Erden Timur

Siz Erden Timur'u hak etmiyorsunuz size Abdurrahim yeter.
Transferlerin yapılış biçimi çok farklı sayılmaz.
2 günde nasıl sattık ama fener taraftarlari olsaydı maldonado getirse bile eyvallah derlerdi övecek yer ararlardı
Şuan hâlâ Ali Koç övüyor adamlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevabı kendin vermişsin. Burası Galatasaray.

İcardi
Bakambu
Zaha
Ziyech
Tete
Ndombele
Demirbay
Torreira
Angelino
Davinson

Baba sen bize ne yaptın böyle yaw. Prime dönemlerini geçtim iki tık altı performans verseler bu topçular ligi surklase ederiz. BUYUKSUN
torreira mı

hakan ünsal da yazsaydın cnm

Valla gelenlerin listesine bakınca adamın çapından ben korktum.. Reisin malzemesine beton yetmez.. Bize gölgesinde serinlemek düşer.

Büyük adam valla. Partey, Amrabat, Veratti, Parades falan sayıklanırken Ndombele gelse herkes “Bu muydu, bunun için mi bekledik” diyecekti. Son saniyeye kadar Amrabat’ı falan kovaladı. Olmayınca taraftardan tepki çekmeyelim diye Vecino ismini ortaya attı. Sonra vazgeçildi diyerek Ndombele’ye döndü.

Bir nevi ölümü gösterip sıtmaya razı etti. Ben her an uçaktan başka birinin ineceğini bile bekliyorum

burda baya savaş dönmüş

tnde atışmakdan buraya hiç bakmamışım

erden timur da hata yaptığında tabii ki eleştirilmeli hatta yaz başından beri en çok eleştirenlerden biri benim planlamadır vs

ama kendisi gibi değeri çok zor buluruz, ders çıkardığını da düşünüyorum açıkçası.

umarım bundan sonra transfer konusunda son kararı teknik heyetle ortak alır, biraz daha geleceği olan adamlara yöneliriz isimden ziyade.

Budur

Elestirip hata yapiyosun dedigimizde, sorguladigimizda karsimiza bouncer gibi tiplerin cikmasi hos degil.

Adamin alcakgonullu olduguna inaniyorum. Insan beser kuldur sasar lafini unutmamak gerekir. Yaptiklarina ve soylediklerine bir butun olarak bakarsak en basarili yoneticilerden biridir. Biz de onun kadar Galatasaray'liyiz, paramiz yok o ayri. Ama hata yaptigini dusundugumuzde koru korune savunamayiz. Olmaz.

Erden Timur'a güvenenler kazandı.

Geri
Üst Alt