Erden Timur

Bu sefer olmadı işte hem de hiç olmadı hata yaptın erden bey, olası kötü sonuçlarda sorumlu sizsiniz, Galatasaray’da doğru eleştiri her zaman vardır ve başarısı buradan kaynaklanmaktadır. Biat sadece armaya!

Bunu dün gece anlık olarak birçok taraftar gibi bende düşündüm ama erden başkan gibi birine yakıştıramayacağım bir hamle olacaktı ki büyük yanlıştan dönüldü. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum, hep bizimle ol !

Bunu dün gece anlık olarak birçok taraftar gibi bende düşündüm ama erden başkan gibi birine yakıştıramayacağım bir hamle olacaktı ki büyük yanlıştan dönüldü. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum, hep bizimle ol !

İyi de menajer oyunuydu belki? Gökhan dinç dışında yazan oldu mu? Bilgiyi menajerden almış. Kulüpten teyit ettirilmemiş ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürekli o şehirden diğerine gitmek doğru iş değildi, hem kendini yıprattı hem zaman kaybetti. Cevval bir ekip kurup oradan oraya yollamalıydı hepsini transfer görüşmeleri için
Bu konuda açıklaması var aslında. Yüksek profilli oyuncular karşısında direkt muhatabını görünce ikna oluyor demişti. Diğerlerini Demireli falan hallediyor zaten.

Bu konuda açıklaması var aslında. Yüksek profilli oyuncular karşısında direkt muhatabını görünce ikna oluyor demişti. Diğerlerini Demireli falan hallediyor zaten.
Tamam kendisi de gitsin ama sürekli dolanmasın.boşuna yıpratıyor yoruyor kendini, genç bi ekip kursun görüşmeleri onlar yürütsün işi bitirmek için kendisi gider yine

Ekibimize kazandırdığı bazı oyuncuların kariyerlerinde gördükleri tavan şerefsizmarkt piyasa değerleri:

Icardi: €100m
Ndombele: €65m
Sanchez: €60m
Torreira: €55m
Zaha: €55m
Zaniolo: €55m
Ziyech: €50m
Angelino: €35m
Demirbay: €32m
Mertens: €32m
Tetê: €28m
Bakambu: €25m
Oliveira: €19m
Dubois: €16m

Toplam: €627m

Bunlar içinde bitik denebilecek yalnızca Mertens var, belki bir de görece Demirbay, Bakambu ve Oliveira. Kalanları zaten 30 yaş ve altında oyuncular

Bunu 13. takımı devralıp iki sezon içinde başardı

Ekibimize kazandırdığı bazı oyuncuların kariyerlerinde gördükleri tavan şerefsizmarkt piyasa değerleri:

Icardi: €100m
Ndombele: €65m
Sanchez: €60m
Torreira: €55m
Zaha: €55m
Zaniolo: €55m
Ziyech: €50m
Angelino: €35m
Demirbay: €32m
Mertens: €32m
Tetê: €28m
Bakambu: €25m
Oliveira: €19m
Dubois: €16m

Toplam: €627m

Bunlar içinde bitik denebilecek yalnızca Mertens var, belki bir de görece Demirbay, Bakambu ve Oliveira. Kalanları zaten 30 yaş ve altında oyuncular

Bunu 13. takımı devralıp iki sezon içinde başardı
bula bula bunu mu buldun

Ndombele panik transferi değil ismi bayadır geçiyordu zaten amma neden böyle oldu başkanım bu şekilde olması biraz üzdü bizi açıklamalarını bekliyorum.

Hatasından döndüğü için kendisini tebrik ederim. Ndombele denenebilir bir kumar en azından. Vecino neydi abi? Tarihin en anlamsız transferi olurdu.

size taraftar zoruyla gelen falcao lazım
Yeni nesil gs taraftarı ya akıllanmalı ya da dövülmeli

Süreçte sıkıntı olmadığını söylemek yanlış olur. Konuşulan isimlere bakınca daha iyiden kasıt büyük ihtimal Pierre-Emile idi sanırım. Evet gelse iyi olurdu ama, adamların kadrosunda 2 önemli orta saha oyuncusunun durumu belirsizken kalburüstü EPL takımından o adamı koparamazsın. Özellikle transfer dönemi kapalı durumdayken. Diğer türlü reserve düşmüş adamları alabiliyorsun. Son gün ıskarta transferi olarak eller ovuşturulup beklenilse de, buna rağmen maliyetler yerel bazdaki gelirlere bakınca biraz ürkütücü kaldı. Ne kadar sponsor olursa olsun veya UCL geliri, devamlılık şart. Benim açımdan özellikle bugünden sonra UCL 2. plana düşmüştür. Öncelik kesinlikle lig olmalı. UCL işin fantezi kısmı. Buradan yönetim veya hocayı yemek için bekleyenler daha olgun düşünürse gayet sağlıklı olacağı düşüncesindeyim. Erdem bey kulüp için önemli bir kazanç. Icardi transferi de çoğu şeye değer aslında. Başarısız olan her türlü ipi çekilir ibaresini motto haline getirirsen ararsın, çağırma.

40 gündür bekleyen oyuncu Ndombeleydi o zaman?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet bombayı Okan'ın kucağına bıraktın. Baktın olacak gibi değil umarım bir an önce gerekeni yaparsın baronun

Geri
Üst Alt