Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Erden timura mektup başlığı istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray kulubü hiçbir bu kadar kötü yönetilmemişti. Canı sıkılan yöneticisine, hocasına, emeğine sallıyor
O kıvırcık akp trollü. halk bunu bir keresinde dövdüydüBu ne hadsizlik ya, etkileşim uğruna şu yapılanlar skandal.
Gsli hukukcular kafalarını kuma gömmğşler gibi görünüyorhala neyin suç oluşturmuş olabileceğini anlamadım.
kripto olayı tamamen laf salatası gibi ya da ben anlamadım
veysel şahine evleri verme demişler vermemiş haberleri var yani
bi de kuyumcu işi var, güya futboldan ayırdılar mevzuyu da eyüplülerle aynı zmnda işlem yapmış aynı yerde. kafa bulandırmak için yazmışlar gibi
gsli bir savcı bu namussuzluğu bi kaç günde imha etmeli
Kimse anlamadı. Galatasaray yönetimi anlamış ki hiçbir şey demiyorhala neyin suç oluşturmuş olabileceğini anlamadım.
kripto olayı tamamen laf salatası gibi ya da ben anlamadım
veysel şahine evleri verme demişler vermemiş haberleri var yani
bi de kuyumcu işi var, güya futboldan ayırdılar mevzuyu da eyüplülerle aynı zmnda işlem yapmış aynı yerde. kafa bulandırmak için yazmışlar gibi
gsli bir savcı bu namussuzluğu bi kaç günde imha etmeli
Forum olarak bir seyler yapsak ne guzel olur aslindaŞu mektup mevzusunu ciddiye alın beyler. Erden ağabey duygusal insan, böyle işler onun moralini yüksek tutar
Olmayacak bir şey değil. Düşünüp mantıklı bir şey yapılabilir. Forum adına ziyaret olabilir. Herkes eskiden olan kartpostallardan bir şeyler yazıp foruma atıp, topluca gönderilebilir. Beyin fırtınası yapmak lazım.Forum olarak bir seyler yapsak ne guzel olur aslinda