Erden Timur

Flood'da baktim, hic birsey bulamadim.

Aptal kari, bu adamin babasi zaten Mersin'in en zengin arsa al satcilardan birtanesi, adam zaten kokten zengin ve sadece sirketi alip, dahada buyuttu.

Bunlar harbiden suzme mal.
Karı halka açık bilgileri yorumlayarak haber yaptığını sanıyor, mal sürüsü de sapla çekiyor :)

Yav kadınının gbt sine bakınca pislikleri ortaya çıkıyor zaten :)Yalnız bu öyle böyle pislikler değil, sıkıntısı büyük.

Umarım şikeciler bu kadının ipiyle kuyuya inerler , umarım , tek isteğim bu.

Çünkü bu kadına bulaşan karşısına ülkenin en güçlü yapısını alır. Anlayan anladı.

Çok net söylüyorum, kısa süre içinde bu kadını öne sorenler , bu kadını geri çekmek zorunda kalıcak , göreceksiniz.
Çark edecekler demiştim , şimdiden başladılar:) sadece başkanları değil taraftarları da fırıldak :)

Screenshot_2023-11-07-02-18-17-111.jpeg

Bu hakkında yakalama kararı olayı doğru mu? Onu yalanladı yakında geleceğim ülkeye dedi. Hatta İstanbul üni'de öğrenci imiş. 2 ayrı ülkede nasıl çift ana dal yapıyorsa artık.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru.detay veremem ama şu kadarini soyliyim avukat arkadaş varsa bilir zaten...

Soruşturma asamasinda çıkan yani savcının çıkarttığı yakalama kararını polis ve jandarma dışında kimse goremez , ne avukat ne şahıs hiç bir yerde görünmez.

Mahkeme açıldıktan sonra yani kovuşturma aşamasında Hakim tarafından yakalama çıkarsa UYAP dan avukatta görür sende görürsün.

Gelsin ülkeye, havaalaninda direkt alınacak. Kaçışı yok , tek dosya da değil , kadının yurtdışına çıkması vs de tesadüf değil , göreceksiniz , tüm FB liler bir bir sovmeye baslicak yakında , kandirildik falan dicekler.

Geri
Üst Alt