# Erdin Demir

Riera artık Telles gelince hemen bitirmiş kendini.Böle olursa gitmeli.Erdin yerli olursa hiç fena olmaz.

Niye açıklanmıyor bu hala?

hiç izlemmedim ama uygun bi fiyata gelecekse almak için bir saniye bile düşünmemeliyiz. Yerli kadromuz hem sayıca hem kalite olarak rezil durumda. Her transfer sezonu böyle 2 genci alıp şans vereceksin, illaki bi tanesi tutar. Kulübede bile otursa sahadakini ateşler. Olcay şahan geldiğinde kim tanıyordu, ümit davala, gökhan gönül, oğuzhan özyakup... birsürü örnek var sessiz sedasız gelip büyük işler yapan.

İshak'la Tarık'ı bekliyoruz galiba.

BU eleman Tarıktan da iyidir İshaktan da ..(10 dk.lık videosunu izledim sadece).. Hadi Tarık biraz daha hareketli bir oyuncu Erdin mi Tarık mı kıyaslaması yapılabilir ama İshak hiç de aradığımız kan değil bunun garantisini verebilirim..En az 3-4 milyon isterler İshak için iyi ortaları dışında ben bir esprisini göremedim..ARtık şöyle adam geçen ileri geri bindiren gerçek bir sol bek görmek istiyorum..Yerlilerden bu kritere en çok uyan Erdin biraz da kendini geliştirirse Traık olabilir gerisi fasa fiso

Erdin, İshak ve Tarık'ın videolarından dahi Erdin'in çok daha yetenekli olduğu gayet net görülebiliyor. Erdin alınıp sezon sonu Hakan Balta iyi bir fiyata BJK ya da Trabzon'a satılabilir. Piyasası var, milli oyuncu ve de ortada sol bek yokken para edecektir. Ayrıca yine videolara bakıldığında Erdin belkide bazı maçlarda Telles'i bile yedekleyebilir.

İshak ve Tarık ise ancak Hakan Balta ile kıyaslandığında iyi birer alternatif olabilir. Kısacası Türk sol bek yokluğu olmasa bu iki isimle Galatasaray adı aynı cümlede bile kullanılamazdı.

Erdin, İshak ve Tarık'ın videolarından dahi Erdin'in çok daha yetenekli olduğu gayet net görülebiliyor. Erdin alınıp sezon sonu Hakan Balta iyi bir fiyata BJK ya da Trabzon'a satılabilir. Piyasası var, milli oyuncu ve de ortada sol bek yokken para edecektir. Ayrıca yine videolara bakıldığında Erdin belkide bazı maçlarda Telles'i bile yedekleyebilir.

İshak ve Tarık ise ancak Hakan Balta ile kıyaslandığında iyi birer alternatif olabilir. Kısacası Türk sol bek yokluğu olmasa bu iki isimle Galatasaray adı aynı cümlede bile kullanılamazdı.

tumblr_mop5z9TNa31s8ga9zo1_400.gif

Bugüne kadar kimi iyi bir fiyata satmısız ki Balta'yı iyi bir fiyata satalım?

Takımda Snejder,Burak,Muslera,Bruma haricinde kimseyi parayla alan olmaz

Erdinin annesiyle facebooktan görüştüm . Oğlunun ve kendisinin Galatasarayı istediğini söyledi.

Erdin'in baldızıyla tivitırdan ritvitleştim ne demek istediğini anlamadım ama sanırım bizi istiyor.

Çok methedilen Alex Telles'in bile doğru dürüst videosu yok internette ama kimsenin lafını etmediği adamdan 10 dakikalık video yapmışlar. Bence alınmalı tutarsa önemli bir eksik giderilir..

Ben de Erdinle çanak okeyde denk geldim eş olduk... Epey konuştuk gönlü var da GS bekletiyormuş galiba önceliği Tarık'a vermişler...

Geri
Üst Alt