Erden Timur

Erden Timur olmasa zayıf bir yönetim aslında yav. Bürokratik işleri Dursun Özbek, kalan her şeyi Erden Timur yürütmeye çalışıyor. Erden Timur'un ilgilenemediği şubeler de hep fiyasko. Başladıkları işi bitirmeleri için devam etmeleri lazım ama ekibe birkaç tane iş yapacak yönetici katılmalı. Helak oldu adam her şeye koşturacak diye.

Erden Timur olmasa zayıf bir yönetim aslında yav. Bürokratik işleri Dursun Özbek, kalan her şeyi Erden Timur yürütmeye çalışıyor. Erden Timur'un ilgilenemediği şubeler de hep fiyasko. Başladıkları işi bitirmeleri için devam etmeleri lazım ama ekibe birkaç tane iş yapacak yönetici katılmalı. Helak oldu adam her şeye koşturacak diye.
Yönetim olarak zayıf yönetim zaten. Cemal Özgörkey falanda iş yapmadı beklenti olan. Metin Öztürk ne yapıyor mesela bilmiyorum. Cibara kötü başladı ama ders almış sanırım gelecek sezon için iyi kadro kuruyor diyorlar. Ali Yüce, Hakan Üstünberk gibi iş yapacak adamlar olmalı. Albayrak mesela eğer çizgiyi doğru çizersen o da iş yapan bir adam ama gereğinden fazla sorumluluk vermeyeceksin minimal sorumluluğu olacak öyle transfer kadro planlaması gibi işlerden uzak duracak mesela.

Geçmiş olsun Başkan sağlıkla dön. Başarıyı çekemeyen çok.. sana Başkanlık yakışır..

durumu nasıl iyileştimi acaba ? ayrılacaksa da bu sene sampiyon olup ayrılmalı fazlasıyla hakediyor ,bu cıkarcı liseli fosillere iyi bile dayandı

durumu nasıl iyileştimi acaba ? ayrılacaksa da bu sene sampiyon olup ayrılmalı fazlasıyla hakediyor ,bu cıkarcı liseli fosillere iyi bile dayandı
Maçtaydı. Ayrılacağını hiç sanmıyorum. Yönetim listesinde olmaz belki ama Sportif AŞ'de devam edecektir. Bu konuda camia ikilinin ayırmasına müsaade etmez en basitinden. Bir de GS'de seçim zamanına kadar çok şey değişir. 1 haftada bile çok şey değişiyor seçimde önceki seçime de Öztürk ve Hamamcıoğlu adaydı ertelenince Özbek adaylığı geldi ki Özbek adaylığının sebeplerinden biri de Erden Tİmur mesela Özbek'e adaylığa ikna eden isimlerden o yüzden daha çok su akar bu yoldan ve Erden Timur'da Sportif AŞ'de olmaya devam eder Florya projesi ve o paranın sistemsel kapalı hesapta olması falan Erden Timur'un projesi bu sözünü yerine getirecektir.

Ayrılmak istese bile Abdurrahim Albayrak göreve geleceği için mümkün değil bıraktırmaz her türlü ikna eder seneye yönetim listesinde olacaktır.

Dursun Özbek sonrası Abdurrahim Albayrak - Erden Timur ikilisi devam eder.

Ayrılmak istese bile Abdurrahim Albayrak göreve geleceği için mümkün değil bıraktırmaz her türlü ikna eder seneye yönetim listesinde olacaktır.

Dursun Özbek sonrası Abdurrahim Albayrak - Erden Timur ikilisi devam eder.
Yönetim listesinde olmaz. AŞ'de olur. Cenk Ergün yerine kendisinin istediği ve çalıştığı bir Sportif Direktör de getirir kendisinin işlerini de biraz azaltmak için. Tabi bunlar hep yorumlar dediğim gibi GS'de seçimde 1 haftada hatta 1 günde bile çok şey değişiyor.

Yönetim listesinde olmaz. AŞ'de olur. Cenk Ergün yerine kendisinin istediği ve çalıştığı bir Sportif Direktör de getirir kendisinin işlerini de biraz azaltmak için. Tabi bunlar hep yorumlar dediğim gibi GS'de seçimde 1 haftada hatta 1 günde bile çok şey değişiyor.
Cenk Ergün'de ayrılmaz gibi geliyor belki transfer konusunda kötü kararlar verebiliyor ama geçen sene şampiyonluk yolunda Cenk Ergün'ü baya övülüyordu futbolcularda bizzat şampiyonluktan sonra söylemişlerdi diye hatırlıyorum.

Cenk Ergün'de ayrılmaz gibi geliyor belki transfer konusunda kötü kararlar verebiliyor ama geçen sene şampiyonluk yolunda Cenk Ergün'ü baya övülüyordu futbolcularda bizzat şampiyonluktan sonra söylemişlerdi diye hatırlıyorum.
Ayrılır hatta menajerlik işlerine girebilir tekrar bence. Tabi dediğim gibi şimdiden ne desek boş.

galatasaray yönetimi, kulüp olumlu anlamda tam bir kırılmanın eşiğindeyken, tüm rakipleri ile arayı fersah fersah açacak şartlar olgunlaşmaktayken, eğer kendisinin olmadığı ve abdurrahim albayrak'ın olduğu bir yönetime evrilirse, bir daha gs'ı tutmayacağım. yeter artık.

bu bir değil iki değil. yeter artık. ne zaman işler düzene giriyor, kulüp ligi forse edecek şartları yakalıyor, bir şekilde iç dinamikleri ile engelleniyor. türkçe'yi 15 harfle konuşan vizyonsuz adamların bu kulüpte işi yok.

Cenk Ergün Dursun Özbek'in has adamlarından. İdari menajer gibi kalacaksa zararı yok. Transfere çok sokmamak lazım. Transfere girdiği zaman Feghouli, Belhanda, Oliveira gibi fiyaskoları mevcut. Aynı şekilde Abdurrahim Albayrak'ta da fiyaskolar bol. Bu adamları geri hizmette kullanmak gerekiyor.

Son zamanlarda medyada kendisinin yönetimden ayrılacağı ve yönetime A.A.'nın gireceğine dair felaket haberleri yer almakta. Eğer böyle bir şey olursa yazıklar olsun ne diyim. Yine basar 15 milyonu Diagne gibi herife. Anadolu topçularıyla doldurur kadroyu vizyonsuz herif.

1 buçuk senedir yaptığın tüm transferler karavana!!!!!!

kendine gel

:)

1708027260813.webp

Geri
Üst Alt