- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.309
- 5.688
Yabanci takimlarin zengin sahipleri kulübe para soktugu an, taraftarin onlari elestirmeye hakki yokmu deme getiriyorsun?
eleştirebileceğiniz dili ve formatı yazdım rtaş. msjı okumadan quote etmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci takimlarin zengin sahipleri kulübe para soktugu an, taraftarin onlari elestirmeye hakki yokmu deme getiriyorsun?
Adamlara zorla transfer yaptırıp kadro kurdurdu, bizden çok rakiplerin işine yaradı.Sezonu altın tepside şikecilere veriyorsunuz bu ortasaha ligde de patlar.
Şu transferi hiç yapmasınlar abi, boş yere bu tepkiyi yaratmaya ne gerek var? Elindeki adamlarla devam et. Hiç mi düşünemiyorlar bunu?Eleştirilebilir. Bende hayal kırıklığına uğradım haber doğruysa. Ama ne yapalım? Daha iyi bir yönetici adayı da yok elimizde. Bir ders almıştır umarım. Keşke olmadı, transfer yapamdik deseydi şu son hamle yerine.
tam rotasyonluk oyuncu aslında. cl den gelen paraya iyi bi herif alırız belki.Ekli dosyayı görüntüle 218764
Herifin FM profili.
Dribling leş.
Hız leş.
Konsantrasyon leş.
Markaj vasat. Demirbay'dan iyi değil.
Top kapma leş. Demirbay'dan iyi değil.
Alın hayrını görün.
Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayla mı? Ne zaman alacaz? Kış transfer döneminde mi? Bayern'den dışarda 7, içerde 4 yiyip, grubu sonuncu bitirip ligimize dönünce mi?tam rotasyonluk oyuncu aslında. cl den gelen paraya iyi bi herif alırız belki.
gerçi boşa telaş ediyoruz okan bunu oynatmaz kendınden çok fazla uzun çünkü
bana ne soruyosun birader yetkim varda ben mi almıyorum sankiŞampiyonlar Ligi'nden gelen parayla mı? Ne zaman alacaz? Kış transfer döneminde mi? Bayern'den dışarda 7, içerde 4 yiyip, grubu sonuncu bitirip ligimize dönünce mi?
elma ile armutu karıstırmayalımSonuna kadar eleştiriyi hakediyor,terimi yemişler sen kimsin