Erden Timur

Fiyasko yaz transfer döneminin sorumlusu olarak sene içinde ipi çekilir.

Desktop Screenshot 2023.09.04 - 00.46.34.16.png

Herifin FM profili.
Dribling leş.
Hız leş.
Konsantrasyon leş.
Markaj vasat. Demirbay'dan iyi değil.
Top kapma leş. Demirbay'dan iyi değil.

Alın hayrını görün.

Transferde hiçbir planı yok, bu adam inşaatci, oyuncu getirmek mesele değil önemli olan planlama, ne oldu şimdi ? Bok oldu herşey, ders aldı ama o ders de bize girdi

Bu sefer olmadı işte hem de hiç olmadı hata yaptın erden bey, olası kötü sonuçlarda sorumlu sizsiniz, Galatasaray’da doğru eleştiri her zaman vardır ve başarısı buradan kaynaklanmaktadır. Biat sadece armaya!

Sezonu altın tepside şikecilere veriyorsunuz bu ortasaha ligde de patlar.
Adamlara zorla transfer yaptırıp kadro kurdurdu, bizden çok rakiplerin işine yaradı.
Eleştirilebilir. Bende hayal kırıklığına uğradım haber doğruysa. Ama ne yapalım? Daha iyi bir yönetici adayı da yok elimizde. Bir ders almıştır umarım. Keşke olmadı, transfer yapamdik deseydi şu son hamle yerine.
Şu transferi hiç yapmasınlar abi, boş yere bu tepkiyi yaratmaya ne gerek var? Elindeki adamlarla devam et. Hiç mi düşünemiyorlar bunu?

Valla karizması cok fena çizildi. Son ana kadar umutluydum.

Bir sonraki transfer doneminde sırf övgü almak icin sansasyonel transferler pesinde koşmayı bırakıp, takımın ihtiyacı olan bölgelerine faydalı oyuncular almaya calismasini temenni ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 218764

Herifin FM profili.
Dribling leş.
Hız leş.
Konsantrasyon leş.
Markaj vasat. Demirbay'dan iyi değil.
Top kapma leş. Demirbay'dan iyi değil.

Alın hayrını görün.
tam rotasyonluk oyuncu aslında. cl den gelen paraya iyi bi herif alırız belki.
gerçi boşa telaş ediyoruz okan bunu oynatmaz kendınden çok fazla uzun çünkü

İcardi: Ok
Torreira: Ok
Abdülkerim: Ok
Rashica: Ok ama gönderdi
Kaan: Ok

Sergio: Eh işte
Mertens: Eh işte

Adekugbe: -
Midstjo: -
Yusuf Demir: -
Seferovic: -
Dubois: -
Mata: -
Ross: -

Zaniolo: Kumar ?
Tete: ?
Ziyech: ?
Zaha: ?
Angelino: ?
Demirbay: ?
Bakambu: ?
Halil: ?

Övgülere boğulan Erden Timur'un transfer karnesi. Bu sezon tek yapması gereken kaliteli sol bek, alternatif forvet almak, Rashica ve İcardi'yi takımda tutmak, mertens ve oliveira'yi upgrade etmekti; beceremedi.

Erden Timur da olsa bir klübün bütün geleceği, bütün transfer politikası bir adamın eline bırakılmamalı her zaman her şeyi doğru yapamazsın

İyi niyetli hepimizden daha çok GS'lı ama o da hata yapabiliyor demek ki bir kişiye bu kadar güvenmek doğru gelmiyor bana

tam rotasyonluk oyuncu aslında. cl den gelen paraya iyi bi herif alırız belki.
gerçi boşa telaş ediyoruz okan bunu oynatmaz kendınden çok fazla uzun çünkü
Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayla mı? Ne zaman alacaz? Kış transfer döneminde mi? Bayern'den dışarda 7, içerde 4 yiyip, grubu sonuncu bitirip ligimize dönünce mi?

Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayla mı? Ne zaman alacaz? Kış transfer döneminde mi? Bayern'den dışarda 7, içerde 4 yiyip, grubu sonuncu bitirip ligimize dönünce mi?
bana ne soruyosun birader yetkim varda ben mi almıyorum sanki
yok almıyolar işte. akman kardeşleri oynatsın bi zahmet bayerne karsı işte. belki piayasa yaparlarda satarız

Ön tarafa yaptıgın bütün transferler ve girdigin maliyetler bosuna oldu erden baskan, bu orta saha ligi bile zor götürürsün

Kim veto ettiyse Ounah'i neden veto ettigini aciklamali. Sakatliktan iyi mi donmedi? Oyun planina uymuyor mu? Yuksek maas mi istedi?

başkanım lazyonun çöpünün çöpüyle CL.de çeyrek final oynayacağımıza bende inanıyorum..

Geri
Üst Alt