Erden Timur

bekletiyoruz bekletiyoruz dediğin adam bu değildi muhtemelen. beklettigin adamida kaçırdın elinden. son dakika sırf yapmış olmak için transfer yaptın. inşallah iyi çıkar. yoksa işimiz bu sene çok zor.

Ya ne anlatıyorsun? Transferlerin hiçbirinden verim alınamıyor. Nerede sakat, sorunlu adam varsa alındı. Vizyon transferi yapacağız diye diye son dakikada getirdikleri adama bak. Bu kadroyla süper ligde bile bir halt yapamayız! Icardi haricinde doğru bir hamle yok. Böyle rezalet olmaz!
yapamazsak eleştir.şu anda kotu durumda degılız..takım bır otursun bu soyledıklerınızı yersınız..erken konuşma

zaha ziyeç fln henüz oynamadı, nasıl os lazım onu da bilmiyoz, veçinoyu izlemedik, sadece veçinonun yaşı transfermarket fiyatına ve yazılıp çizilen bazı heriflere göre bu kdr laf atmağa hakkınız bulunmamakta ha şayet sn timur kadar para kazanıp ekibimize hayvan gibi para verip bi de şampiyonluk kazandırırsanız isterseniz gelin forumun serverına zıçın. ama o zmna kadar eleştirirken en fazla "daha iyisini bekliyorduk sn erden ağabey" diyebilirsiniz.

sampiyonlar lıgıne kalmışssın,ligde eksıklere ragmen fena degılsın ama 1 transfer yuzunden bu adamı elestıremezsın.icardi,zaha,zıyechi almış adamı neredeyse istifaya davet edecek kadar şuursuz şımarık taraftarımız oluştu.Adam basarısız olur,takım berbat gider eleştir elbette.erden tımur GS ın gelecegı bu adamı kusturmeyelım.

Ne Zaha ne de Ziyech beklentim vardı taraftar olarak takımıma daha faydalı olacağını düşündüğüm Rashica ve iyi bir orta saha yapısı istiyordum ki geçen sezondan bu yana orta sahamızın yeterli olmadığı kabak gibi ortada

Dalga mı geçiyon bizle ustam? Aylarca biz bunun için mi bekledik? İlk gün alıp getireydiniz, aha da budur diyeydiniz, biz de kaderimize razı olup oturaydık.

Vay bekleyin, sabredin, elimizde seçenekler var ama en iyisi için uğraşıyoz falan. En iyisi bu muydu? BİZ BUNUN İÇİN Mİ FRED'İ FENERE KAPTIRDIK BAŞKAN?

zaha ziyeç fln henüz oynamadı, nasıl os lazım onu da bilmiyoz, veçinoyu izlemedik, sadece veçinonun yaşı transfermarket fiyatına ve yazılıp çizilen bazı heriflere göre bu kdr laf atmağa hakkınız bulunmamakta ha şayet sn timur kadar para kazanıp ekibimize hayvan gibi para verip bi de şampiyonluk kazandırırsanız isterseniz gelin forumun serverına zıçın. ama o zmna kadar eleştirirken en fazla "daha iyisini bekliyorduk sn erden ağabey" diyebilirsiniz.

Yabanci takimlarin zengin sahipleri kulübe para soktugu an, taraftarin onlari elestirmeye hakki yokmu deme getiriyorsun?

"cebimde kalmadı, canımdan verdim"

erden timur

yapamazsak eleştir.şu anda kotu durumda degılız..takım bır otursun bu soyledıklerınızı yersınız..erken konuşma
İyi durumda da değiliz ama. Molde'yi güç bela eledik. CL'de averaj olmasın diye dua edeceğiz bu tabloda. Beklenti yaratan taraftar değil + planlama doğru yapılmadı. Orta saha en başta çözülmesi gereken bölgeydi.

napıp edip norweçten brezilyadan fln bi sürü adam alabilirdi ii fiyatlara,
sezonu piç etmeye değmezdi yani (haber doğru ise) os problemi aylardır ben buradayım diye bağırıyor
büyük amatörlük yapıldı bence

bayernden 7 tane falan yersek çok kötü olacağız

Acayip soğudum ... En iyisi deyip te aldığı adam taraftara küfür etmektir

Bu saaatten sonra bi beklentim yok bu şahıstan

İyi durumda da değiliz ama. Molde'yi güç bela eledik. CL'de averaj olmasın diye dua edeceğiz bu tabloda. Beklenti yaratan taraftar değil + planlama doğru yapılmadı. Orta saha en başta çözülmesi gereken bölgeydi.
transfer sezonu bıtmedı bence 2 adam alacaktır.zaha ve zıyech takıma katılacak ıyı ışler yapacak..basarısız olursa eleştırırsın.

Bu ne biçim yorum yav takıma para verdi diye takımın sahibi mi oldu? Hiç görmediği kadar itibar sahibi oldu Galatasaray sayesinde.

Hadi bunları geçelim, ağır sözleşmelerin altına girdik, oynanan orta saha kumarı yüzünden Erden Timurun verdiği paranın misli ile fazlasını kaybediyorduk o zaman ne olacaktı?

1 yanliş bütün dogrulari götürür bazen kral.
Sağlık olsun

Geri
Üst Alt