Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyla artık zerre ilgilenmiyorum.
üstten emir mi geldiBu konuyla artık zerre ilgilenmiyorum.
Evet barışmaya karar verdik. Başkanımız Galatasaray'ın güzel oynadığı ile ilgili açıklamaları, ardından Erden Timur'un bu açıklamaları. Sakinleşmek gerekiyor.üstten emir mi geldi
Arkadaşın attığı videoda da çok net diyor adam zaten Lale Orta'nın VAR odasına girdiği ve görüntüyü aldığı kaydı var yerini de söylüyor. İddia olan kısmı da Lale Orta'nın hakemlere" Ben bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdim, ikna oldu" kısmı bunu da zaten video da Erden Timur ben bu kısmı bilmiyorum diyor. 13:50-13:55 arasında diyor Ben bu kısmı bilmiyorum diye. Ortada kendini yalanlama gibi bir şey yok ki. Adamı kendi taraftarı doğru dürüst dinlemeyerek yalancı çıkaracaksınız resmen.Erden başkanın ağzından duymadık bunu, a sporda açıkça kayıt var dedi. Şimdi çıkıp da kendini yalanlayacak değil
sorun kaynaktan ziyade bizim kendine gs deyip her fırsatta sallayanlarkaynak ağır fbli
yalandır
Brn bişey demedim ki adamın ağzından duymsdık diyom levent tüzemen söylemiş. O yanlış anlatmıştır belki. Bu adam avukat ne dediğine noktasına kadar dikakt ediyorArkadaşın attığı videoda da çok net diyor adam zaten Lale Orta'nın VAR odasına girdiği ve görüntüyü aldığı kaydı var yerini de söylüyor. İddia olan kısmı da Lale Orta'nın hakemlere" Ben bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdim, ikna oldu" kısmı bunu da zaten video da Erden Timur ben bu kısmı bilmiyorum diyor. 13:50-13:55 arasında diyor Ben bu kısmı bilmiyorum diye. Ortada kendini yalanlama gibi bir şey yok ki. Adamı kendi taraftarı doğru dürüst dinlemeyerek yalancı çıkaracaksınız resmen.
Sana spesifik değil ama bazı arkadaşlar ısrarla Erden Timur'un demediği şeyi fenerli kanalların algılarına kapılmış şekilde demiş gibi bahsediyor. Erden Timur zaten "Lale Orta, Ali Koç'a görünütleri gönderdi" diye bir söylemi olmuyor bu söylem Lale Orta'nın hakemlere söylediği Erden Timur bunu söylüyor ve bu konuda bilgim yok diyor adam kanıtı olan Lale Orta'nın VAR'dan görüntüyü çıkarması bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. Fenerli medyanın algısına katılıyor yani bu haberde de zaten Erden Timur'un daha önce dediğini yalanlayan bir şey yok aksine aynı şeyi demiş haber doğruysa bile.Brn bişey demedim ki adamın ağzından duymsdık diyom levent tüzemen söylemiş. O yanlış anlatmıştır belki. Bu adam avukat ne dediğine noktasına kadar dikakt ediyor