Erden Timur

Efsane bAŞKanımız olacaksın, seni veren Allah'a şükürler olsun yiğidim.

Sportif A.S. gomlegi cok buyuk geldi.

Konya'dan abdülkerimi almaya benzemez her transfer.

cok populerken bu adama salladıgım bir postum vardı. ilerde ben demistim demek icin bol bol kullanırım diyordum ama postu bulamıyorum.

Bay Erden'e futbol şube 3 beden büyük geldi!! İnş baskı yönetimi iyidir kendisinin yoksa işi zor!

İstifa da bir hizmettir

Sen transfer fln yapma aga. Girme bu işlere taraftarlığına devam et ki seni iyi bilelim

Hala aynı fikirde miyiz renktaşlar?

Fikirlerin forumdaki renktaşlarını ilgilendirmiyorsa neden yorum yazıyorsunuz ki. Dediğiniz gibi bizi ilgilendirmediği için sizin yorumlarınız yazmamanız daha doğru olur.
10 yılda 80 mesaj yazan bir üyenin 80. mesajında 8 kişiye alıntı çekmesi de acaba nasıl bir tesadüf, bilemedim.

10 yılda 80 mesaj yazan bir üyenin 80. mesajında 8 kişiye alıntı çekmesi de acaba nasıl bir tesadüf, bilemedim.
Evet 10 yıldır hemen hemen her gün okuyorum ama çok mesaj atan biri değilim. Bugün de öğlen 4ten beri aralıksız okuyorum takip ediyorum. Yeni mesajlarda Erden Timur konusunu görünce tıkladım ve bu fikirlerin çok aceleci ve acımasız olduğunu düşünerek alıntıladım. Moderatör ya da admin arkadaşlar loglardan görebiliyorsa günlük ortalama 2 saat belki daha fazla bu forumda geçirdiğimi görebilir. Yıllardır ekşi ve GS sözlüğü de takip ediyorum ama üyeliğim dahi yok. Mesaj sayısı ile Galatasaray'lılık sorgulaması yapılan bir çok üye oldu ama ben forumu kızdırmak için yapmadım bunu. Gerçekten bazen bazı taraftarlar çok acımasızlar eleştirilerde ve bu üzücü benim için bu takıma gönül veren biri olarak. 80 mesaj attığımı bile düşünmüyordum şaşırdım o kadar çok olmasına.

Geri
Üst Alt