Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.814
- 12.115
- 1.783
Aynı fikirdeyim, suçu sabit gösterecek hiçbirşey yok gibi gözüküyor ya da ben anlamıyorum.
Onu geçtim tüm kanıtlar zaten para akışı ve kişisel hesapları üzerinden neredeyse, neyi karartabilirde tutuklu yargılanmasına karar verildi onu da anlamadım.
Kuyumcuda altın bozdurulmuş aynı kuyumcudan Murat Özkaya da altın bozdurmuş, ne çıkarmalıyızki buradan. Kapalıçarşıda nakit çalışan bir çok kuyumcu var, paralar nakit alınsa birşey olmayacak mıydı yani, adamın tüm para akışı kendi hesabında bir şey yapacak kişi böyle mi yapar, kafama hiç yatmadı, neyse.
Her halta hayatın olağan akışına aykırı diyerek adamın savunmasını uygun bulmayan savcılık 1 küsür milyar TL’nin elden verilmesini hayatın doğal akışına uygun görüyor demek ki
Murat Özkaya, Erden Timur vb iş adamlarının kapalı çarşıda aynı kuyumcudan altın alışverişi yapmasından daha doğal ne olabilir ki bu adamlar sokak arasında granül altın satan sıradan bir kuyumcuya gidecek halleri yok bu adamların İstanbul’da altın alışverişini karşılayabilecek güçte kuyumcu sayısı zaten belli.