bu arada ne yapsınlar mahkemeye savaş mı açsınlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplumsal bir olay oluyor buradan aptalın biri konuyu çevirip budaklanıp bir şekilde tutuklanıyor(kaç kere gördük)Hadi yav ben yanlis biliyormusum o zaman. Gezi zamanlarindan beri boyle dusunuyordum.
Renktaş haklısın. Fakat bu insanları örgütlemesi ve birleştirmesi gereken en büyük ikinci oya sahip muhalefet Chp.Sen Özdağ'dan başlatırsın
Başkası Ergenekon/Balyoz'dan başlatır
Ötekisi Gezi/Osman Kavala'dan başlatır
Öbürküsü HDP'li belediye başkanlarından/Selahattin Demirtaş'tan başlatır
vs. vs. vs.
Durumun özü şudur ki
Bir toplum bu kadar bölünmüşse
İnsanlar hassasiyetleri etrafında bu kadar kör olmuşsa
Derdi gururlu, onurlu, namuslu bir ömür sürmek olan insanlar bu gaye etrafında bir araya gelemiyorsa
daha çok ensemize vurup ekmeğimizi alırlar
düşünsene bugün bu süreç yaşanıyor
burada en çok küfür yiyenler GS yönetimi ve CHP
e peki ya aktif olarak bunun failleri? onlara tepki ikinci planda
böyle olmaz ki
Valla o kadar karamsarim ki bugun, ekrem davasinin minyaturu gibi olacak diye dusunuyorum olayin etkisiyle. Gerek gordukleri surece uzatilacak, edilecek bilmem ne...duruşması muruşması ne zaman belli mi şimdi nasıl ilerleyecek bu süreç yok mu hukukçu

CHP eleştiriyi hak etmiyor demiyorumRenktaş haklısın. Fakat bu insanları örgütlemesi ve birleştirmesi gereken en büyük ikinci oya sahip muhalefet Chp.
Erden Timur'un davası özelinde evet yok. Lakin bu süreçte sosyal medya ve ana akım medyada Galatasaray ismini hedef alanlarla ilgili vardı. Bunun için aksiyon almalıydılar ve bu aksiyonu da açıklamalıydılar. Bence çoğu kişinin asıl kızdığı nokta burada. Erden Timur için de hukuktan sorumlu yönetici mesela gitmiş kendisi ile görüşmeye ilk alındığı gün, çıkışında " görüştük, morali yerindeydi, durumu bilmiyoruz ama Erden Timur'un dava sonucunda aklanacağı inancındayız" gibi bir açıklama yeterli olurdu. Yoksa resmi sayfadan resmi bir açıklama zaten olmamalı.yönetimin bu hususta yapabileceği hiçbir şey yok
Erden timur icin diyemeyebilir surece dahil olmamak icin. Ona bri sey demem.yönetimin bu hususta yapabileceği hiçbir şey yok
evet onu yapma konusunda çok yetersiz kaldılar.Erden timur icin diyemeyebilir surece dahil olmamak icin. Ona bri sey demem.
Ama cikip yanci medyaya, tarafli "gazetecilere" "Gs eski sportif as baskani" ibaresine tepki gostermemek, renkleri ve camilari konuya bulastirmama adina iki laf etmemek, bir noktada durumun boktanligina katki veriyor
Mason beni korkutmahangi kayak merkezlerinde takılıyor isviçrede bilen biri varmı?
Nef'te kalıp kayyum atama durumu olabilir sanki hmm???Arabistandaki iş kime gidecek ona bakmak lazim. Anahtar orda
Serbest kalmasını bu şarta bağlayanlar var.İlerleyen süreçte Coco istifa eder, kOÇ geri gelirse şaşırmam. Suyun öteki tarafındaki herkesin gözünde bir gecede kahraman oldu.