- 3 Temmuz 2012
- 133.907
- 80.760
- 5.198
seni ilgilendırır mınerdesin istanbulda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni ilgilendırır mınerdesin istanbulda
şu salak press futbolunu analiz edecek her hoca bize 4 5 tane atar
seni ilgilendırır mı
nerdesin istanbulda
Analiz edip 4 5 atsınlar o zaman. Ne diyeyim?şu salak press futbolunu analiz edecek her hoca bize 4 5 tane atar
abdülkerımı bıle ileri gonderıp tüm ortasahayı bosalttıgımız sacma press
fenerde press yapıyor ama adamların topu atacagı bölgeleri kapatıyor oyuncular press ile
biz pressi adamlara koşarak yapıyoruz kaan torreira sonra stoperimiz ileri cıkıyor
2 top yapan her takım bizi haşat eder
Her transferin tutacagini dusunen bir guruh var maalesef. Kac defa parasizliktan/harcama limitinden dolayi transfer stratejisini aciklamali sizce? Yoksa bilerek mi yapiyorsunuz artik? Futbol anlayisiniz bu kadar kapali mi yoksa?
CL isi garanti olduktan sonra bazi adimlari anca atabilirdik dedi mi? Dedi. Sov isiyle zerre kadar bir alakasi yok, nasil bir transfer politikasi yuruttugunu acikladi birden fazla roportajlarinda. Gidin izleyin unuttuysaniz.
Bir de transferden elini cekmeli diyenler var , okuyorum sag solda, saka misiniz siz? Goren de bundan onceki sportif direktorlerimizin 'Txiki Begiristain' tarzi adamlar oldugunu zanneder. Iyi transfer de oldu, kotu transfer de. Bu isin rajonu budur.
Kagit uzerinde bir cogumuz Angelino icin iyi dedik, tutmadi maalesef. Davinson icin bir cogunuz cop dediniz, ama tuttu? Simdi bunu diyenlere futbol cahili dememiz mi lazim? Burdan bunu cikartabilirim ama oyle degil iste. Zaha yillarini vermis EPL'de , buraya gelecegini duyan neredeyse gobek atiyordu. Suan takimda buyuk eksikler olarak merkez orta saha ve sol bek mevkisi var, Angelino tutmadi, orta sahaya da son anda Ndombele geldi ve o da suana kadar istedigini veremedi. Bu iki pozisyonda zaten problemler yasiyoruz.
Demek bidaki transfer doneminde ilk olarak bu bolgelere el atmali kendisi. Diger bolgelerde ciddi bir sorunumuz da yok, orasi artik teknik heyete bakar. Onlara kalmis gerisi. Takim iyi oynamadiginda , neden cok kaciriyoruz, neden kalemizi gole kapatamiyorsunuz diye dusunurken ilk once hocaya bu soruyu yonetmeliyiz, Erden beyin konusuna gelip de ondan hesap sormak degildir... Saha icinde once herseyi takimin hocasi oturur, sonra eksik noktalara Erden bey transfer doneminde -rapora gore- ve -elindeki butceye gore- halletmeye calisir. Yeter ki dogru analiz yapsinlar. En azindan gruptan ciksaydik o gelen parayla bir orta saha transferi yapacaklarina emindim. Suan nasil yapacaklar bilmiyorum ama bir caresini bulmalilar yinede.
fenerin olmayan presinin de övüldüğünü gördüm ya ne diyeyimşu salak press futbolunu analiz edecek her hoca bize 4 5 tane atar
fenerde press yapıyor ama adamların topu atacagı bölgeleri kapatıyor oyuncular press ile
biz pressi adamlara koşarak yapıyoruz kaan torreira sonra stoperimiz ileri cıkıyor
Hiçbir halt yapamazlar. Yapsa Bayern yapardışu salak press futbolunu analiz edecek her hoca bize 4 5 tane atar
jesus gıbı bu taktık patlayacakHiçbir halt yapamazlar. Yapsa Bayern yapardı
Son gün Limit açılımından bir limit kalmadımı ki? Öyle bir sey var ise yapabilir gibi sağda solda da söyleniyordu sanki.Her transferin tutacagini dusunen bir guruh var maalesef. Kac defa parasizliktan/harcama limitinden dolayi transfer stratejisini aciklamali sizce? Yoksa bilerek mi yapiyorsunuz artik? Futbol anlayisiniz bu kadar kapali mi yoksa?
CL isi garanti olduktan sonra bazi adimlari anca atabilirdik dedi mi? Dedi. Sov isiyle zerre kadar bir alakasi yok, nasil bir transfer politikasi yuruttugunu acikladi birden fazla roportajlarinda. Gidin izleyin unuttuysaniz.
Bir de transferden elini cekmeli diyenler var , okuyorum sag solda, saka misiniz siz? Goren de bundan onceki sportif direktorlerimizin 'Txiki Begiristain' tarzi adamlar oldugunu zanneder. Iyi transfer de oldu, kotu transfer de. Bu isin rajonu budur.
Kagit uzerinde bir cogumuz Angelino icin iyi dedik, tutmadi maalesef. Davinson icin bir cogunuz cop dediniz, ama tuttu? Simdi bunu diyenlere futbol cahili dememiz mi lazim? Burdan bunu cikartabilirim ama oyle degil iste. Zaha yillarini vermis EPL'de , buraya gelecegini duyan neredeyse gobek atiyordu. Suan takimda buyuk eksikler olarak merkez orta saha ve sol bek mevkisi var, Angelino tutmadi, orta sahaya da son anda Ndombele geldi ve o da suana kadar istedigini veremedi. Bu iki pozisyonda zaten problemler yasiyoruz.
Demek bidaki transfer doneminde ilk olarak bu bolgelere el atmali kendisi. Diger bolgelerde ciddi bir sorunumuz da yok, orasi artik teknik heyete bakar. Onlara kalmis gerisi. Takim iyi oynamadiginda , neden cok kaciriyoruz, neden kalemizi gole kapatamiyorsunuz diye dusunurken ilk once hocaya bu soruyu yonetmeliyiz, Erden beyin konusuna gelip de ondan hesap sormak degildir... Saha icinde once herseyi takimin hocasi oturur, sonra eksik noktalara Erden bey transfer doneminde -rapora gore- ve -elindeki butceye gore- halletmeye calisir. Yeter ki dogru analiz yapsinlar. En azindan gruptan ciksaydik o gelen parayla bir orta saha transferi yapacaklarina emindim. Suan nasil yapacaklar bilmiyorum ama bir caresini bulmalilar yinede.
Sanmamjesus gıbı bu taktık patlayacak
Sebebini de anlatti, neden boyle bir yola basvurdugunu.Her transfer tutacak diye birsey elbette yok ama son transfer sezonunda alinan oyuncular ya riskli ya da tutmayan isimler. Biri haric ki o da supriz olan bir transfer.
Tottenham'a yaklasik 10 milyon euro baydik zaten o para gelir gelmez. Hic bilmiyorum suanki tabloda butcemizin ne kadar oldugunu.Son gün Limit açılımından bir limit kalmadımı ki? Öyle bir sey var ise yapabilir gibi sağda solda da söyleniyordu sanki.
bu presste ortadan veya stoperden cıkan adam arkadan gırdıgı adamdan topu alamazsa inanılmaz tehlikeli pozisyon verıyoruzSanmam
Tr liginde adam adama bu baskıyı kırabilecek birinin oldugunu düşünmüyorum kaldı ki bayern bile kıramadı avrupada da çok yok bence.şu salak press futbolunu analiz edecek her hoca bize 4 5 tane atar
Sebebini de anlatti, neden boyle bir yola basvurdugunu.