Erden Timur

Bu haber yalan olsa bile Cibara'nın açıklaması doğru. Ayrıca ilk başta sadece Erden Timur çıkacak dendi. Sonra bu ikisi niye eklemlendi bunlar Erden'i yeme işaretleri net
Cibara'nın İlkin açıklamasını diyorsan onda bir şey yok ki. Orada bir soru ve hem İlkin hem de Erden Timur'u itibarsızlaştırma amacıyla çıkan bir haber üzerine yapmıştı eğer farklı bir açıklamasından bahsetmiyorsan. Dursun Özbek'in, Erden Timur'u yeme gibi bir durumu olmaz çünkü Erden Timur'u GS camiasının içine sokan adam o zaten diye biliyorum yine Özbek'i başkanlığa ikna edenlerin başında Erden Timur geliyor. Beraber basın toplantısına çıkma olayıda Erden Timur'u yalnız bırakmama gibi de yorumlanabilir çünkü yönetim Erden Timur'u çok yalnız bırakıyor diye eleştiriler yoğunluktaydı ve Erden Tek başına çıksaydı şimdi bunları diyenler bu seferde başkan-yönetim Erden Timur'u yalnız bıraktı diyeceklerdi.

Bu adamin önüne tas koymaya ve yemeye calisan kim varsa alayi serefsizdir.

Belliydi böyle olacagi. Baktilar adam cok büyük oynuyor direk yok etmeye calisacaklari barizdi. Icten olsun distan olsun farketmez. Ve yazikki amaclarina ulasacaklar gibi duruyor.

Taraftar olarak üzerimize düseni yapmaliyiz. Bu adama sahip cikilmali. Stad Erden Timur‘a destek tezahüratlariyla inlemeli.

Cibara'nın İlkin açıklamasını diyorsan onda bir şey yok ki. Orada bir soru ve hem İlkin hem de Erden Timur'u itibarsızlaştırma amacıyla çıkan bir haber üzerine yapmıştı eğer farklı bir açıklamasından bahsetmiyorsan. Dursun Özbek'in, Erden Timur'u yeme gibi bir durumu olmaz çünkü Erden Timur'u GS camiasının içine sokan adam o zaten diye biliyorum yine Özbek'i başkanlığa ikna edenlerin başında Erden Timur geliyor. Beraber basın toplantısına çıkma olayıda Erden Timur'u yalnız bırakmama gibi de yorumlanabilir çünkü yönetim Erden Timur'u çok yalnız bırakıyor diye eleştiriler yoğunluktaydı ve Erden Tek başına çıksaydı şimdi bunları diyenler bu seferde başkan-yönetim Erden Timur'u yalnız bıraktı diyeceklerdi.
Cibara'nın İlkin açıklaması hiç masum değil hele basın toplantısının sabahı. Asıl verdiği cevap Erden Timur'u itibarsızlaştırma çabası. Başkanın basın toplantısındaki verdiği cevapları düşünürsek keşke yalnız bıraksa daha iyidi.

Kendisini Dursun'dan Metin'den sıyırması lazım ya direkt aday olsun ya kenara çekilsin. Bunlarla kaldıkça onu da aşağı çekerler.

Cibara'nın İlkin açıklaması hiç masum değil hele basın toplantısının sabahı. Asıl verdiği cevap Erden Timur'u itibarsızlaştırma çabası. Başkanın basın toplantısındaki verdiği cevapları düşünürsek keşke yalnız bıraksa daha iyidi.
Katılmıyorum. Erden Timur, İlkin'e daire verdi kaldı haberi hiç masum değildi. Cibara'nın açıklaması normal bence ki gelen soru üzerine idi.

Bunu "Başkanımızın bu gün açıklamaları son uyarı niteliğindedir. Bundan sonra farklı aksiyonlar olacak. Ortamı germemek için lakin bir yerde durması lazım biz ortamı germemek için yapacağımızı yaptık" minvalinde açıklaması ile Erden Timur zaten üstü kapalı neden o açıklamaları yapılmadığını ama devam edilirse yapılacağını söyledi. İçeride anlaşamama belki seçim şeyleri olabilir ama bu olayları büyütüldüğü de bir gerçek. Bu kişiler Erden Timur'a daha çok zarar veriyorlar. Adam zaten basın toplantısında bu açıklamaların neden yapılmadığını söyledi kendi.

Ben çok iyi niyetli düşünerek Erden Timur tek başına açıklama yapsaydı bütün organize yapı ile birlikte youtube gazetecimsileri reklamlarla bağlanmış tv kanalları ona saldıracaktı adamın zaten ailesel sorunu var diye onu düşünüp, başkan ve ikinci başkanın biz de çıkalım açıklamada ve yükü paylaşalım tek ona yüklenmesinler diye birlikte çıktıklarını düşünüyorum.

Galatasaray da basari cezasiz kalmaz

Basarili olan erden timur ve okan hoca’yi cezalandirmak icin iceriden disardan bayagi cabalayan insanlar var

Yiğit adamları yanına alarak Başkan olmalı. Bu yönetim onun yönetimi değil. Tek başına ve kuyusu kazılıyor.

Ben çok iyi niyetli düşünerek Erden Timur tek başına açıklama yapsaydı bütün organize yapı ile birlikte youtube gazetecimsileri reklamlarla bağlanmış tv kanalları ona saldıracaktı adamın zaten ailesel sorunu var diye onu düşünüp, başkan ve ikinci başkanın biz de çıkalım açıklamada ve yükü paylaşalım tek ona yüklenmesinler diye birlikte çıktıklarını düşünüyorum.
Ne diye eleştiriliyordu başkam ve yönetim Erden Timur'u yalnız bırakıyorlar diye ben tamamen bu eleştiriler nedeniyle çıktıklarını düşünüyorum. Erden Timur ve başkan sadece olsaydı daha iyi olabilirdi lakin birliktelik mesajı için çıkıldı bence.

Başkanlık için çok erken. Burası Galatasaray öyle hemen adamı başa koymazlar. Faruk Süren ,Adnan Polat gibi adamlar bile en az 2-3 dönem başkan yardımcılığı şube sorumlusu olduktan sonra başkan olabildi.En az 2 dönemi var bence.

Kendi içinde bir birini yiyen başka klüp var mıdır yavv? Şike yapan bir ferbahçe var, ama yok, bir birimizi yiyelim!

Geri
Üst Alt