Erden Timur

Ya abi nalican arsaymis insaatmis, futbolla ilgiken sen. Gittin de noldu?! Birak ne yaparlarsa yapsinlar. Uzuluyorum

Takım ruhunun çimentolarından biriymiş. Sürekli futbolcularla ilgilendiği söylenirdi. Tam da böyle dönemlerde lazım olan şey...

Şerefsizlerin tam da belinin kırılacağı bir sezon olabilirdi. Yazık olacak

Yöneticilik konusunda çok maharetli ama bu takımın oluşumunda (Zaha,Ziyech,Ndombele vs.) kendisinin de payı var. Evet iyi yaptığı şeyler daha fazla ama yaptığı 1-2 hata takımın bütün dengesini bozdu. Zaha alındığında sevindim ama hep bir soru işareti vardı kafamda. Başkan olarak döndüğünde bu hataları tekrarlamaz umarım.

Kendi giderken bu sene sıçacağımızı biliyordu bariz, bu sene bir şey beklemiyorum dememin de en büyük sebebi buydu, adam içeriyi görüyor yani ondan iyi bilemeyiz.

Muhtemelen 2 aya maaşlar da ödenmemeye başlar.
CL playoffunu geçemeyelim - izle sen kaosu .

tamamen bu yüzden zerre kızmıyorum adamın kendini dışarı atmasına bu yönetim ortamında. biliyor hedef gösterileceğini (ki hala yapıyorlar adamın üzerine yıkmaya - başkan yönetici bile değildi ama onların yapmadığı her işe koştu)

inşallah eğer hakkı varsa sezon kaos olursa ortaya çıkar - es kaza çekirge gibi bir daha sekeriz bu sezon o zaman 2026 sezonunda görürüz kendisini seçimde. yoksa bu düzeni gören herkes "bizde bi başkan olalımda takılalım yav" diye aday çıkar.

bu yönetimin başarı sürekliliği tutturamayacağı belli - bir yerde net patlayacak

Daha güçlü ve haklılığı o dallama moruklar nezninde meşrulaşmış şekilde gelecek gerçek başkan

Dünkü maçtan sonra uyuyamadığına eminim. ihaleci utanmazlar mışıl mışıl uyumuştur ama

Adam tutunacak dalım olsa kalırdım demişti son basın toplantısında. O yüzden sitem etmenize gerek yok. Küstürenlere gereken tepkiyi verelim.

Yöneticilik konusunda çok maharetli ama bu takımın oluşumunda (Zaha,Ziyech,Ndombele vs.) kendisinin de payı var. Evet iyi yaptığı şeyler daha fazla ama yaptığı 1-2 hata takımın bütün dengesini bozdu. Zaha alındığında sevindim ama hep bir soru işareti vardı kafamda. Başkan olarak döndüğünde bu hataları tekrarlamaz umarım.
Hocam futbolcuları kendi seçmedi. Kendisi de bunu söyledi zaten. Teknik ekibin istediği futbolcuları gidip ikna etti sadece.

ona da sallarsınız
2 senedir sorunları çozmek yerine onları gormezden gelirsek çözülmüş olur diyen ve basin karşısında takımı atıp tutan ama 200 milyonluk kadroyla anadolu takımlarini yenip rekor kıran okan beyi elestirdigim için özur dilerim

Geri
Üst Alt