- 6 Eylül 2014
- 93.686
- 64.478
- 4.608
En çok o kurbağa suratlinin yüzünü görmek isterimYakında görecekler dostum merak etme.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En çok o kurbağa suratlinin yüzünü görmek isterimYakında görecekler dostum merak etme.
Şu kadın kötülüğün vücut bulmuş hali.Yakında görecekler dostum merak etme.
Yıllardır söylüyorum. Ülke futbolundaki en lobisi olmayan takım biziz. Anadolu takımlarının bile lobisi var bizde yokBu süreç maalesef medya ve sosyal gücümüz ne kadar etkisiz olduğu bir kez daha gözlerin önüne serilmiştir hepimiz çok iyi biliyoruz ki erdem bey üzerinden baya karalanacagiz hersey bize yikacaklar leş kargaları daha hiç birsey yokken kesin değilken hayvan gibi saldırıyorlardi yılların ezikliği başarısızlığı içlerinde ki öfkeyi kusuyorlar onlara da hak vermek lazım saha de değil anca sosyal medya da kendilerini avutuyorlar
Bu arada bizim başarılarımizi ve şampiyonluklari de leke getirmeye çalışacaklar maalesef gün doğdu adamlara.
Sanki yapmadıkları şey. Köpekler havlayip duruyor zaten. Adamlar durmadan 99 topladık biz şampiyonuz diyorlar.Bu süreç maalesef medya ve sosyal gücümüz ne kadar etkisiz olduğu bir kez daha gözlerin önüne serilmiştir hepimiz çok iyi biliyoruz ki erdem bey üzerinden baya karalanacagiz hersey bize yikacaklar leş kargaları daha hiç birsey yokken kesin değilken hayvan gibi saldırıyorlardi yılların ezikliği başarısızlığı içlerinde ki öfkeyi kusuyorlar onlara da hak vermek lazım saha de değil anca sosyal medya da kendilerini avutuyorlar
Bu arada bizim başarılarımizi ve şampiyonluklari de leke getirmeye çalışacaklar maalesef gün doğdu adamlara.
Karamsar oluyorum boyle olunca.Ben Rahmi Koç’u özel davetlerde defalarca gördüm. Defalarca karşılama şansı buldum. Adamın siyaset umrunda değil. Günlük bir rutini var. Belirli bir adım sayısı yürüyüş, günlük belirli dakika yüzme gibi. Dünya ile iletişimi bundan ibaret. Ben Ali Koç’un onu umursadığını ya da onun Ali Koç’a telkinde bulunduğunu düşünmüyorum.
İnanıyorum sana bir kez daha.Yakında görecekler dostum merak etme.
Onların içlerindeki çekişmeyi bilsen neler neler var. Anlatıp başım belaya girsin istemiyorum.Karamsar oluyorum boyle olunca.
Guclu varlikli aile bile siyasi durumlarda reputasyonunu kaybedecekse ruh hastasi bir ferdi tarafindan (gercekten kafasi hastalikli bence cunku) eyvah eyvah yav.
Dediği olsa bile neye yarar. Bataklıktaki sivrisinekler sadece .İnanıyorum sana bir kez daha.
Tahmin ediyorum ama ne bileyim iste rahatsiz oldugum seyler. Tum siyasetcilerden nefret ediyorum. İcine etmedikleri sey kalmadi, bulasmadiklari hic bir sey kalmadi.Onların içlerindeki çekişmeyi bilsen neler neler var. Anlatıp başım belaya girsin istemiyorum.