yücel tuncel
Kırmızı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.133
- 1
- 288
Riera artık Telles gelince hemen bitirmiş kendini.Böle olursa gitmeli.Erdin yerli olursa hiç fena olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İshak'la Tarık'ı bekliyoruz galiba.
İshak'la Tarık'ı bekliyoruz galiba.
Erdin, İshak ve Tarık'ın videolarından dahi Erdin'in çok daha yetenekli olduğu gayet net görülebiliyor. Erdin alınıp sezon sonu Hakan Balta iyi bir fiyata BJK ya da Trabzon'a satılabilir. Piyasası var, milli oyuncu ve de ortada sol bek yokken para edecektir. Ayrıca yine videolara bakıldığında Erdin belkide bazı maçlarda Telles'i bile yedekleyebilir.
İshak ve Tarık ise ancak Hakan Balta ile kıyaslandığında iyi birer alternatif olabilir. Kısacası Türk sol bek yokluğu olmasa bu iki isimle Galatasaray adı aynı cümlede bile kullanılamazdı.
Erdin, İshak ve Tarık'ın videolarından dahi Erdin'in çok daha yetenekli olduğu gayet net görülebiliyor. Erdin alınıp sezon sonu Hakan Balta iyi bir fiyata BJK ya da Trabzon'a satılabilir. Piyasası var, milli oyuncu ve de ortada sol bek yokken para edecektir. Ayrıca yine videolara bakıldığında Erdin belkide bazı maçlarda Telles'i bile yedekleyebilir.
İshak ve Tarık ise ancak Hakan Balta ile kıyaslandığında iyi birer alternatif olabilir. Kısacası Türk sol bek yokluğu olmasa bu iki isimle Galatasaray adı aynı cümlede bile kullanılamazdı.
Erdin'in baldızıyla tivitırdan ritvitleştim ne demek istediğini anlamadım ama sanırım bizi istiyor.
Erdinin annesiyle facebooktan görüştüm . Henüz bir teklifin gelmediğini ama oğlunun ve kendisinin Galatasarayı istediğini söyledi.
Şaka maka dalga geçiyordum ben de buldum annesini mesaj attım..![]()