Erden Timur

Orta saha geçen sezonun ortasından beri pert olmuş. Tempo yok, fizik yok. Sen bütün yaz kanat rotasyonu, Ramos, Talisca, olmayacak hayal oyuncular kovaladin. Bu iyi bir ders olmuştur kendisine. Futbolda en önce acil olan şeyi halletmek lazım.

Kimseye tapmamak lazımmış. Erden beyi Eleştirenler lince maruz kaldı ancak günün sonunda gördük.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseye tapmamak lazımmış. Erden beyi Eleştirenler lince maruz kaldı ancak günün sonunda gördük.

her şeyde öyle zaten - hakediliyorsa seviyesinde eleştriyi hep yapmak lazım. kim olursa olsun.

ama yerin diplerine sokmak yanlış. bizdeki sorun bu(her konu için geçerli belkide sırf taraftarlık fubtol falan değil). Ya tepkimiz 0 her şey muhteşem (zahaha modu) - ya da 100 seviyesi (hakaretli yangın modu)

ortamız yok malesef.

her şeyde öyle zaten - hakediliyorsa seviyesinde eleştriyi hep yapmak lazım. kim olursa olsun.

ama yerin diplerine sokmak yanlış. bizdeki sorun bu(her konu için geçerli belkide sırf taraftarlık fubtol falan değil). Ya tepkimiz 0 her şey muhteşem (zahaha modu) - ya da 100 seviyesi (hakaretli yangın modu)

ortamız yok malesef.
İnan basit eleştirenleri bile yerden yere vuranlar var, yoksa kimse istifa etsin demiyor. Bu forumda yine daha anlayışlı da gssözlük de eleştirinin üstüne gidiyor herkes.

Aslında istifa edip bu sonradan görme,akıl melekeleri gelişmemiş topluluktan kendini kurtarmasini isterim.

Yapacagini yapti bundan sonra cenk ergun ve isitan gibileri gelsin de ugrassinlar
aman diyeyim...ammmmaaaaaan diyeyim

Ne anlatıyorsunuz siz yaa

Erden Timur sözde değil özde GS'lı

Dün gecede belirtmiştim

Taraftar ile inatlaşan bir yöneticinin başarılı olma ihtimali bizde yok

Eğer öyle bir şey istiyorsanız

Gidin fb'yi bjk'yi tutun

Bizde olması gereken aynen dün yaşananlardır işte

Çünkü GS'da biat kültürü olmaz öyle ben yaptım olacak diyen adamı anında kapı önüne koyarlar

Erden Timur'da bunu çok iyi biliyor

Çünkü herşeyden evvel kendisi de fanatik bir GS taraftarı

O yüzden bırakmalı gitmeli temennilerinizi başka bir kaosa saklayın

Esas dün gece itibariyle Erden Timur taraftarın gözünde büyümüştür

En bomba transferi en sona bırakmak doğru strateji olmadı bu defa. Bir Zaniolo daha gelir mi diye bekledik bence. Ama yine de başarılı buluyorum. Bunlar da hep tecrübe oldu. Transferini yaparsın, fırsat çıkarsa ve değerse gerekirse 1 tane daha oyuncu alırsın. Bence bu çok önemli bir tecrübe oldu. Mali anlamda da artık elimiz daha güçlü olacağı için tekrar aynı hataya düşmeyiz.

23238.jpg

Geri
Üst Alt