Erden Timur

Geçen sene bize yapılandan bile çok daha organize çok daha kötü bir hakem tutumu var Galatasaray a karşı. Erden Timur bence asıl açıklamayı bu hafta yapması grekiyor

Allahtan kükredik bide kükremesek nolurdu kim bilir

Palabıyık denen tetikçiyi ye, kahraman ol.

Erden başgan ne göt acıtmış yav hakemler,rakipler kudurmuş gibi saldırıyor. Bismillah adam daha 1 sezonu tamamlamadı adamı yemek için eyyamın kralı dönüyor.

O düdüğü astırcan bugün!

Hakemlerin ayakları titricek ligin kalanında düdük çalarken.

O düdüğü astırcan başkan

Satırı eline almanın vakti geldi reis.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

erdenın elınden bısey gelır mı

ne kadar güclü olabilir lobi olarak

karşıdakiler büyük

Erden bey td seciminde hatanizi kabul edip derhal üst düzey bir hoca getirin bu takimin basina, gün geliyor tdler bile cikardi ilk 11 yanlis oldugunu anlayinca daha 20 dakikada bir iki oyuncu degistiriyor maci kurtarmak icin, sizde bir zahmet lider arasindaki puan farki iyice acilmadan sampiyonluk sansini kurtarmak icin yeni bir td hamlesini yapin.

Eger DK arasinda kadar Okan görevde kalirsa en az 10 puan fark yeriz, o vakit Bielsa gelse ne olur Gallardo gelse ne olur.

macsonu konusmasinda “aciklariz gerekirse” diye bi lafi hemen cimbizladim konusmayi izlerken gecistirdi orayi ama. cikar topuklulari da adim at artik onu bekliyoruz 2 oldu

Erden bey td seciminde hatanizi kabul edip derhal üst düzey bir hoca getirin bu takimin basina, gün geliyor tdler bile cikardi ilk 11 yanlis oldugunu anlayinca daha 20 dakikada bir iki oyuncu degistiriyor maci kurtarmak icin, sizde bir zahmet lider arasindaki puan farki iyice acilmadan sampiyonluk sansini kurtarmak icin yeni bir td hamlesini yapin.

Eger DK arasinda kadar Okan görevde kalirsa en az 10 puan fark yeriz, o vakit Bielsa gelse ne olur Gallardo gelse ne olur.
Sosyal medya . Takım şov yapıyordu şov

Açıkçası kurduğu takım sonuçtan çok taraftar kafası ile kurulmuş gibi.

Forumdan klasik 100 kişiye yetki versek eminim 90'ı ihtimaller bu futbolcular ise benzer bir kadro kurmak isterdi.

Ama futbolda çoğunluğun düşündüğü değil, teknik direktörün eğer iyiyse onun oynatabileceği futbola uygun kadro iş yapıyor.

Fatih Terim son 3 yılda daha önce deneyip başarısız olduğu pas odaklı futbolu oynatmaya çalıştığı için kariyerinin son 2-3 senesinde başarılı olamazken, Okan Buruk'a çok daha tecrübesizken kendi oyun felsefesine göre kadro vermemek direkt olarak ben hocaya güvenmiyorum demek ile eşdeğer.

Başakşehir'de Visca, Demba Ba ve Gulbrandsen ve hatta Crivelli gibi normalde çoğu antrenörün verim alamayacağu bir 4'lüden kendi şablonunu yaratıp verim alan hoca, ya da çok daha düşük ölçekte Muriç'e kariyer yaptıran hocaya en azından golcü konusunda güvenmek lazımdı.

Gomis'i 3. tercih olarak tutması dışında bence Seferovic ve Icardi'den biri yerine kesinlikle daha farklı profil birini tercih ederdi ona bırakılsa seçim.

Seferovic çok kötü oynuyor, Icardi ise kaçırdığı 4 maç ile en az 3-4 puan kaybında hakemlere rağmen bizi dezavantajlı konuma düşürdü bile.

Geri
Üst Alt