Erden Timur

Çok iyi ve iddialı konuşuyor. Roket hızıyla Türkiye nin en popüler adamı oldu.

Birilerinin bundan fayda sağlamaya çalışması normal ama bel altına vurursan olmaz tabi.

Erden Timur canı gönülden ve cebinden Galatasaray a yıllardır hizmet eden bir adam transferlerden bağımsız.

Başta Ahmet Çakar kaypağı ve birçok troll adama şerefsizce saldırıyor.

Sahiplenmeliyiz camia olarak. Ben Erden i çok seviyorum ve iyi niyetine her zaman inandım.

Bu adam bu kafayla çok başarılı olur.

Barça'ya sponsor olduğunu bilmiyordum.

2022-08-13 (2).png

Son düzenleme:
Derhal 10 no, sol kanat, sol bek, forvet. Nelson ve Muslera haric gecen seneden kimse oynamamali bu takimda.

Ayrica fener ve bjk sınırın kalkmasını isterken siz de destek verin ve su sınır kalksın. Türk futbolculara futbolu öğretemezsin imkansız.

Ya iyi bir yabancı hoca bulursun yada Ocak ayı olmadan okanla birlikte tekmeyi yersin .
Dursun ikinizi de mendil gibi köşeye atar işi bitince kalkan gibi öne sürer sizi

Aklını kullan ve sistemi olan bir hoca bul Eylül ayı gelmeden

Ya iyi bir yabancı hoca bulursun yada Ocak ayı olmadan okanla birlikte tekmeyi yersin .
Dursun ikinizi de mendil gibi köşeye atar işi bitince kalkan gibi öne sürer sizi

Aklını kullan ve sistemi olan bir hoca bul Eylül ayı gelmeden
Erden e kimse dokunamaz. TR de bir hocanın cüret edip isteyebileceğinin üstünde topçular getirdi.

Sol kanat transferi gerekli Scout ekibi mi öneriyo yoksa menajerin önerdiği oyuncu mu Scout ekibi tarafından mı beğeniliyo 1 tane sol kanat oyuncusu gerekli.Para yoksa o bölge için kiralık da olur..

güzel abim icardi hazard sanchez fln showu bırak takıma faide sağlayacak genç adamları al artık

Gidin allah askina belcika portekiz veya hollanda alt ligden bir takima ortak olun veya satin alin, genc oyuncularimiz oraya gönderek, ama mutlaka yabanci bir td olmali. Belki bu sekilde genclerimiz daha kaliteli olur veya direkt iyi teklif gelirse satariz. Türkiyede pilot takim alarak hic birsey olmaz olmadida.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt