Erden Timur

Hadi yav ben yanlis biliyormusum o zaman. Gezi zamanlarindan beri boyle dusunuyordum.
Toplumsal bir olay oluyor buradan aptalın biri konuyu çevirip budaklanıp bir şekilde tutuklanıyor(kaç kere gördük)
Zaten son 3-5 yıldır yayınlarını yöneten ud isimli holigan fenerlinin olduğu yerde hiç bir konuda tarafsız olabilme ihtimali yoktur. Bu bilince ilk vardığımda 2023 yılıydı. Bende eskiden bunları tarafsız muhalif, gerçeğin peşinde olduğunu zannediyordum ancak ekip profiline bakarsan zaten kendi kendine gerçekleri anlıyorsun başka da bir konuya yada kanıta geri yok.

Ud, Orange gibi adamların olduğu bir kanal. Boynuzbankın sahibinin götünden ayrılmayan bir eleman ona neredeyse pasta cila atan sermayenin yörüngesine giren adamın yönettiği bir kanaldan çok şey beklememek lazım.

Sen Özdağ'dan başlatırsın
Başkası Ergenekon/Balyoz'dan başlatır
Ötekisi Gezi/Osman Kavala'dan başlatır
Öbürküsü HDP'li belediye başkanlarından/Selahattin Demirtaş'tan başlatır

vs. vs. vs.

Durumun özü şudur ki
Bir toplum bu kadar bölünmüşse
İnsanlar hassasiyetleri etrafında bu kadar kör olmuşsa
Derdi gururlu, onurlu, namuslu bir ömür sürmek olan insanlar bu gaye etrafında bir araya gelemiyorsa

daha çok ensemize vurup ekmeğimizi alırlar
düşünsene bugün bu süreç yaşanıyor

burada en çok küfür yiyenler GS yönetimi ve CHP
e peki ya aktif olarak bunun failleri? onlara tepki ikinci planda

böyle olmaz ki
Renktaş haklısın. Fakat bu insanları örgütlemesi ve birleştirmesi gereken en büyük ikinci oya sahip muhalefet Chp.

duruşması muruşması ne zaman belli mi şimdi nasıl ilerleyecek bu süreç yok mu hukukçu
Valla o kadar karamsarim ki bugun, ekrem davasinin minyaturu gibi olacak diye dusunuyorum olayin etkisiyle. Gerek gordukleri surece uzatilacak, edilecek bilmem ne...

Simdi kimler sahneye cikacak 1 2 aya, misal koc... (Bir anda kahramann ilan edildi ya, 2 ay once posterini yaktiklari adam) . Gene cikip bizim tum kitleyinhedef alarak, taraftari terorist tezahurati yaparak cikacak ya, ben o zaman deliririm heralde.

Renktaş haklısın. Fakat bu insanları örgütlemesi ve birleştirmesi gereken en büyük ikinci oya sahip muhalefet Chp.
CHP eleştiriyi hak etmiyor demiyorum

son genel seçimdeki hayal kırıklığından beri CHP'de daha aktif çalışmaya gayret ediyorum

şu anda WhatsApp gruplarında gençlik kolları yönetiminin içinden geçiliyor

şu süreçten partiyi zararlı çıkarmayı bir şekilde başardı gençlik kolları örgütlenmesinin başındaki zat

yılıp pes etmeden önce acaba bu ülke hala bizim ülkemiz olabilir mi, yoksa onlara mı kalacak onun şahsi muhasebesini yapıyorum

belki de romantiklik. her neyse. benim asıl takıldığım şey şu: bu süreçte nasıl birincil eleştiri odağı CHP olabilir? faillere odaklanmak lazım

kim Erden Timur'a iftira atıyor? kim malına çökmeye çalışıyor? kim bundan fayda sağlıyor? buna odaklanmalı

yönetimin bu hususta yapabileceği hiçbir şey yok
Erden Timur'un davası özelinde evet yok. Lakin bu süreçte sosyal medya ve ana akım medyada Galatasaray ismini hedef alanlarla ilgili vardı. Bunun için aksiyon almalıydılar ve bu aksiyonu da açıklamalıydılar. Bence çoğu kişinin asıl kızdığı nokta burada. Erden Timur için de hukuktan sorumlu yönetici mesela gitmiş kendisi ile görüşmeye ilk alındığı gün, çıkışında " görüştük, morali yerindeydi, durumu bilmiyoruz ama Erden Timur'un dava sonucunda aklanacağı inancındayız" gibi bir açıklama yeterli olurdu. Yoksa resmi sayfadan resmi bir açıklama zaten olmamalı.

yönetimin bu hususta yapabileceği hiçbir şey yok
Erden timur icin diyemeyebilir surece dahil olmamak icin. Ona bri sey demem.

Ama cikip yanci medyaya, tarafli "gazetecilere" "Gs eski sportif as baskani" ibaresine tepki gostermemek, renkleri ve camilari konuya bulastirmama adina iki laf etmemek, bir noktada durumun boktanligina katki veriyor

Erden timur icin diyemeyebilir surece dahil olmamak icin. Ona bri sey demem.

Ama cikip yanci medyaya, tarafli "gazetecilere" "Gs eski sportif as baskani" ibaresine tepki gostermemek, renkleri ve camilari konuya bulastirmama adina iki laf etmemek, bir noktada durumun boktanligina katki veriyor
evet onu yapma konusunda çok yetersiz kaldılar.
ama bunun haricinde hiçbir şey yapamazlar. tepki verilecekse türk yargı sisteminin kime bağlı olduğu belli. oraya verilir.

İlerleyen süreçte Coco istifa eder, kOÇ geri gelirse şaşırmam. Suyun öteki tarafındaki herkesin gözünde bir gecede kahraman oldu.

erden timur sevgisini engellemeniz mümkün değil. günlerce sessiz kalınsa bile haftalarca derin bir sessizlik oluşsa bile bir gün kralın biri 55 binin önünde bir gol atar ve erden timurun resmini o sahada savaş ilan edercesine gösterir ve siz bu sessizliğin nasıl bir korkunç savaş sesine dönüştüğüne şahit olursunuz.

Haberleri şimdi gördüm şok içindeyim...
Muhtemelen mal varlığına da el koyarlar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt