Erden Timur

Erden Timur göreve devam etmez ise başkan falan olamaz bu takıma. Eğri oturup doğru konuşalım...geçen gün de yazmıştım. Gözden ırak gönülden de ırak olur. Mesela kimse Haldun üstünel in adını anıyor mu şu anda? Bir zamanlar da Haldun üstünel Erden Timur gibi idi...
Adam hastalandı diye anmıyor kimse keyfinden değil

Yahu Haldun döneminde sadece transfer ile ilgilendi. Erden 2 senedir Gs başkanından daha çok başkanlık yaptı, sahip çıktı kulübe. Hiç bir açıdan alakaları yok.
öyle ama bugün bırakmasının nedeni olan vampirlerde o yüzden çıktı ortaya ve bugün adam olmayacakmış gibi duruyor.

en başında aslında kendini kullandırtmamalıydı projelerde orda burda - sportifte olup sessiz sakin işine bakmalıydı.

Seneler boyu kupa Avrupa hayali diye göreve gelip 1 sene sonunda Florya meselesi yüzünden bırakıp gidiyorsan git hocam.

Sanki GS camiasının akbabalarının ve dinozorlarının böyle davranacağını daha önce bilmiyordun göreve gelirken.

Bana cevap vermişsin de, ben Erden Timur un başarılarının hakkını zaten veren biriyim.

Benim örneklememin sebebi ara verirse şayet olacak durumu ortaya koymak içindi. Süreklilik önemli. Başkan olması için görevde olup başarılara kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor. Liseli olmaması zaten bir dezavantaj yaratıyor kendisine...

Başkan olarak görmek istiyoruz bunun için de kendi düşüncelerimizi ifade ediyoruz.
Kimseye özel olarak cevap vermedim.

Bu bırakmamalı, alıngan, tripli, bunu yaparsa zaten başkan olamaz ifadelerinde zerre empati yok. Adam ne yaşıyor bilen var mı? Kimbilir ne tehditler alıyor, arka planda neler dönüyor bilen var mı? Basından duyulan, görülen 2-3 haberle yargılamak kolay mı bu kadar?

Başkan olmak zorunda da değil ki şu ortamı gördükten sonra isteyeceğini de sanmıyorum.

Anlayamıyorum zaten, tüm transferleri kendi kafasına göre yapıyor olmuştı sene başında, orada ağıza gelen söylendi şimdi bırakacak diye ağza gelen söyleniyor, salsak mı biraz artık adamı, ister gider ister kalır ikisi de kendi tercihidir ve yapmamız gereken de saygı duymaktır.

Erden Timur'un kalmasını çok istiyorum umarım kalır. Ama artık kalsa da kendisini de rahatlatmak amacıyla GS'ye artık işini hakkıyla yapacak iyi bir Sportif Direktör gerekiyor.

Haldun Üstünel yıllardır hastalıkla savaşıyor.

Erden Timur’un katkılarının da onda birini yapmamıştır, değeri gidince anlaşılacak.

Dünyadaki her şeyi basında dönen kolpalar üzerinden okuyup, yargılamaktan, ahkam kesmekten vazgeçmenizi de tavsiye ederim, daha doğru kararlar almanızı sağlar. Her şeyde uzmansınız okey de bugün günde 12 saatinizi Galatasaray’a harcayacaksın deseler, 2-3-20 gün yaparsanız 21. gün napıyorum dersiniz çoğunuz. Cenazesi olan günde divanda arkasından sallanmasına bile engel olamayan bir hazirun var ortada, karşıdaki nefret dolu şahsın ettiği hakaretlere girmiyorum bile.

Adam kariyerini Galatasaray olmadan yaptı, muhtemelen Galatasaray’da işleri zarara uğramıştır hatta. Bugün tarihin en yüksek gelirine ulaştıysak, oyuncu satışı, sponsor, stat gelirlerine olan katkısının payı büyüktür neyse değeri gidince anlaşılacak. Her fırsatta laf sokmaya çalışanlar da kına yakar devamında, boroso şohoslorlo vor olmodo diye dolaşır ortalıkta.
senin bir duyumun var mı peki üstad..devam edip etmeyeceği konusunda hala net bir durum yok gibi..kendisine divanda olan haksız söylemler yine taraftar arasında da sırf marjinal görünmek adına ahkam kesenler var doğrudur ama yinede taraftarın büyük çoğunluğu,yine görünen o ki genel kurulun ve camianın büyük çoğunluğu kendisine büyük sevgi ve destek sunuyor..zaten floryada futbolcular ve okan buruk ile de oluşan bağ da ortada..2 sene şampiyon olmuş bir takım bir düzen varken devam etme kararlılığını göstermesi gerekmez mi ? bizim bilmediğimiz aşılamayacak başka bir problem mi var acaba ? galatasaray a gerçekten gönül bağı olan samimiyetini hissettiren adamın hersey iyi giderken bırakmayı düşünmesi tabiatına aykırı gibi geliyor...

