- 2 Nisan 2012
- 43.150
- 22.211
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bunu kendi üzerime aldim (grillitsch diye). Grillitsch i almaliydik ( tabi simdi Torreira geldi).Bizim taraftarın inşaatçı, dolandırıcı vs dediği yerde başkaları fazlasını der.
Kendi değerine sahip çıkmayan camialardan bir halt olmaz.
Düne kadar tmden gördükleri Grillitsch için neler deniliyordu, utanmaz herifler.
Acemi olan adam 40 günde bu kadar kaliteli adamı getiremez. Arka planda bir çok işi de yürütürken.Valla bunu kendi üzerime aldim (grillitsch diye). Grillitsch i almaliydik ( tabi simdi Torreira geldi).
Kimse GSin veya GSi bu kadar seveni bosuna elestirmez sevmemezlik yapmaz. Ama acemi oldugu ilk basta cok belliydi bana göre.
Sondaki cümleyi ciddiye almiyorum.
Ki secimler varken erdenden dolayi dursunj en cok isteyenlerden biri de bendim burada
Sonrasinda evet acildi o na karsi bir sey demedim ki. Tekrarliyorum belirli bir yere kadar cok agir daveandikAcemi olan adam 40 günde bu kadar kaliteli adamı getiremez. Arka planda bir çok işi de yürütürken.
Grillitsch'i isteyen herkes mi acemi hala boşta?
Neler denildi burada adama, hepsinin altı boş.
Sonrası yok o ana kadar da Akerim'i diğerlerinin elinden aldı, Kazımcan'ı Tjk'nin elinden aldı; mecbur yabancı koydu oraya şimdi Tjk.Sonrasinda evet acildi o na karsi bir sey demedim ki. Tekrarliyorum belirli bir yere kadar cok agir daveandik
Evet cogu bos elestiriydi ama yinede herkesi ayni kefene koymamak lazim.
Acemi, transfer beceremiyor falan hadi bir nebze anlarsın ama bu adama burada dolandırıcı, araziler için geldi tarzı iftiralar atıldı. Bir Galatasaraylı, Galatasaray'a bu kadar destek( Sponsorluk olsun, transfere yardımcı olmak olsun vb.) veren biri için bu iftiralara nasıl atıyor gerçekten anlayamıyorum.Acemi olan adam 40 günde bu kadar kaliteli adamı getiremez. Arka planda bir çok işi de yürütürken.
Grillitsch'i isteyen herkes mi acemi hala boşta?
Neler denildi burada adama, hepsinin altı boş.
Benim esas laf attığım da o mevzular zaten.Acemi, transfer beceremiyor falan hadi bir nebze anlarsın ama bu adama burada dolandırıcı, araziler için geldi tarzı iftiralar atıldı. Bir Galatasaraylı, Galatasaray'a bu kadar destek( Sponsorluk olsun, transfere yardımcı olmak olsun vb.) veren biri için bu iftiralara nasıl atıyor gerçekten anlayamıyorum.