- 20 Ağustos 2009
- 16.739
- 20.259
- 2.973
Erden Ağabey'in elindeki belgeler düşündüğümüzden çok daha fazla sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle, bu kadsr tutuşmaları agresifleşmeleri normal değilErden Ağabey'in elindeki belgeler düşündüğümüzden çok daha fazla sanırım.
Karı halka açık bilgileri yorumlayarak haber yaptığını sanıyor, mal sürüsü de sapla çekiyorFlood'da baktim, hic birsey bulamadim.
Aptal kari, bu adamin babasi zaten Mersin'in en zengin arsa al satcilardan birtanesi, adam zaten kokten zengin ve sadece sirketi alip, dahada buyuttu.
Bunlar harbiden suzme mal.
Erden Ağabey'in elindeki belgeler düşündüğümüzden çok daha fazla sanırım.
Karı halka açık bilgileri yorumlayarak haber yaptığını sanıyor, mal sürüsü de sapla çekiyor![]()
Çark edecekler demiştim , şimdiden başladılarYav kadınının gbt sine bakınca pislikleri ortaya çıkıyor zatenYalnız bu öyle böyle pislikler değil, sıkıntısı büyük.
Umarım şikeciler bu kadının ipiyle kuyuya inerler , umarım , tek isteğim bu.
Çünkü bu kadına bulaşan karşısına ülkenin en güçlü yapısını alır. Anlayan anladı.
Çok net söylüyorum, kısa süre içinde bu kadını öne sorenler , bu kadını geri çekmek zorunda kalıcak , göreceksiniz.
Flood'ta hiç bir şey yok, kara para aklama, vergi usulsüzlüğü vb. gibi bir şey yok. Kadının takıldığı konular Nef'in adının nefesten gelmesi ve Neocan diye bir şirketi bünyesine katıp adını değiştirmemesi gibi bomboş konular. Sırf algı işleri.
Olum cidden bu kadar gerizekalılık bünyeye zarar vermiyor mu?
Dur bakalım daha neleri çıkacak.
Bu hakkında yakalama kararı olayı doğru mu? Onu yalanladı yakında geleceğim ülkeye dedi. Hatta İstanbul üni'de öğrenci imiş. 2 ayrı ülkede nasıl çift ana dal yapıyorsa artık.Çark edecekler demiştim , şimdiden başladılarsadece başkanları değil taraftarları da fırıldak
Ekli dosyayı görüntüle 224941
Doğru.detay veremem ama şu kadarini soyliyim avukat arkadaş varsa bilir zaten...Bu hakkında yakalama kararı olayı doğru mu? Onu yalanladı yakında geleceğim ülkeye dedi. Hatta İstanbul üni'de öğrenci imiş. 2 ayrı ülkede nasıl çift ana dal yapıyorsa artık.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi