Erden Timur'dan Ali Koç'a Cevap Geldi: "Ben "görüntü gitti" demedim; "söylenti var" dedim"

Erden Timur yerine başkası konuşamaz mı?

Burada da olduğu gibi ne demiş Erden Timur Lale Orta'nın VAR odasından görüntüyü aldığı Tff ve HAwkeye kamera kayıtlarında var bunun tarihini de vermiş değil mi? Devamında ne demiş, "Lale Orta bu görüntüleri bazı hakemlere gösterip ben bunu Ali Koç'un cep telefonuna yolladım kendisi ikna oldu" bunu diyen Lale Orta dikkat edilirse Erden Timur orada da "ben bu kısmını bilmiyorum ama Lale Orta'nın VAR odasından görüntü çıkardığının kaydı var ben o kısmını şey yapıyorum" dediğini görürsünüz. Sonra doğru dürüst dinlemeden Erden Timur'a burada Fenerli ağzıyla kıvırma deyip onu koruyanlara da Fenerli gibi davranma demek olmuyor. İlk önce doğru dinleyip, doğru okumak ve anlamak önemli. Erden Timur'un görüldüğü gibi bir kıvırması yok o yüzden kuş gibi ötülmesin lütfen.

Erden başkanın ağzından duymadık bunu, a sporda açıkça kayıt var dedi. Şimdi çıkıp da kendini yalanlayacak değil

Erden başkanın ağzından duymadık bunu, a sporda açıkça kayıt var dedi. Şimdi çıkıp da kendini yalanlayacak değil
Arkadaşın attığı videoda da çok net diyor adam zaten Lale Orta'nın VAR odasına girdiği ve görüntüyü aldığı kaydı var yerini de söylüyor. İddia olan kısmı da Lale Orta'nın hakemlere" Ben bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdim, ikna oldu" kısmı bunu da zaten video da Erden Timur ben bu kısmı bilmiyorum diyor. 13:50-13:55 arasında diyor Ben bu kısmı bilmiyorum diye. Ortada kendini yalanlama gibi bir şey yok ki. Adamı kendi taraftarı doğru dürüst dinlemeyerek yalancı çıkaracaksınız resmen.

açık olsa da sallasam diye bekleyenler varken valla çok başarılı Erden Başkan

Gereksiz muhabbetler.. liyakatsız bir kadının iş bilmezliği, kadın da ortada yok şuan..

Akıl var, mantık var. Lale Orta' nın Ali Koç' a telefonla pozisyon görüntüsü gönderdiği ispatlanabilecek bir şey değil ki. İkisinden birinin telefonunu ele geçirmek lazım; bunu yapıp deklare etmek de büyük suçtur...

Lale Orta' nın VAR odasına girip görüntü aldığı kamera kayıtlarıyla tespit edilirse olay bitmiştir. Sonrasında bunu yaptığını bütün hakemlere söylemiş, nasıl inkar edebilir? Etmedi de zaten. Bu kadar basit...

Ya abi diyin ki biz görüntülerin varlığından bahs ettik giriş çıkışlar ile ilgili. Bu bilgiyi veren hakem toplantısında lale ortanın kendisi. Gidin hakemlere sorun lale ortaya sorun bize değil. Bunu dese olay bitti. Birde hep söylüyorum şu kulübün tek konuşacak adamı Erden Timur mu kardeşim. O kadar isim var. Bırakın Erden başkan futbol dışında biseyle ilgilenmesin. Bunu yapmak zor değil. Sivri dilli üyeler var salın fb lilerin uzerine

Arkadaşın attığı videoda da çok net diyor adam zaten Lale Orta'nın VAR odasına girdiği ve görüntüyü aldığı kaydı var yerini de söylüyor. İddia olan kısmı da Lale Orta'nın hakemlere" Ben bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdim, ikna oldu" kısmı bunu da zaten video da Erden Timur ben bu kısmı bilmiyorum diyor. 13:50-13:55 arasında diyor Ben bu kısmı bilmiyorum diye. Ortada kendini yalanlama gibi bir şey yok ki. Adamı kendi taraftarı doğru dürüst dinlemeyerek yalancı çıkaracaksınız resmen.
Brn bişey demedim ki adamın ağzından duymsdık diyom levent tüzemen söylemiş. O yanlış anlatmıştır belki. Bu adam avukat ne dediğine noktasına kadar dikakt ediyor

Brn bişey demedim ki adamın ağzından duymsdık diyom levent tüzemen söylemiş. O yanlış anlatmıştır belki. Bu adam avukat ne dediğine noktasına kadar dikakt ediyor
Sana spesifik değil ama bazı arkadaşlar ısrarla Erden Timur'un demediği şeyi fenerli kanalların algılarına kapılmış şekilde demiş gibi bahsediyor. Erden Timur zaten "Lale Orta, Ali Koç'a görünütleri gönderdi" diye bir söylemi olmuyor bu söylem Lale Orta'nın hakemlere söylediği Erden Timur bunu söylüyor ve bu konuda bilgim yok diyor adam kanıtı olan Lale Orta'nın VAR'dan görüntüyü çıkarması bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. Fenerli medyanın algısına katılıyor yani bu haberde de zaten Erden Timur'un daha önce dediğini yalanlayan bir şey yok aksine aynı şeyi demiş haber doğruysa bile.

Geri
Üst Alt