Erden Timur

bana ne soruyosun birader yetkim varda ben mi almıyorum sanki
yok almıyolar işte. akman kardeşleri oynatsın bi zahmet bayerne karsı işte. belki piayasa yaparlarda satarız
Bu sene hiçbir halt olmaz bu takımdan. Nasıl oluyor da her şey iyi giderken bu kadar batırmayı beceriyoruz, bir türlü anlamıyorum.

Güzel bir iskelet kurmuşuz, mevcut kadroyu muhafaza edip sadece sol bek, stoper ve orta saha takviyesi yeterliyken, katıp karıştırdık.

Zaniolo gitti, Rashica gitti, aylarca oyalandık, boş hayallerle kandırıldık Fred'inden Paredes'ine eli ayağı tutan kim varsa hepsini kaçırdık, takım resmen geçen sezonun da gerisine düştü, Tete Mete gereksiz tiplerin ayağına bakar hale geldik, üstüne bi de son gün orta saha diye bu herif geliyor.

Yoruldum artık ben bu beceriksizlikleri izlemekten.

Erden Timur: "Hayalimiz tekrar Avrupa şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa'da final oynayıp şampiyon olacağız. Mauro Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz."

Eger Vecino transferi ile işi kapatırsan sen yalancı bir adamsın benim gözümde !

tielemans'la başlayıp vecino'yla biten bi transfer sezonu maalesef büyük becerisizlik

bari altından girip üstünden çıkın da sergio'yu geri kazanın. ama bu işbilmezlikle büyük ihtimal onu da 2 kuruşa gönderip daha pahalı ve beceriksizini almışızdır

tek bir şahsı asıp kesiyorsunuz.

tepki gösterin ama şahıs üzerinden gitmeyin derim. Tüm taraftar bunu yaptığında saçmasapan şeyler tetiklenir.

Ne Zaha ne de Ziyech beklentim vardı taraftar olarak takımıma daha faydalı olacağını düşündüğüm Rashica ve iyi bir orta saha yapısı istiyordum ki geçen sezondan bu yana orta sahamızın yeterli olmadığı kabak gibi ortada
takım bir oynasın görucez.milli ara biter tam kadro maclara çıkarız ne olmuş hepimiz göruruz.rashica mı ıyı tete veya ziyech mı ıyı herkes görecek..biz fb ve bjk den ıyı kadroya sahıbız..

Niye böyle oldu demekten kendimi alıkoyamıyorum.

1- Rashica'nın alınmaması
2- En önemli bölgeyi son güne bırakıp sonunda Vecino transferi

canı sağ olsun herkesin hata yapmaya hakkı var ama hiç yakışmadı bu transfer nereden tutsak elimizde kalıyor sakatlık sıkıntısı var, yaşlı, lazionun ıskartası

2 orta saha alacak ben emınım.Ama çok sert eleştırıler yapılıyor bu adamı kusturecekler..yazık olacak.

Geri
Üst Alt