Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
Böyle insanları taşımayın burayaEkli dosyayı görüntüle 310388
Midem bulanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle insanları taşımayın burayaEkli dosyayı görüntüle 310388
Midem bulanıyor
bizimkileri de mi bulandırayım dedin yaşar abi?Ekli dosyayı görüntüle 310388
Midem bulanıyor
Bakin burda fenerliler var ama , tam tersi senaryoda ya da farkli aktorlerde ayni parazit mantikta insanlar her yerde var.Ekli dosyayı görüntüle 310388
Midem bulanıyor
Sosyal medya gücü organize olmakla ilgili organik şekilde yapılamaz. Adamlar medyada ve sosyal medyada toplu hareket ediyorkaldirin sunu delirdim zaten. yonetimden ve taraftardan igreniyorum. fenerin taraftar baskisi, medya gucu lobisinin ceyregi bizde olsa futbol 180 derece degisirdi bu ulkede. en guclu oldugumuz hal bu ise yazik bize. demek ki ust uste 4-5 sene fener sampiyon olsa ortada gs diye bir sey kalmayacak.
Onun ben! Tipini sevdiğimin!En çok o kurbağa suratlinin yüzünü görmek isterim
Aynen öyle sadece fbli diye bakılmamalı, her renkten her görüşten böyle insanlar var. İçlerindeki zehiri sürekli sosyal medyadan kusuyorlar. Erden Timur nasıl biridir, karakteri nasıldır, bu adam suçlu mudur bilmeden içlerindeki zehiri akıtma ihtiyacı buluyor kendilerinde. Yazık ülke adınaBakin burda fenerliler var ama , tam tersi senaryoda ya da farkli aktorlerde ayni parazit mantikta insanlar her yerde var.
Ulkenin kanserinin gostergesi bu.
Sadece ve sadece kendi hayatlarinda kirinti kadar haz aldiklari bir sey olsun diye adaletmis, hakmis ,dogrulukmus buny unutmus organizma bunlar. Fenerli olduklari icin soylemiyorum, bu gercekten boyle ama.
Futbol ortamindan bile ne kadar geriledigimiz goruluyor. Yaziklar olsun.
Müptezel pancar surat ve onun arabistanda kaçkın itini almadıkları hiç bir soruşturmaya inancım yok maalesef.bi dayı var setenle haluk la program yapan, onda tüm bilgiler var..
dün de 4 büyük kulüp yöneticilerinin başını çok ağrıtacak ingiltere merkezli bir soruşturma var diyordu
bence bu daha başlangıç...
Ortalık toz duman olacak demekki yakın zamanda
bilgisi falan var çünkü müesses nizam avanesi 1 tiplemebi dayı var setenle haluk la program yapan, onda tüm bilgiler var..
dün de 4 büyük kulüp yöneticilerinin başını çok ağrıtacak ingiltere merkezli bir soruşturma var diyordu
bence bu daha başlangıç...
Ortalık toz duman olacak demekki yakın zamanda
Zaten maksat bu.Aynen öyle sadece fbli diye bakılmamalı, her renkten her görüşten böyle insanlar var. İçlerindeki zehiri sürekli sosyal medyadan kusuyorlar. Erden Timur nasıl biridir, karakteri nasıldır, bu adam suçlu mudur bilmeden içlerindeki zehiri akıtma ihtiyacı buluyor kendilerinde. Yazık ülke adına