- 1 Mayıs 2018
- 53.053
- 43.470
- 3.298
Dursun-Metin-Cibara üçlüsü Erden'i yeme kararı almış.
ciddi alinacak adam degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun-Metin-Cibara üçlüsü Erden'i yeme kararı almış.
Bu haber yalan olsa bile Cibara'nın açıklaması doğru. Ayrıca ilk başta sadece Erden Timur çıkacak dendi. Sonra bu ikisi niye eklemlendi bunlar Erden'i yeme işaretleri netciddi alinacak adam degil
Iyiler her zaman kazanirBu kıskanç liseliler varken çok zor dostum.
Cibara'nın İlkin açıklamasını diyorsan onda bir şey yok ki. Orada bir soru ve hem İlkin hem de Erden Timur'u itibarsızlaştırma amacıyla çıkan bir haber üzerine yapmıştı eğer farklı bir açıklamasından bahsetmiyorsan. Dursun Özbek'in, Erden Timur'u yeme gibi bir durumu olmaz çünkü Erden Timur'u GS camiasının içine sokan adam o zaten diye biliyorum yine Özbek'i başkanlığa ikna edenlerin başında Erden Timur geliyor. Beraber basın toplantısına çıkma olayıda Erden Timur'u yalnız bırakmama gibi de yorumlanabilir çünkü yönetim Erden Timur'u çok yalnız bırakıyor diye eleştiriler yoğunluktaydı ve Erden Tek başına çıksaydı şimdi bunları diyenler bu seferde başkan-yönetim Erden Timur'u yalnız bıraktı diyeceklerdi.Bu haber yalan olsa bile Cibara'nın açıklaması doğru. Ayrıca ilk başta sadece Erden Timur çıkacak dendi. Sonra bu ikisi niye eklemlendi bunlar Erden'i yeme işaretleri net
Cibara'nın İlkin açıklaması hiç masum değil hele basın toplantısının sabahı. Asıl verdiği cevap Erden Timur'u itibarsızlaştırma çabası. Başkanın basın toplantısındaki verdiği cevapları düşünürsek keşke yalnız bıraksa daha iyidi.Cibara'nın İlkin açıklamasını diyorsan onda bir şey yok ki. Orada bir soru ve hem İlkin hem de Erden Timur'u itibarsızlaştırma amacıyla çıkan bir haber üzerine yapmıştı eğer farklı bir açıklamasından bahsetmiyorsan. Dursun Özbek'in, Erden Timur'u yeme gibi bir durumu olmaz çünkü Erden Timur'u GS camiasının içine sokan adam o zaten diye biliyorum yine Özbek'i başkanlığa ikna edenlerin başında Erden Timur geliyor. Beraber basın toplantısına çıkma olayıda Erden Timur'u yalnız bırakmama gibi de yorumlanabilir çünkü yönetim Erden Timur'u çok yalnız bırakıyor diye eleştiriler yoğunluktaydı ve Erden Tek başına çıksaydı şimdi bunları diyenler bu seferde başkan-yönetim Erden Timur'u yalnız bıraktı diyeceklerdi.
Katılmıyorum. Erden Timur, İlkin'e daire verdi kaldı haberi hiç masum değildi. Cibara'nın açıklaması normal bence ki gelen soru üzerine idi.Cibara'nın İlkin açıklaması hiç masum değil hele basın toplantısının sabahı. Asıl verdiği cevap Erden Timur'u itibarsızlaştırma çabası. Başkanın basın toplantısındaki verdiği cevapları düşünürsek keşke yalnız bıraksa daha iyidi.
geçmiş olsun
Ne diye eleştiriliyordu başkam ve yönetim Erden Timur'u yalnız bırakıyorlar diye ben tamamen bu eleştiriler nedeniyle çıktıklarını düşünüyorum. Erden Timur ve başkan sadece olsaydı daha iyi olabilirdi lakin birliktelik mesajı için çıkıldı bence.Ben çok iyi niyetli düşünerek Erden Timur tek başına açıklama yapsaydı bütün organize yapı ile birlikte youtube gazetecimsileri reklamlarla bağlanmış tv kanalları ona saldıracaktı adamın zaten ailesel sorunu var diye onu düşünüp, başkan ve ikinci başkanın biz de çıkalım açıklamada ve yükü paylaşalım tek ona yüklenmesinler diye birlikte çıktıklarını düşünüyorum.
Başkanlık için çok erken. Burası Galatasaray öyle hemen adamı başa koymazlar. Faruk Süren ,Adnan Polat gibi adamlar bile en az 2-3 dönem başkan yardımcılığı şube sorumlusu olduktan sonra başkan olabildi.En az 2 dönemi var bence.