Erden Timur

dursun özbek benden sonra erden timur olmasını isterim başkan olarak demiş. bizzat kendisinin de dile getirdiği şey. işlerini güçlerini toparladıysan gel yarım dönem omuz at be adam. valla boka saracak gibi duruyor durum.

Erden Timur eksikliğin o kadar çok hissediliyor ki keşke bir imkan olsa da dönsen

Gerçekten yoruldum her sene aynı sorunları yaşıyoruz. şubat ayına gelmişiz sağ bek kaan sol bek berkan oynuyor. stoper almıyoruz, orta saha da oyuna direkt atacağın oyuncun yok, barış ve yunusa mecbur kalmış durumdayız kanatlarda falan ve bu takım her sezon transfere dünya para harcıyor. valla yoruldum, bu kadar kötü işler yapıp başarılı olmamızın sebebi de, erden timur'un kurduğu sağlam takım iskeleti. o iskeletinde üstüne koyamazsan, düşüşe geçersin. mesela torreira, muslera, apokerim falan düşüşe geçmeye başladı bile. gel kurtar erden başkan, yoksa hiç edecekler her şeyi.

Adam 9 milyona Davinson için uğraşırken düşünsene ahlatçı gelip 8e Causte alalım falan diyor. Hahahah iyi bile dayanmış hakkaten

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri gel, sana muhtacız, gözümüzde nursun, başımızda tacsin, muhtaciz

Kurduğu bütün düzenin içine ettiler. Kulübün gelecek 2 yılı bu seneki aptalca transferlerin taksidini ödemekle falan geçer.

Keşke gelirlern bu kadar artmasını sağlamasaydı iddia ediyorum Hatip ve avaneler tek bir adam dahi alamazlardı o durumda.

Futbol dünyası resmen çamur deryası olmuş. Kimin eli kimin cebinde, ne kadar para neden ödeniyor ve nereden geliyor hesabı güç. Kulüpler ve oyuncular arasında geçiyor zannediyoruz ama menajerler çok ilginç şekilde söz sahibi. Spor muhabirleri veya Romano gibi fenomenler yoluyla büyük ayak oyunları dönüyor.

Demem o ki sadece bembeyaz bir profil bizi kurtarmaz. Erden Bey gibi vizyon sahibi de olmalı ki bu çakallarla baş edebilsin. Fotoğraflarda görünme değil arkalarda sakin güç olarak durabilsin. Oyuncu ve kulüp arasında köprü olsun. Var mı şuan öyle bir profilimiz?

Kurduğu bütün düzenin içine ettiler. Kulübün gelecek 2 yılı bu seneki aptalca transferlerin taksidini ödemekle falan geçer.

Keşke gelirlern bu kadar artmasını sağlamasaydı iddia ediyorum Hatip ve avaneler tek bir adam dahi alamazlardı o durumda.
Yarim sezonda istifa diye inlerdi ortalik erden timur olmasa

Zaten secimide esref kazanirdi muhtmelen 2022 de

2026 icin dusuncesi ya da calismasi var midir yoksa "oh be stres yok" diye aile hayatindan devam mi eder.

Bu harcamalari bakalim nasil igenleyecek ihtiyar heyeti onumuzdeki hafta divanda, zaten BB iside yetismeyecek gibi

Erden Timur mu özel yoksa onunda bulunduğu jenerasyon mu bilemiyorum.

Esasen forumun daha eski üyeleri Erden ile aynı yaş aralığında olduğunu görürsünüz. Zaten bizim kuşağın futbol bilgisi biraz fazladır. Bir ortamda bile öyle tatlı konuşuruz ki hemen sorarlar sen 40 yaşında mısın diye.

ben iddia ediyorum mevcut yönetimin yerine forumdan 3 üye olsa erden kadar yönetirdik bizde. işin matematiği basit ucuza al ve pahalıya sat.

En buyuk ve bariz fark, bu adam calistigi yerde ve kisilerle ofis seviyesi iliskisi degil abi kardes iliskisi kuruyordu. Hocayla futbolcularla vs

Simdikleri gorunce futbolcular heralde ibo bey vs vs diye selam cakip devam ediyorlardir.

Yarim sezonda istifa diye inlerdi ortalik erden timur olmasa

Zaten secimide esref kazanirdi muhtmelen 2022 de

2026 icin dusuncesi ya da calismasi var midir yoksa "oh be stres yok" diye aile hayatindan devam mi eder.

Bu harcamalari bakalim nasil igenleyecek ihtiyar heyeti onumuzdeki hafta divanda, zaten BB iside yetismeyecek gibi
Bir tepki olacak olsa çoktan olurdu GSYİAD üzerinden aklıyorlar sportif AŞ tarafını, geçen sene ET'ye gelen tepkileri düşündüğümde şu anki durum haberim yok kafası ki geçen sene ŞLde gruptan çıkmanın kapısından dönmüştük o saçma mağlubiyet olmasa Kopenhag'da, bence overall'da daha başarılıydık. Hemen her Avrupa maçında rakipten daha iyi oynamıştık çünkü ama 70 dk sonrası tıkanmıştık yüksek efordan.

Kısacası eleştiri kültürü Galatasaray'da her zaman çok öne çıkıp destek toplayanlara vardır, kendi adamlarını asla eleştirmezler. GSYİAD öyle bir köklendiki kulüp içi siyasette bile ismini zikreden olmuyor bunlar kulübü ele geçirdi diye. Medyada bile hiç adı geçmiyor.

Acilen kulübe geri döndürülmeli gelecek seçimde başkan olacağına dair Dursun Özbek tarafından garantisi verilmeli yoksa işimiz yaş... Ne Dursun Özbek, ne Metin Öztürk, ne İbrahim Hatipoğlu 3'ünü toplasan Erden Timur'un parmağı yapmazlar.

Geri
Üst Alt