Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.043
- 8.750
- 2.518
Ya abi nalican arsaymis insaatmis, futbolla ilgiken sen. Gittin de noldu?! Birak ne yaparlarsa yapsinlar. Uzuluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemalim yapmazDevamını okumaya içim el vermedi. Bu arada Kemal'in de yapmış.
@Onur Y. Sever
CL playoffunu geçemeyelim - izle sen kaosu .Kendi giderken bu sene sıçacağımızı biliyordu bariz, bu sene bir şey beklemiyorum dememin de en büyük sebebi buydu, adam içeriyi görüyor yani ondan iyi bilemeyiz.
Muhtemelen 2 aya maaşlar da ödenmemeye başlar.
Hocam futbolcuları kendi seçmedi. Kendisi de bunu söyledi zaten. Teknik ekibin istediği futbolcuları gidip ikna etti sadece.Yöneticilik konusunda çok maharetli ama bu takımın oluşumunda (Zaha,Ziyech,Ndombele vs.) kendisinin de payı var. Evet iyi yaptığı şeyler daha fazla ama yaptığı 1-2 hata takımın bütün dengesini bozdu. Zaha alındığında sevindim ama hep bir soru işareti vardı kafamda. Başkan olarak döndüğünde bu hataları tekrarlamaz umarım.
ona da sallarsınız1 gun geri geleceksin baskanim
2 senedir sorunları çozmek yerine onları gormezden gelirsek çözülmüş olur diyen ve basin karşısında takımı atıp tutan ama 200 milyonluk kadroyla anadolu takımlarini yenip rekor kıran okan beyi elestirdigim için özur dilerimona da sallarsınız
2 senedir sorunları çozmek yerine onları gormezden gelirsek çözülmüş olur diyen ve basin karşısında takımı atıp tutan ama 200 milyonluk kadroyla anadolu takımlarini yenip rekor kıran okan beyi elestirdigim için özur dilerim