# Erdin Demir

Aman aman nasil da calisiyorlardirrrr....

Oyuncularin FM Profileri olioyr, forumlarda insanlar konusiyor Youtube'da videolari oliyor.. yani öyle "taninmamis birisi olmiyor"

Scoutluk bu degil. Scoutluk dedin, hic kimsenin bilmedi bi Oyuncu'yu bulmakdir.

Misal Dortmund Scoutlar 2. japon liginde Kagawa yi kesfethdiler..

Devre arası transferde alınabılecek en genc oyuncuları aldık yabancı sınırlaması oldugu surece oyuncu alırken annesımı TÜRK babasımı ona bakıyoruz artık emin ol kagawa nın babası TÜRK olmsaydı kesin scout ekibi keşfederdi ki her transfer bir risktir tutar yada tutmaz

kesinlikle getirilmeli, yerli sol bek çok iyi olur.

Transfer gelişmesi var mı bunda ?

ilk defa izledim videoyu dehşet birşeye benziyor daha doğrusu yabancı sınırı ve yerli solbekin olmadığı ortamda dehşet birşey olur :D alın bunu alın alın

adam gibi de orta cikariyor. Hakan Balta arkadasimizin orta videoyusu yapsak 15 dakika gider. uyuz

Aman aman nasil da calisiyorlardirrrr....

Oyuncularin FM Profileri olioyr, forumlarda insanlar konusiyor Youtube'da videolari oliyor.. yani öyle "taninmamis birisi olmiyor"

Scoutluk bu degil. Scoutluk dedin, hic kimsenin bilmedi bi Oyuncu'yu bulmakdir.

Misal Dortmund Scoutlar 2. japon liginde Kagawa yi kesfethdiler..

Yerli oyuncudan bahsediyorum hocam. Yerli oyuncuyu nereden bulacağız başka?

Sol bekte Balta'yı falan görmektense hızlı, hırslı, genç ve altyapısı sağlam bu arkadaşı rotasyonda görmeyi en azından denemeyi tercih ederim.

bu cocuk da gelsin is biter. Amrabat oldukca formda. Hayrovic da var. Vallahi Terim'in 2.5 senede tespit edemedigi olayi Mancini 2 ayda gordu. Bu adam ciddidir. Premier lig sampiyonu. Standartlari yuksek. Boyle paralara bu kadar verim aliyorsa demek ki Terim uyuyordu. Hele amrabat konusunda.

Sol bek depoluyoruz beyler koşun.Şaka bi yana gerçekten hırslı ve çevik bir oyuncuya benziyor .''Hakan Balta'nın yerine Sabri oynasın daha iyi olur'' dönemlerinden nerelere geldik içim kıpır kıpır son 2-3 gündür.

Bu neden bildirilmedi ki hala KAP'a?

Süper Lig'deki sol beklerin vasat oldugunu hepimiz biliyoruz. Bu adami denesek hicbirsey kaybetmeyiz bence. Ishak Dogan, Tarik Camdal gibi capsizlardan kötü olamaz herhalde.

İshak'ı bekliyor olabiliriz.

İshak'ı alacağımıza 1 videosuna bakarak 50 kere Erdin derim.. İshakı baştan beri son alternatif olarak görüyorum.. Ayaklarının iyi olması dışında ben bir esprisini görmedim ama hakikaten iyi orta açıyor.. Çok düz bir oyuncu..Baltadan ise 2-3 kat iyidir orası ayrı..

Sol bek için yerli alternatifimiz Tarık ya da Erdin olmalı..İshak için en az 3-4 milyon € isterler Erdin ise max. 1 milyona alınır.. Erdin İshak'tan daha fazla fayda sağlar gibi geliyor bana..

Geri
Üst Alt