Seneler boyu kupa Avrupa hayali diye göreve gelip 1 sene sonunda Florya meselesi yüzünden bırakıp gidiyorsan git hocam.

Sanki GS camiasının akbabalarının ve dinozorlarının böyle davranacağını daha önce bilmiyordun göreve gelirken.
Florya meselesi dediğin bu kulübün geleceği bu arada. sanki alelade bir şeymiş gibi bahsetmişsin.
Adam açıkladı zaten Gs içinden baskı yediğini her konuda. Yukarıda @Keramettin TANRIVERDİ yazmış hiç birimiz burada o kadar gün baskı yiyip, işini gücünü bırakıp devam etmez ne kadar severse sevsin.
Umarım kalır ama giderse anlaşılacak değerlerden birisi kendisi.

Erden kendi ağzıyla söyledi azınlık bir kitle kendisine karşı saldıran kitle ki o fosiller yıllar boyu saldirmadiklari başarılı yönetici kalmadı ,erdene saldiranlardan daha fazla destek veren kitle ağırlıkta camiada ve divan kurulllarinda, erden haklı ama fazla duygusal davranıyor bence
Uzun yıllar sonra tüm taraftarın ve camianın çoğunluğunun destek ve sevgisini alan bur yönetici ısrarla ben gidecem diyorsa yolu açık olsun ,herzamab söylediği sevgi ikliminden bir azınlığın edepsizlikleri için kaçmak yarı yolda bırakmak yakışmaz kendisine

Yahu Haldun döneminde sadece transfer ile ilgilendi. Erden 2 senedir Gs başkanından daha çok başkanlık yaptı, sahip çıktı kulübe. Hiç bir açıdan alakaları yok.
Ben görev anlamında söylemedim zaten. Yanlış anladığınız konu bu. Ben taraftar sevgisinden ilgisinden, yönetim içerisinde verilen değer anlamında söyledim. Kıyas malzemesi olarak kullanmadım bu ismi...

Florya meselesi dediğin bu kulübün geleceği bu arada. sanki alelade bir şeymiş gibi bahsetmişsin.
Adam açıkladı zaten Gs içinden baskı yediğini her konuda. Yukarıda @Keramettin TANRIVERDİ yazmış hiç birimiz burada o kadar gün baskı yiyip, işini gücünü bırakıp devam etmez ne kadar severse sevsin.
Umarım kalır ama giderse anlaşılacak değerlerden birisi kendisi.
Valla eğer söz konusu burası benim ailem dediği yer ise edersin. Ben katılmıyorum bu yoruma. Gs içinden her zaman herkese her konuda baskı gelir. Bugün Florya yarın başka bir konu. Florya’dan baskı yiyip Sportif Aş görevini bırakmanın anlamı yok

Bu arada erdenin gidişi bize yakın gelecekte seçim getirir ,buraya yazayım zamanı gelince alintilarim, erden sportif başarıdan fazlasiydi bizim takımın başarıda tutkal görevini gören bir adamdı her anlamda
Dursun Özbek yönetimi uzun vadeli kalamaz

Kimseye özel olarak cevap vermedim.

Bu bırakmamalı, alıngan, tripli, bunu yaparsa zaten başkan olamaz ifadelerinde zerre empati yok. Adam ne yaşıyor bilen var mı? Kimbilir ne tehditler alıyor, arka planda neler dönüyor bilen var mı? Basından duyulan, görülen 2-3 haberle yargılamak kolay mı bu kadar?

Başkan olmak zorunda da değil ki şu ortamı gördükten sonra isteyeceğini de sanmıyorum.

Anlayamıyorum zaten, tüm transferleri kendi kafasına göre yapıyor olmuştı sene başında, orada ağıza gelen söylendi şimdi bırakacak diye ağza gelen söyleniyor, salsak mı biraz artık adamı, ister gider ister kalır ikisi de kendi tercihidir ve yapmamız gereken de saygı duymaktır.
O şekilde düşünülmesine ben de karşıyım. Adamın fikrine de saygılıyım. Gidecek olursa da kalkıp ardından kötüleyecek değiliz. Vardır bir bildiği deyip kendi işimize bakacağız.

Valla eğer söz konusu burası benim ailem dediği yer ise edersin. Ben katılmıyorum bu yoruma. Gs içinden her zaman herkese her konuda baskı gelir. Bugün Florya yarın başka bir konu. Florya’dan baskı yiyip Sportif Aş görevini bırakmanın anlamı yok
Ya bırakalım bu Gs için her şey yapılır şeyini. Adam Florya için yemiyor baskı bu arada; Erden Timur olduğu için yiyor o baskıyı. Adamı cenazesi varken bile eleştiren bir güruh var

Geri
Üst Alt